Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Aug 25, 2011 20:08 Teema:
|
|
|
2:56 on okei!
MLP... kui sa mõtled selle all Malta Leiboristide Parteid, siis go for it.
Kui aga mõtled My Little Pony nimelist multikat, siis ma ei tea... see pole tõesti mingi anime, aga hea küll - ütleme siis nii, et tohib ka. Seega võib teha ka Avatarist, Boondocksist vm anime stiili jäljendavast multifilmist.
Midagi jaapanipärast võiks videos siiski olla, see suurendaks tõenäoliselt ¹ansse võistlusel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
reixo
|
Postitatud: Reede Aug 26, 2011 21:22 Teema:
|
|
|
Päris jama...Mul on nimelt pool videost valmis aga praegu tegelen Tallinnasse kolimisega ja tõenäoliselt ei saa ligipääsu oma arvutile mingit aega. Kas peale neljandat septembrit ei ole üldse võimalik videosi ära saata või võin pisikese erandi peale lootma jääda  _________________ Sol is so badass, he has "Badguy" in his name. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tallatatt

|
Postitatud: Laup Aug 27, 2011 11:21 Teema:
|
|
|
Mul võibolla tekib ka pisike ajanappus, eks näis |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Püh Aug 28, 2011 13:30 Teema:
|
|
|
Inimeste soovidele vastu tulles teen programmis järgnevad muudatused:
* Uus tööde esitamise tähtaeg on 18. september.
* Ühtlasi täpsustus ka võitja väljaselgitamise viis. Festivali esimese päeva õhtul näidatakse suurel ekraanil kõigile ¾ürii poolt eelvoorus välja valitud paremaid võistlustöid ning võitja selgitatakse läbi rahvahääletuse. Võidutöö väljakuulutamine ja autasustamine toimub festivali teisel päeval. |
|
Tagasi üles |
|
 |
LordKail

|
Postitatud: Laup Sept 17, 2011 17:44 Teema:
|
|
|
Väga loodan, et võistlustöid saab ka hiljem kuskil näha. Kuna ise arvatavasti animatsurile ei ilmu, siis oleks väga huvitav näha, kuidas AMV tegemisega Eestis lood on . Pakkumine oleks siis teha youtube'is animatsuri kontol uue playlisti (Näiteks Animatsuri AMV 2011) ning laadida ülesse need AMV'd, mida esitleti ka festivalil. Seda muidugi võistlejate enda loal ning nendele võiksid muidugi ka viited olla (Näiteks baka kasutaja, youtube'i kasutaja või ka nimeliselt, kuigi ei usu, et kõik oleksid nõus selle viimasega). |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Sept 19, 2011 10:12 Teema:
|
|
|
Tahaksin siiralt tänada kõiki, kes viitsisid näha vaeva ja AMV võistlusest osa võtta! Ilma teie suure tööta seda võistlust ei toimuks!
Tähtajaks saabus täpselt kümme võistlustööd ja ma peaks mainima, et nende kvaliteet ületas igasugused ootused. Rõõm on näha, et kohalikud AMV-meistrid on täitsa tasemel ja meil pole naaberriikide ees selles osas midagi häbeneda.
Võitja, nagu juba öeldud, selgub kohapeal rahvahääletuse teel. Laupäeval kell 18:45 tulevad kõik tööd suurel ekraanil ettekandmisele, misjärel jagatakse kõigile soovijatele välja hääletussedelid. Hääletada saab kolme enim meeldinud töö poolt ning aega selleks on pühapäeval kella 17:00-ni. Pühapäevastele külastajatele näitame võistlustöid jooksvalt AniMatsuri infoleti ekraanilt ning sealtsamast on võimalik küsida ka hääletussedeleid.
AMV võistluse võitja väljakuulutamine ja auhindade kätteandmine toimub ürituse lõpetamisel pühapäeval kell 19:00.
Soovin kõigile osavõtjatele veelkord edu võistlusel!
LordKail kirjutas: | Väga loodan, et võistlustöid saab ka hiljem kuskil näha. Kuna ise arvatavasti animatsurile ei ilmu, siis oleks väga huvitav näha, kuidas AMV tegemisega Eestis lood on . Pakkumine oleks siis teha youtube'is animatsuri kontol uue playlisti (Näiteks Animatsuri AMV 2011) ning laadida ülesse need AMV'd, mida esitleti ka festivalil. Seda muidugi võistlejate enda loal ning nendele võiksid muidugi ka viited olla (Näiteks baka kasutaja, youtube'i kasutaja või ka nimeliselt, kuigi ei usu, et kõik oleksid nõus selle viimasega). |
Seda, mis edasi saab, vaatame peale üritust. Kõige kindlam võimalus neid AMV-sid näha on aga kindlasti AniMatsurile kohale tulles! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tallatatt

|
Postitatud: Püh Sept 25, 2011 19:42 Teema:
|
|
|
NII, kuna üritus on läbi, julgen huvilistele jagada oma algajalikku AMV'd täiesti teemavälisest seeriast :,D
http://www.youtube.com/watch?v=oepMNu1JiHg
Enjoy & hate! C: |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
|
Tagasi üles |
|
 |
LordKail

