Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Sept 01, 2011 21:12 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | Ja veeretan mõtet, et miks üldse jääda siia Eestisse - vaadates kitsarinnalistele inimestele näkku, siis ei teki isegi süümepiinasi, et jääks siia. |
Seegi on üks levinud alaliik eestlasi. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Sept 01, 2011 21:27 Teema:
|
|
|
Tegin siinkohal natuke liigse üldistuse.
Aga mõte seisnes selles, et vaadates ringi, kuidas inimesed suhtuvad õpetajatesse, siis ma ei näe mõtet, et miks peaksin nende inimeste lapsi kasvatama, samal ajal endast andma kõik ja tagasi saan minimaalselt. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Nelj Sept 01, 2011 22:33 Teema:
|
|
|
Riion kirjutas: | Tegin siinkohal natuke liigse üldistuse.
Aga mõte seisnes selles, et vaadates ringi, kuidas inimesed suhtuvad õpetajatesse, siis ma ei näe mõtet, et miks peaksin nende inimeste lapsi kasvatama, samal ajal endast andma kõik ja tagasi saan minimaalselt. |
Elu ongi ebaõiglane ning mõttetu.
Ise pidi täna minu klass 1. klassi õpilasi saali viima, vanemate ja fotoaparaatide valgusähvatuste ees, ning oli näha, et neil lastel on ikka palju toetajaid ja et neist oodatakse palju. Endal tekkis ise ka soov, et need väikesed hästi õpiks ja koolile ning enda perekondadele positiivseid tulemusi annaksid. Enda klassi vaadates tundub, et häid tulemusi jääb ikka väheseks. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enriko

|
Postitatud: Reede Sept 02, 2011 11:04 Teema: jah
|
|
|
Olen nüüd sellest aastast siis Tartu KHK's Multimeediumis ja väga huvitav tundub olevat.
Eriti hea on üks vanamehest füüsikaõpetaja, kes on laulnud, lasknud meile youtubest muusikat, demonstreerinud oma Android telefoni oskusi ja teinud igasugu huvitavaid katseid. _________________
ONE PIECE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Sept 02, 2011 17:56 Teema: Re: jah
|
|
|
Enriko kirjutas: | Tartu KHK's |
Käisin ka seal.
Tunnen kaasa. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Sept 03, 2011 17:10 Teema:
|
|
|
Jaapanist pärit Hiroyuki Sonobe elab eestis juba 13 aastat ja on siin keskkooliõpilaste aineõpetaja |
|
Tagasi üles |
|
 |
SaintMadeleine
|
Postitatud: Laup Sept 03, 2011 20:43 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Jaapanist pärit Hiroyuki Sonobe elab eestis juba 13 aastat ja on siin keskkooliõpilaste aineõpetaja |
Mis Sonobe senseist? _________________ lurker =< |
|
Tagasi üles |
|
 |
tvk_

|
Postitatud: Laup Sept 03, 2011 21:35 Teema:
|
|
|
viisin ka kaks tillukest 1. klassi poissi aulasse neljapäeval. pidin need välja ka toimetama sealt, aga huvijuhi väga karvase seletuse tõttu ei teadnud kuhu. küsisin poistelt endilt ka nõu, mille peale neil silmad särama hakkasid ja nad plehku lasid. põhimõtteliselt usaldati mulle tunniks ajaks kaks pisikest poissi valvata ja ma kaotasin nad ära
i'm gonna be such a good parent some day  |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Püh Sept 04, 2011 17:08 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Aktus oli üks trololo teise otsa, pärast vaatasime läbi aula ja aatriumi vahel olevate akende suurde saali ja lol'isime rebaste üle. Newfags, newfags everywhere! Eks homme näeb ja naerab. |
Tänan newfagide nimel, aktus ja ükshaaval direktori juures käimine oli piisavalt hull, oldfagide naer oli lihtsalt kirss tordi peal  _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
|