Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erik_schults
|
Postitatud: Nelj Okt 16, 2008 21:32 Teema: Hajime no ippo
|
|
|
Hajime no ippo on üks parimaid poksimis animesi. Selles on palju lahedaid, humoorikaid ja intensiivseid kohti, ning ma soojalt soovitan vaadata igal spordi huvilisel.
Ippo on seda sorti inimene kes ei hakka vastu inimestele kes teda peksavad, kuni üks äärmiselt tugev poksija (Nimega Takamura) päästab Ippo ära kiusajate käest, kes olid teda just ründamas. Ippo nagu poiss ikka, hakkas huvi tundma, mida tähendab olla tugev ja seega alustas ka oma poksimis teekonda.
Väljas on ka teine season, mis on äärmiselt hästi tehtud.
Paar pilti ka siis ülesse.
Viimati muutis seda erik_schults (Nelj Aug 18, 2011 00:17). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Märts 16, 2011 19:57 Teema:
|
|
|
Ilus anime.
Ma mõtlesin, et mu sõnum on piisvalt asjalik, et vana teema üles kaevata ja öelda, et see on ilus anime, aga siis otsustasin ümber ja annan pikema hinnangu.
Olen seni poksi suhtunud teatud põlgusega ja seega antud animet hakkasin üsnagi skeptiliselt vaatama, ootamata midagi eriliselt head. Minu üllatus oli aga suur esimestest episoodidest alates.
Seega avaldan tänu George(Jyouji?) Morikawale, kelle teos on mu eelarvamustega suhtumist muutnud.
Minu poolt maksimumpunktid ning see anime liitub kolme teisega minu lemmikute nimekirjas.
Ma soovitan seda neile, kellele mingisuguse mehe, kelle nimi on Raido, soovitus midagi tähendab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Tasuja
|