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 16:42 Teema:
|
|
|
Võitja töö tundub tõesti hea, arvatavasti sellepärast, et seal on märgata nii sync'imist, effekte ja ka teemalikkust (Kahtlane sõna, I Know).
Samuti nautisin Tallatati AMV'd, kuna see tundus ootamatult originaalne ja fun, vaatamata sarjale, mida selles kasutati XD;
Endal oli aga väga hea meel, kui keegi leidis mu AMV youtube'st (Katanagatari - Lay me to Sleep) ja tegi toreda commenti, aga arenguruumi on väga väga palju. |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 18:35 Teema:
|
|
|
Katanagatari - Lay me to Sleep oli minu lemmik. :3
Ponid olid ka lahedad.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Lurker-sama

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 19:42 Teema:
|
|
|
Oh well, ma tegin kaks tükki, jäid päris kahvatuks teiste kõrval. :,D
Üks oli Vaimudest viidud ja teine oli The girl who leaped trough time'i teemaline.
http://www.youtube.com/watch?v=OvnrMEodxXI
Spirited away võeti copyrightside pärast yuutuubist maha, seega seda ma ei hakka praegu uuesti üles laadima. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 19:54 Teema:
|
|
|
ei jäänud midagi kahvatuks.. The girl who leaped trough time oli uks mu lemmikuid  _________________ 私は決してあきらめないだろう。
siimkarel@hotmail.com - msn |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 19:57 Teema:
|
|
|
Lurker-sama kirjutas: |
Üks oli Vaimudest viidud ja teine oli The girl who leaped trough time'i teemaline. |
The Girl Who Leapt Through Time AMV oli väga hea. Ma ei mäleta, mitmendaks selle hääletasin, igatahes sai ta mu esikolmiku sisse.
My Little Pony teemaline AMV oli samuti suurepäraselt tehtud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 20:05 Teema:
|
|
|
Väga meeldisid kõik. Kõige enam meeldis "Ültra Räinbow Pöniness", kuna see oli lihtsalt üllatav ja naljakas.
Teisele kohale panin The Girl Who Leapt Through Time. Väga kunstiline ja muhe.
Kolmandale kohale panin võiduvideo. Väga, väga hästi kokku pandud ja stiil oli meeldiv.
Hästi enam ei mäleta, võisin praegu teise ja kolmanda koha sassi ajada, aga ausalt öelda ei osanudki ma nende kolme vahel väga valida. Esikoht kõigile kolmele  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tallatatt

|
Postitatud: Esm Sept 26, 2011 20:32 Teema:
|
|
|
:,D Nali oli ponide kohal alguses suuremgi; oli plaanis lisada ka eesti keelsed kohati eestistatud nimedega subtiitrid alla, ajanappuse ja üleüldise laiskuse tõttu, kahjuks või õnneks poole tõlketöö juures, jätsin asja pooleli |
|
Tagasi üles |
|
 |
InnocenceIke

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 19:13 Teema:
|
|
|
Aitäh, et minu videot shadowman pani siia olid probleemid teemaga.
"Lay me to sleep" ja "Lost memories:Messiah" olid minu lemmikud. I think, that was just awesome.
Veel aitäh nendele, kes tantsis ja karjus ja aplausis, kui minu video oli mängimas xD Ja ka nendele, kes minu poolt häälitasid.
Olen video võitja autor, BTW. |
|
Tagasi üles |
|
 |
August

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 21:41 Teema:
|
|
|
Ma loodan, et järgmine aasta on ka AMV võistlus. See aasta sain sellest liiga hilja teada, et midagi tegema hakata, aga tuleval aastal tahaks kindlalt osa võtta.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
InnocenceIke

|
Postitatud: Teis Sept 27, 2011 21:50 Teema:
|
|
|
August kirjutas: | Ma loodan, et järgmine aasta on ka AMV võistlus. See aasta sain sellest liiga hilja teada, et midagi tegema hakata, aga tuleval aastal tahaks kindlalt osa võtta.  |
Ma ka loodan, et järgmisel aastal tuleb AMV võistlus ja loodan, et osalejaid tuleb rohkem See on ju nii lõbus ja kreatiivne võistlus! |
|
Tagasi üles |
|
 |
|