Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juul 03, 2011 10:35 Teema: Bakapiknik 03. juuli Tallinnas
|
|
|
Tere kõigile!
Sai siis eile õhtul hautud ideed kasutada ära seda imeilusat ilma ning pidada maha üks piknik. Kuna täna on laulupidu, siis ilmselt päris mitmed nooremad bakalased on seal. Seega on mõte teha üritus õhtusemal ajal. Viimase hetke teade, kuid ilusat ilma tuleb ära kasutada!
Kell: 19:00
Koht: Kadrioru pargis / KUMU esine muruplats. Vaatame kohalejõudes.
Võiksime näiteks ühiselt minna. Koguneme kell 18:30 A.H. Tammsaare kuju juures ja liigume sealt koos ühistranspodile. Poes võiks enne ära käia.
Kaasa võtta vastavalt enda maitsele süüa ja juua. Midagi ka alla istumiseks ja igaks juhuks sääsetõrjet. Alkohol on muidugi keelatud.
Kui peaks vihmaseks minema (tänaseks lubab), siis võime minna niisama kuhugi sisse sööma. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Püh Juul 03, 2011 14:24 Teema:
|
|
|
Tulge ikka kohale inimesed, saab raju piknik olema! _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Püh Juul 03, 2011 20:47 Teema:
|
|
|
Teatage jah sellest viimasel hetkel ja ma saan piknikust teada siis, kui jõuan just Tallinnast koju, Räpinasse.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi
Viimati muutis seda lostinthemist (Püh Juul 03, 2011 21:36). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Püh Juul 03, 2011 21:25 Teema:
|
|
|
Peaaegu sama lugu. Hommikul arvutis ei käinud, ning õhtul koju jõudes alles nägin.
Võiks järgmine kord juba vähemalt 1 päev varem teatada. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Juul 03, 2011 23:27 Teema:
|
|
|
Mõnikord tulevad asjad kiiremini kui tahaks. Ma polnud üldse kindel, kas korraldan midagi või ei eile. Täna siis minu käest küsiti, et kas tuleb. No tegin siis teema. Elu on täis ootamatusi
Aga siin mõned näited tänasest päevast:
Väike galerii _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|