|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Kriz

|
Postitatud: Esm Juun 13, 2011 14:10 Teema:
|
|
|
Ma just muretsesin, et kas genky ikka proovis ka, yay!
Aga kust te juba vastuseid teada saite, kes said ja kes mitte??? _________________ ..Retudi aka jigoku no hikari.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kriz

|
Postitatud: Esm Juun 13, 2011 15:51 Teema:
|
|
|
dipsy kirjutas: | mulle tundub uskumatu et sind ei valitud.. sa selline aktivist ju ..
mul on ikka tunne et neil seal on mingi onupoja poliitika.. |
Pigem arvan jah, et enamus on onupoja poliitikaga seal. Talve lõpus oli konkurents Hiina Noorteaastale vmt ja inimene, kes sai, oli otse seotud inimestega, kes valisid kanditaatide seast. Siseinformatsioon, tean neid inimesi, kes sellega seotud on.
Kurvastav on see fakt. _________________ ..Retudi aka jigoku no hikari.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Esm Juun 13, 2011 16:31 Teema:
|
|
|
Lugesin ka just tolle lehe läbi. Kuigi tähtaeg on möödas mõtlesin, et prooviks järgmine aasta aga altpoolt lugedes selgus et olen 4 aastat liiga hilja sündinud .___. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Esm Juun 13, 2011 17:23 Teema:
|
|
|
DesuD kirjutas: | Lugesin ka just tolle lehe läbi. Kuigi tähtaeg on möödas mõtlesin, et prooviks järgmine aasta aga altpoolt lugedes selgus et olen 4 aastat liiga hilja sündinud .___. |
Kui sa 18 saad ja seda ikka veel korraldatakse, siis oled täiesti õigel ajal sündinud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Juun 13, 2011 17:47 Teema:
|
|
|
Kriz kirjutas: | Ma just muretsesin, et kas genky ikka proovis ka, yay!
Aga kust te juba vastuseid teada saite, kes said ja kes mitte??? |
Kristi, loe ka postitust, kuna ma selle tegin Seda ma imestasin, et mis SMSi sa mulle saatsid
Käesoleval aastal ma ei kandideerinud. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kriz

|
Postitatud: Esm Juun 13, 2011 17:51 Teema:
|
|
|
Ma ikka nii mõõda vaatasin jah sel korral XD
hehehe _________________ ..Retudi aka jigoku no hikari.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Esm Juun 13, 2011 20:42 Teema:
|
|
|
Kandideerisin see aasta.
Ei saanud.
Aga noh, ei kurda, saan rahus tantsupeol käia, pulmas olla, puhata ja rahus magistri sisseastumisintervjuu teha. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
zero

|
Postitatud: Püh Juun 19, 2011 16:39 Teema:
|
|
|
Kriz kirjutas: | dipsy kirjutas: | mulle tundub uskumatu et sind ei valitud.. sa selline aktivist ju ..
mul on ikka tunne et neil seal on mingi onupoja poliitika.. |
Pigem arvan jah, et enamus on onupoja poliitikaga seal. Talve lõpus oli konkurents Hiina Noorteaastale vmt ja inimene, kes sai, oli otse seotud inimestega, kes valisid kanditaatide seast. Siseinformatsioon, tean neid inimesi, kes sellega seotud on.
Kurvastav on see fakt. |
Selle konkursi põhjal võin küll kinnitada, et onpojapoliitikaga seal mingisugust tegemist ei olnud! Öeldi, et oli lihtsalt palju tugevaid kandidaate ning kahjuks piiratud arv kohti. Ma ei teagi palju see aasta kokku avaldusi esitati, aga varasematel aastatel on neid ligi 200 ringis olnud. Soovitan järgnevatel aastatel alati uuesti ja uuesti proovida, kui seekord eitav vastus tuli. Esimesel kahel korral ei õnnestunud mul samuti valitute hulka pääseda, aga seekord läks õnneks. Kindlasti tuleb kasuks eelnev noorsootöö kogemus, mida enamus inimestel, kes see aasta valituks osutusid tundus kuhjaga olevat. Kardan, et edukaks kandideerimiseks pelgalt isiklikust animehuvist ei piisa. Usun, et viimane esineb tõenäoliselt vähemalt pooltelt kandidaatidel. _________________ Jäi kui rott lõksi vahele. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|