Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Silvia

|
Postitatud: Reede Juul 01, 2011 23:06 Teema:
|
|
|
Läheb nüüd Laulupeo maratoniks.
Sai esimene päev käidud ja esinetud. Kuna olen ise segakooris, sain pärast veel laulukaare alla jääda, et sealt Tantsupidu nautida.
Tuleb öelda, et oli ikka super!
Nõuab ju tegelikult aega see harjutamine ja minu arust oli kõik väga korralik.
Olin ka üllatunund nähes, et paljud tuttavad tegelevad rahvatantsuga.. millest ma polnudki teadlik. (:
Kõik tantsijad nägid head välja. Kõik oli väga tore.
Ja no esimese päeva kokkuvõtteks, mulle meeldis! Tõotab tulla hea üritus, nagu iga kordki. _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Laup Juul 02, 2011 19:39 Teema:
|
|
|
Täitsa lõpp, õppisin shelter from the storm - bob dylan laulu, kitarril selgeks.
Ikka täitsa ¹eff laul on, yeah
ei see ei ole mina seal videos ":Naerab:" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Laup Juul 02, 2011 21:00 Teema:
|
|
|
Trippisin kõigepealt kaks nädalat mööda Ida-Euroopat, sõitsin seejärel tagasi läände ja nägin oma lemmikbändi X Japan'i kaks korda ja sattusin ka kaks korda pildi peal Sanspo ajalehe veebiväljaandele.
Ülehomme lähen sõjaväkke. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Püh Juul 03, 2011 20:33 Teema:
|
|
|
Olin Ülemiste juures Maasikafestivalil ja müüsin täna koos emaga terve päeva maasikaid.
ETV võttegrupp (vist) käis täna samuti Maasikafestivalil uudishimutsemas ja ma jäin ka ilmselt mõneks sekundiks telekaamera lindile. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Juul 04, 2011 11:55 Teema:
|
|
|
Väga huvitavad poolteist päeva on olnud. Eile saabus Soomest üks couchsurfer, kellele pakkusin öömaja. Tegu kena tüdrukuga, kes kunagi on suurelt ka animet fännanud. Hängisime ringi, ajasime juttu ja õhtul käis meiega piknikul. Täna siis pakendasin ta kenasti bussile Vilniusesse.
Teel koju peatus minu kõrval aga üks auto ja naine palus inglise keeles abi. Oli tahtnud Vabaduse väljaku parklasse sõita, aga oli liiga kaugele mööda Pärnu maanteed läinud. Lõppes asi sellega, et istusime tunni Musta Puudli kohvikus, sõime kooki ja jõime teed/kohvi. Tegu Californiast pärit naisega, kes elab ja töötab muusiku/õppejõuna ©veitsis. Tallinna sattus laulupeople tänu ühele eesti päritolu sõbrannale, kes ka ©veitsis elab. Peaks mainima, et pole üle pika aja nii meeldivat ja samade huvidega inimest kohanud. Palju reisinud, palju näinud, samade huvidega ja äärmiselt jutukas. Sai inglise ja saksa segakeeles räägitud.
Minu päev on juba praegu korda läinud  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Juul 04, 2011 15:54 Teema:
|
|
|
Mind kahtlustati kauplusest varastamises. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Esm Juul 04, 2011 19:42 Teema:
|
|
|
laulupeol sai noormeeste kooriga kaidud..
esimene paev oli taiega age kui oli ara lauldud ja sai lavale jaada tantsupidu nautima mis oli kolme paeva jooksul koige agedam minu arust... eriti see kui "Eesti muld ja Eesti süda" kaima hakkas ja siis me esimestena pysti tousime ja siis kogu rahvas kaasa...
teine paev olid ainult proovid paev otsa korvetava paikese kaes aga kaisime ka vahepial meres ujumas.. parast tagasi tulles nagime et sial oli ujumine keelatud .. ja siis kolmanda paeva lopus kui laulud lauldud oli siis me alustasime enda kooliga yllatuseks "Ta lendab mesipuu poole" laulma, ja sis koik tousid pusti ja laulsid kaasa mis oli jallegi hasti voimas tunne.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Esm Juul 04, 2011 20:25 Teema:
|
|
|
11 päeva järjest rahvatantsu teha kivimaterjali peal on midagi väga valusat jalgadele aga lõpptulemusena väga positiivset vaimule. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Esm Juul 11, 2011 01:08 Teema:
|
|
|
Juhtus see, et üritasin 2 tundi magama jääda, lõpuks andsin alla ning olen tagasi arvuti ees.
Nii juba nädal aega ei saa korralikult magada. Suvi käes :/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
Postitatud: Esm Juul 11, 2011 04:13 Teema:
|
|
|
selle magamisega jama jah, lasin praegu mingi 4,5h ja no ei suuda enam tagasi magama jääda >.<
aga täna ülikooli sisseastumiskatsetele, wish me luck _________________ http://myanimelist.net/animelist/Follycore |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Esm Juul 11, 2011 16:17 Teema:
|
|
|
Käisin eile politseijaoskonnas, hoone välisuks oli kinni ja kusagil lahtioleku aeagu näha polnud.
Läksin täna uuesti. Seekord oli välisuks lahti. Peale uksest sisse astumist silmasin uksel lehte, kus oli kirjas, et politseijaoskond töötab ainult tööpäeviti kaheksast viieni.
Uurisin, miks vastav info hoones sees, mitte väljas on. Läbi ukse ju midagi näha ei ole.
Selgus et, väidetavalt peab see iseenesest mõistetav olema, politsei töötab ainult tööpäeviti ning igaüks peaks seda teadma.
 _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Juul 11, 2011 16:53 Teema:
|
|
|
Sellele võib väga lihtne põhjus olla, sest ta on riigiasutus ja kõik riigiasutused töötavad ainut tööpäeviti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Juul 11, 2011 19:07 Teema:
|
|
|
Käisin täna DesuD-ga cosplay ¹oppamas ja Abakhanis rahvariidevööd ostes tuli minu juurde üks aasia neiu, et küsida, mis vööga tegemist on, kuidas ja mille peal seda kanda, kõike vigases inglise keeles. Seletasin, arvates, et tegemist on ühe Hiina kooris laulva neiuga (spottisin nende koori laulupeol mitu korda). Hiljem läksime Desuga poest välja ja hakkasime hi5-ma ja brofistima. Kaif.
EDIT: ja kuna mul oli Abakhanis käes nimekiri asjadega, mida vajan, ja mille alla oli joonistatud Allen Walker, siis küsis see neiu mult, kas tegemist on Alleniga. Kui mainisin, et cosplayin teda, tuli vastuseks üllatunud "Really?". Ma sulasin. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Juul 12, 2011 20:52 Teema:
|
|
|
Akadeemilisest räägid, Folly?
Jah, käisin esimest korda Tartus seoses ülikooliga. Dayum, teil on päris palju kvaliteetzset tänavakunsti nii palju kui ma ringi jõudsin vaadata ja pildistada. Saab blogis kohe uue postituse teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Juul 14, 2011 00:41 Teema:
|
|
|
Kui eile käisin magistri sisseastumisintervjuul, siis vaatasin, kuidas nõbu ja veel 1001 noort hakkasid minema akadeemilist testi tegema auditooriumisse, kus see toimus.
Hapud ja närvis näod olid seal.
Ja neid oli palju.
Lausa väga palju - tuletas meelde ülikooli esimese aasta esimest nädalat, kui käidi massloengutes korralikult kohal. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Nelj Juul 14, 2011 16:37 Teema:
|
|
|