Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Nelj Juul 28, 2011 02:31 Teema: Ai no Kusabi
|
|
|
Tegu on 80nendate lõpu poole loodud animega, mis jutustab traagilise loo kahe mehe vahelisest armastusest, kes kuuluvad absoluutselt erinevatesse klassidesse ja seda ainult juuksevärvi alusel.
Tegevus toimub futuristlikus keskkonnas ning käsitleb tugevalt seisustega seotud teemasi ning sotsiaalset tõrjutust.
Mulle isiklikult "Ai no Kusabi" väga meeldis, minu hinnang talle oleks 10/10. Ma soovitaks vaadata isegi neil, kes yaoi´d ei seedi eriti, sest see ei olnud selline päris tavaline juustune stoori.
Tegu on kahe osalise OVA´ga.
Wikipedia artikkel.
 _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Nelj Juul 28, 2011 10:24 Teema: Re: Ai no Kusabi
|
|
|
electrastar kirjutas: | Tegu on 80nendate lõpu poole loodud animega, mis jutustab traagilise loo kahe mehe vahelisest armastusest, kes kuuluvad absoluutselt erinevatesse klassidesse ja seda ainult juuksevärvi alusel.
Tegevus toimub futuristlikus keskkonnas ning käsitleb tugevalt seisustega seotud teemasi ning sotsiaalset tõrjutust.
Mulle isiklikult "Ai no Kusabi" väga meeldis, minu hinnang talle oleks 10/10. Ma soovitaks vaadata isegi neil, kes yaoi´d ei seedi eriti, sest see ei olnud selline päris tavaline juustune stoori.
Tegu on kahe osalise OVA´ga.
Wikipedia artikkel.
 |
i stopped there :/ _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Juul 29, 2011 09:16 Teema: Re: Ai no Kusabi
|
|
|
Folly kirjutas: | i stopped there :/ |
Sa justkui üritaks väita, et kedagi huvitab, et sulle ei meeldi yaoi/shounen ai/vms pederastia _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
electrastar

Liitunud: 13 Juul 2011 Postitusi: 117 Asukoht: Sometimes under, sometimes on Ayame´s bed.
|
Postitatud: Reede Juul 29, 2011 17:03 Teema:
|
|
|
Folly kirjutas: | ma lootsin et see on üsna ilmselge mitte ainult üritamine |
 _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Juul 29, 2011 23:36 Teema:
|
|
|
offtopic
Kuulge. Lõpetage ära. See, et osadele meeldib, las meeldib. Aga tõsiselt, suht mitte kedagi ei huvita, et mingile inimesele see ei meeldi. Seega kommenteerida midagi asjalikku, onju >:|
/offtopic _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Juul 30, 2011 00:06 Teema:
|
|
|
Folly kirjutas: | ma arvasin et foorumid on oma arvamuse väljendamiseks, guess i was wrong |
Arvamust võib alati avaldada. Kõik sõltub aga sellest, kuidas sa seda teed. Animeteemad on natuke rohkema jaoks mõeldud, kui et sinu isiklike eelistuste väljatoomiseks antud kujul. Kui pole animet näinud, siis küsi. Kui oled näinud, siis avalda arvamust. Antud juhul pole see nagu kumbagi. Sinu isiklikud maitse-eelistused on midagi, mis antud juhul mitte kui midagi siia teemale juurde ei anna ja reaalselt kedagi ei huvita.
Minu ütlus ei käinud ainult sinu kohta. Aga see selleks. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Juul 31, 2011 21:03 Teema:
|
|
|
Mulle päris meeldis, kui ma seda kunagi vaatasin. Üks oma ajastu ja stiili paremaid esindajaid.
Seda võib küll armastuslooks nimetada, kuid tegelikult on see palju rohkemat. Nö traditsioonilise 'armastusega' seal väga palju tegemist ei olegi. Mehed ikkagi, sellist ürgsemat laadi. Fight for dominance ja nii. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Raincat

|
Postitatud: Teis Aug 16, 2011 05:30 Teema:
|
|
|
Kui nüüd yaoi pool hetkeks kõrvale jätta siis:
- Seiyuu seltskond selles animes on ikka väga tasemel ja tuntud
- Karakterite disain on tehtud ( sel hetkel küll veel noore ja algaja) väga tugeva tegija poolt
-Anime story on pärit raamatust (mis on ka ilmunud inglise keelsena), kahjuks on animes lugu suurte kärbetega ja kui ei ole raamatut lugenud ja tausta ei tea jääb osa loost veidi uduseks.
Tegu on ulmelooga kaugest tulevikust, kauges kosmoses, planeedil kus millegipärast naissugupoolt sünnib ääretult vähe (sealt siis jõuamegi yaoi pooleni) ja linnriigist mida valitseb superarvuti koos cyborgidest eliidiga ja kus on range kastisüsteem. Tegelikult....ei näidata seal animes eriti midagi shokeerivat, enamus on vaataja oma fantaasija päralt, need paar steeni aga on siiski üsna erootilised. Raamat on siiski rohkem yaoi kui anime. Ai no Kusabit on nimetatud ka yaoi "Romeo ja Julia" looks.
See on üks vähestest yaoi animetest mida ka hetero meesinimesed on suutnud vaadata, muidugi mitte kõik, palju oleneb sellest va tolerantsist ja laubakõrgusest.
Oma jutuga ei soovi ma siin kedagi seda animet vaatama sundida või ahvatleda:D, eks maitsed ja meeldimised on erinevad ja see on tore. |
|
Tagasi üles |
|
 |
electrastar

|
Postitatud: Esm Märts 12, 2012 22:36 Teema:
|
|
|
Woop!
Keda huvitab, siis "Ai no Kusabi" re-make on lõpuks välja tulnud. Hetkel on neljast OVAst 2 väljas, kui märtsis ja aprillis tulevad ka kolmas ning neljas välja.
Ütleks et minu meelest on vana siiski parem, kuid ega uue kallal ka just suurt vigiseda pole. _________________ I´m becoming ✖ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|