Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Reede Mai 06, 2011 14:52 Teema: Animeöö XVI 21. mail Nagu Jaapanist, aga mitte päriselt.
|
|
|
Ilmad lähevad aina soojemaks. On isegi mõistlik loota, et paari kuu jooksul pole meie kaunis kodumaa lumevaiba all. Tudengid kribavad usinalt kirjutada ja 12. klassi õpilased vahivad päev läbi animet. Ja eelnevaga seoses, on taas aeg korraldada animeöö. Seekord on teemaks muudest maadest pärit animestiilis ¹edöövrid.
Kuupäevad: 21.-22. mai.
Toimumise aeg: 18:00-8:00
Koht: Tartus, Lille majas (Lille 9), alumisel korrusel noortetoas.
Registreerimine: Üritus piirarvuga (30 inimest) Registreerimiseks saata oma pärisnimi ja kasutajanimi mulle privaatsõnumina või alo_fx6(ät)hotmail.com. Sinu sõbrad, keda ma ei tunne isiklikult ja kes pole registreerunud, ei saa sisse.
Pilet: Tasuta
Söök ja jook: Igaüks võtab ise, funktsioneeriv köök ja veekeedukann on olemas!
Kava:
Wonderful Days (Korea, see parem)
Pingviinipoeg Lolo seiklused. (Venemaa ning Jaapani koostöö)
Avatar: The Last Airbender (USA)
Technotise: Edit & I (Serbia)
Mysterious Cities of Gold (Prantsusmaa ning Jaapani)
Я люблю тебя (русское аниме)
Lisan teoseid aja jooksul.
Copypasta:
- Magamiskohti ei ole, tagumises toas toimub tõenäoliselt vaba olemine kuni hommikul ära väsitakse. Magamiskoti ja matiga saab vajaduse korral paar tundi ära magatud.
- Tegemist on noortekeskusega, purjus inimestel palun mitte kohale tulla, läbu ja lagastamist ei toimu. Silmnähtavalt joobes inimesed viskan välja külma lumme. (NB! Talve lõpuga seoses porilompi!) Ja siis vihma sajab peale. Ja auto sõidab porilombist läbi ning pritsib veel ekstra sopaseks.
- Põrand ei pruugi soe ja säravpuhas olla, sussid või paksud sokid jalga.
- Noortekeskuse vara ja projektori eest vastutame kollektiivselt.
- Kui elumere lained hakkavad üle pea lööma (animeööga seoses), või kahtlased inimesed jälitavad (teel animeööle), siis mind saab kätte numbril 53095534.
- Kui soovite mingit kindlat animet näha, saatke PM, meil või lihtsalt kirjutage siia teemasse.
Tulijad: 27/30
1. Mina!
2. fushi
3. skull
4. Reaperz
5.
6. Kerli
7. Mysticel
8. Raidomees
9. MyLeafy
10. Random
11. shadowman
12. delos
13. Ummi
14.
15.
16. genky
17. Võhik
18. tyyp
19.
20.
21.
22.
23.
24. cenorig
25.
26. FlasherT
27. Shiro
Khm... _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live.
Viimati muutis seda Clawson (Püh Mai 22, 2011 06:58). Kokku muudetud 28 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Reede Mai 06, 2011 21:57 Teema: Re: Animeöö XVI 21. mail Nagu Jaapanist, aga mitte päriselt.
|
|
|
Clawson kirjutas: |
Pingviinipoeg Lolo seiklused |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
RRR
WWWWWWWWWWWWWWWWW
HHHHHHHHHH
GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
edit: Kui foorum on lai, siis Clawson on kurb. Sa ei taha ju Clawsonit kurvaks teha, eks, mimmu? _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Reede Mai 06, 2011 22:23 Teema:
|
|
|
Ei, mimmu, miks? Nüüd iga kord kui ma teemat vaatan ja muudan (vähemalt 20 korda), siis ma pean seda väljaveninud formaadis tegema.  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Laup Mai 07, 2011 10:04 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | Ei, mimmu, miks? Nüüd iga kord kui ma teemat vaatan ja muudan (vähemalt 20 korda), siis ma pean seda väljaveninud formaadis tegema.  |
refleksidele on väga raske vastu hakata. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Laup Mai 07, 2011 13:25 Teema:
|
|
|
Spämmimise asemel tule hoopis animeööle.  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MyLeafy

|
Postitatud: Laup Mai 07, 2011 22:31 Teema:
|
|
|
np Clawson ma ei valmista sulle pettumust, ma tulen ka...
...animeööle :3 _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to...
Viimati muutis seda MyLeafy (Püh Mai 15, 2011 21:56). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 14:46 Teema:
|
|
|
Olen ka tulija.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 15:57 Teema:
|
|
|
Ma ei tahaks küll tähti närida, aga: Registreerimiseks saata oma pärisnimi ja kasutajanimi mulle privaatsõnumina või alo_fx6(ät)hotmail.com.
PS. Keda ma petan, ilmselgelt mulle maitsevad tähed. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 09:42 Teema:
|
|
|
See kava küll koige parem nüüd minuarust pole vms ? xD _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 09:46 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | See kava küll koige parem nüüd minuarust pole vms ? xD |
ise oled loll _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 11:39 Teema:
|
|
|
Täitsa normaalne kava, ei peagi ainult jaapani anime olema. Mina ise peale jaapani olen vaadanud prantsuse, vene ja ameerika multikaid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 12:01 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | See kava küll koige parem nüüd minuarust pole vms ? xD |
Ma täiendan seda vms xD _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 18:00 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | decomed kirjutas: | See kava küll koige parem nüüd minuarust pole vms ? xD |
ise oled loll |
ta on hoopis lolo. PINGVIINIPOEG LOLO _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
aerodu

|
Postitatud: Nelj Mai 12, 2011 04:00 Teema:
|
|
|
Hmm... Ma mõtlen, kas tulen, sest esmaspäeval on minule tulnud info järgi meie koolis kümnentate füüsika eksam. _________________ Ero sennin |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Nelj Mai 12, 2011 13:51 Teema:
|
|
|
Animeöö asukoht on nüüd kindel, projektor on ka olemas. Reinforced zenmode  _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Laup Mai 14, 2011 18:16 Teema:
|
|
|
Tulge veetke oma viimane päev heas seltskonnas animeööll! :p _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Mai 14, 2011 23:02 Teema:
|
|
|
Hea punkt, mees. |
|
Tagasi üles |
|
 |
aerodu

|
Postitatud: Püh Mai 15, 2011 23:58 Teema:
|
|
|
opa Siis kõik on Super. Võimalik, et hakkan laulma mitmeid erinevaid maailmalõpu laule :3
oot. Kus on see lille 9? Kui Tallinnas siis saan tulla. Kui pole Tallinnas siis ma ei jõua vist esmaspäevaks kooli tormata (Eksam hakkab kell 8.00) _________________ Ero sennin |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

|
Postitatud: Esm Mai 16, 2011 00:13 Teema:
|
|
|
Minu viga, ma ei pannud kirja, mis linnas. Ja Lille tänav on olemas mõlemas. Üritus toimub Tartus, aga oled oodatud. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
aerodu

|
Postitatud: Esm Mai 16, 2011 01:12 Teema:
|
|
|
Tallinn-Tartu-Tartu-Tallinn teed oskad soovitada siis võibolla saan maagilisel viisil tulla. _________________ Ero sennin |
|
Tagasi üles |
|
 |
|