Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Flasher T

|
Postitatud: Esm Aug 08, 2011 13:20 Teema:
|
|
|
Mul loodetavasti on selleks ajaks auto ka olemas, niiet Tartusse võiks tingimisi hakata inimesi mu autosse paigutama. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 11:01 Teema:
|
|
|
Tuletaks meelde, et maksetähtaeg on 15. august. Selle päeva hommik on viimane aeg, kui saan arvutile ligi. Mainiks ka, et eri pankade vahel ei toimu ülekandeid nädalavahetustel ja pärast kella 17st õhtul. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 13:25 Teema:
|
|
|
Et siis jah, auto käes ja kohad hetkel vabad. Teoreetiliselt neli kohta (kokku viis), aga need kolm tagaistmel võiksid siis olla õhemad.
Also, ei ole veel 100% kindel, aga mul oli mõte laupäeva pärastlõunal ära minna, et Vabaduslaulule jõuda... vaatame. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
Anomaalia

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 17:23 Teema:
|
|
|
Kui on siis võtaks ka veel mingi toa _________________ Effectivness is lazyness |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 19:16 Teema:
|
|
|
Flasher T kirjutas: | Et siis jah, auto käes ja kohad hetkel vabad. Teoreetiliselt neli kohta (kokku viis), aga need kolm tagaistmel võiksid siis olla õhemad.
Also, ei ole veel 100% kindel, aga mul oli mõte laupäeva pärastlõunal ära minna, et Vabaduslaulule jõuda... vaatame. |
Üks koht autole palun.
P.S. mul pole vahet kuidas sealt ära saan, küll ma mooduse leian. Peaasi et kohale jõuab see aasta 
Viimati muutis seda skullkiller (Kolm Aug 10, 2011 22:10). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 19:39 Teema:
|
|
|
Raha lapsevanema poolt üle kantud. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 21:28 Teema:
|
|
|
Niih, 1 vaba koht alles jäänud tubases keskkonnas. Edasi on ainult telgiga või autos. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 21:41 Teema:
|
|
|
Kannan homme arvatavasti raha üle
EDIT: raha kantud
Viimati muutis seda ShinNatsume (Nelj Aug 11, 2011 13:30). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cartoonmaniack

|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 22:20 Teema:
|
|
|
Flasher T kirjutas: | Et siis jah, auto käes ja kohad hetkel vabad. Teoreetiliselt neli kohta (kokku viis), aga need kolm tagaistmel võiksid siis olla õhemad.
Also, ei ole veel 100% kindel, aga mul oli mõte laupäeva pärastlõunal ära minna, et Vabaduslaulule jõuda... vaatame. |
võtaks 2 autokohta kui veel on :3 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Kolm Aug 10, 2011 22:25 Teema:
|
|
|
Tahaksin ka Flasher-T viimasele kohale, kui ruumi on. Kui pole, siis eks näis, mis saab. Kandsin muidu raha just üle. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Nelj Aug 11, 2011 11:16 Teema:
|
|
|
Nice. Kaks neiut olemas. Skullkiller aitab lükata/saab kätte labidat. *trollface* _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Aug 11, 2011 22:01 Teema:
|
|
|
Amelia kirjutas: | Piu kirjutas: | Ma juba unustasin ära - mind võib Tallinna auto pealt ära võtta ja võimalusel mõne Tartu oma peale panna koos Stopaga :3 |
Hm.. ja kui Tallinna auto peal üks vaba koht on, siis hea meelega tahaksin sinna peale saada. |
Kuna selgus, et ma pean 6-kohalise auto asemel 5-kohalisega tulema, siis Piu tõstmine teise auto peale ei vabastanudki ühtki kohta. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mysticel

|
Postitatud: Püh Aug 14, 2011 00:49 Teema:
|
|
|
Mina ja Kerli tuleme ka!
Magame telgis.
Tuleme Kerli autoga Tartust.
On 2 vaba kohta ja start Raatuse parklast, aga sõidame reedel peale tööpäeva lõppu ja tagasi tuleme juba laupäeval.
Raha sai just üle kantud.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Esm Aug 15, 2011 14:13 Teema:
|
|
|
Ma sain nüüd ka lõpuks lahti sellest rahast mida hoidsin baka kokkutuleku jaoks terve suve. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grimnir

|
Postitatud: Esm Aug 15, 2011 14:56 Teema:
|
|
|
Grimnir ja Feit regasid ja hakkavad pakkima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Teis Aug 16, 2011 11:52 Teema:
|
|
|
CartoonManiack, Antiviirus, andke mulle oma telefoninumbri teada ka. Praeguse plaani järgi sõidame välja Fortuuna parklast mingi 17.30.
Ayra, sa kavatsesid kuskil mustvee kandis peale tulla? _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Aug 16, 2011 15:25 Teema:
|
|
|
Väike netti pääsemine.
Reedene kohalejõudmine varajasemalt kella 16st!!! Vanaema pidi sõitma Tartusse, niiet tal pole olnud võimalust seal asju korda seada. Ta läheb tagasi alles reedel. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Teis Aug 16, 2011 16:27 Teema:
|
|
|
Mulle meeldib fakt, et ewty on Tallinna auto peal ja samas stardib Tartust. Pagana 21. sajand, how do you do this? _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Kolm Aug 17, 2011 14:24 Teema:
|
|
|
Suht lihtne, ewty stardib Tallinnast, tema auto Piuga roolis Tartust. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Aug 17, 2011 16:40 Teema:
|
|
|
Bussiaegade lahter esimeses postituses on tühi, ma lihtsalt jutujätkuks mainin, küllap genkyl kiire ka. Okei, leian ise. Eelmise aasta teemast võib järeldada, et otseliini pole ja tuleb Tartus ümber istuda. On's nii?
Kas reaperi autos veel ruumi on? Märgitud pole, aga üldjuhul peaks autosse vähemalt üks veel mahtuma. Ning Muusikut pole maksnute nimekirjas. Kui ta ei tule, siis ma hõivaks koha shadowmani autos. Aitäh. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
|