Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
fishbunny

|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 20:37 Teema:
|
|
|
Ragnaripea kirjutas: | Baka võiks üldse kerge redisaini saada ja uuesti elama panna. Potentsiaali ju jätkub. Hetkel ta portaalistaatuses väga pole. Teeks asja ilusaks, lisavidinaid juurde ja aktiivsus tõuseks kindlasti. Ma arvan.
EDIT: Oleksin täitsa nõus aitama kujunduse ja html/cssi ning muu loova kohapealt. |
Bakas suht hea kõik, aga siin on üks asi mis mind igas foorumis häirib, hästi palju teemasi ja enamus teatud manga / anime kohta tänu millele süveneda raske. Ülevaateid pole ammu uuendatud, aga seoses ülevaate lehega ja paljude manga/ anime teemadele mõtlesin oleks ehk mugavam kui nende arutlused on ülevaate all või kuidagi ühendatud. Aga võib-olla asjata pakun kuna kes ikka sellega tegeleks. Muidu olemas olevatest asjadest aitaks ülevaadete lehega heameelega, paar tundi ikka leidub nädalas selle jaoks.
Viimati muutis seda fishbunny (Esm Apr 06, 2009 20:50). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Apr 06, 2009 20:48 Teema:
|
|
|
fishbunny kirjutas: | Ülevaateid pole ammu uuendatud, aga seoses ülevaate lehega ja paljude manga/ anime teemadele mõtlesin oleks ehk mugavam kui nende arutulused on ülevaate all või kuidagi ühendatud. Aga vb asjata pakun kuna kes ikka sellega tegeleks. |
http://www.baka.ee/foorum/viewtopic.php?t=2304 |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Teis Apr 07, 2009 20:42 Teema:
|
|
|
oleks tarvis kohta, kuhu pilte uploadida saaks. Nii et nad sinna ikka ka jääks. Näiteks mu Hunter x hunteri anime ülevaate tutvustuspilti pole enam.
Edit parandasin pildid ära. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon
Viimati muutis seda chi (Teis Apr 07, 2009 21:00). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Teis Apr 07, 2009 20:48 Teema:
|
|
|
chi kirjutas: | oleks tarvis kohta, kuhu pilte uploadida saaks. Nii et nad sinna ikka ka jääks. Näiteks mu 1 anime ülevaate tutvustuspilti pole enam. |
http://www.tinypic.com _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Apr 07, 2009 22:42 Teema:
|
|
|
Tinypici juures tuleks tähele panna, et sisselogimata kasutaja poolt uploaditud pildid kustutatakse sealt 90 päeva peale viimast pöördumist ära.
Nii et tasub registreeruda. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kiur4646
|
Postitatud: Kolm Aug 24, 2011 17:59 Teema:
|
|
|
On plaanis teha uus veic teistsugune anime foorum, oleks vaja foorumi nime soovitusi  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Aug 24, 2011 18:31 Teema:
|
|
|
Kiur4646 kirjutas: | On plaanis teha uus veic teistsugune anime foorum, oleks vaja foorumi nime soovitusi  |
"Forever alone foorum". Ei usu, et sulle väga palju liikmeid sinna tekib, aga noh, loodame parimat.
Ja mulle ei meeldi, et su signatuur nii suur ja kole on.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Nelj Aug 25, 2011 00:57 Teema:
|
|
|
Blawk kirjutas: | Kiur4646 kirjutas: | On plaanis teha uus veic teistsugune anime foorum, oleks vaja foorumi nime soovitusi  |
"Forever alone foorum". Ei usu, et sulle väga palju liikmeid sinna tekib, aga noh, loodame parimat.
Ja mulle ei meeldi, et su signatuur nii suur ja kole on.  |
Vau, kui kuri... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 02:58 Teema:
|
|
|
OnePiece kirjutas: | Blawk kirjutas: | Kiur4646 kirjutas: | On plaanis teha uus veic teistsugune anime foorum, oleks vaja foorumi nime soovitusi  |
Ja mulle ei meeldi, et su signatuur nii suur ja kole on.  |
Vau, kui kuri... |
Suured signatuurid on siiski ju koledad. : D _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kiur4646
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 14:42 Teema:
|
|
|
heh.. enne oli lihtsalt sig ja MAL anime updater.. nüüd on ainult sig alles _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Krauka

|
Postitatud: Püh Sept 25, 2011 22:05 Teema:
|
|
|
peab nentima, et olen senise baka.ee kujundusega rahul, hea, lihtne  _________________ Urusai! Urusai! Urusai! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kiur4646
|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 21:31 Teema:
|
|
|
Hey, et olen alustand uue foorumi tegemist, see koht siin väga meeldib ja head infot saab aga tahtsin proovida, nii et kui soovi siis tulge uurige järele, Alles on tegemisel, et ärge hakake hindama ja spamima.
http://animerec.onlinegoo.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 21:52 Teema:
|
|
|
Kiur4646 kirjutas: | Hey, et olen alustand uue foorumi tegemist, see koht siin väga meeldib ja head infot saab aga tahtsin proovida, nii et kui soovi siis tulge uurige järele, Alles on tegemisel, et ärge hakake hindama ja spamima.
http://animerec.onlinegoo.com/ |
Ma tahtsin liituda aga see ei lase  |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 21:55 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Informatioon
Administrators have forbidden any new members. |
Niipalju siis uutest kasutajatest. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kiur4646
|
Postitatud: Laup Okt 01, 2011 22:32 Teema:
|
|
|
vabandust, parandatud! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kiur4646
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Beljo

|
Postitatud: Reede Nov 11, 2011 15:12 Teema:
|
|
|
nüüd on ju võimalus .ee domeeniga kodulehte või foorumit teha. ei ole ju aastas palju 23 euri domeen ja plus 10 euri iga kuu hosti peale kulutada |
|
Tagasi üles |
|
 |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Reede Nov 11, 2011 20:01 Teema:
|
|
|
Kiur, su grammatika longab. _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2012 16:20 Teema:
|
|
|
Mulle, isiklikult, hetkese kujundusega foorum meeldib, lihtne kasutada ja ei mingit üleliigset jama.
Firefoxis lülitad veel värvid välja ja super, saad silmasõbraliku kujunduse. Ülemine banner muutub veidi poolikuks aga suva sellega.
Ainuke asi mille üle võiks nuriseda on see, et peale teema postitamist ei saa sa selle pealkirja muuta ja pooleldi olev nuppude, eestikeelne foormi tõlge.
Eelistaks ise ikka inglisekeelseid nuppe, mitte näiteks mingi nupp viide, wtf on viide, enivei, seda keelt võiks saada valida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Esm Veeb 13, 2012 17:04 Teema:
|
|
|
viide 1. <31:.viite, viidet> andmed tekstis kasutatud allika kohta; ühest kohast teise juhatav märge; vihje ▪. Uudiste agentuur teatab viitega välisministeeriumi pressitalitusele, et .. (viidates). Viide kasutatud allikale = allika+viide. All+viide (lehekülje all), side+viide (juhib samalaadse v lisamaterjali juurde), ära+viide (ühelt märksõnalt, tekstiosalt vm teisele), rist+viide. Viite+märk ‹-märgi›, viite+number, viite+loetelu raamatu, artikli v peatüki lõppu koondatud viited _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|