Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Vabarnamees mario with money

|
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Nelj Mai 05, 2011 13:05 Teema:
|
|
|
Teen siinkohal väikest reklaami. Täna (neljapäeva) õhtul Tartu kirjandusfestivali "Prima Vista" raames:
Tsiteerin:: | 19.00–22.00 Patrooni õhtu: rengakirjutamine TÜ Raamatukogu kohvikus Gaudeamus
Renga ehk seosvärss on keskaegne jaapani luulevorm, mida viljeldi kollektiivselt... ...Kui rahvast oli rohkem, siis juhtis kirjutamist keegi asjatundja, kes jooksvalt selgitas reegleid ning igaüks sai teha katset luuletust jätkata, kuni valiti välja parim uus lüli... ...Prima Vista patrooniõhtul tutvustab Rein Raud seda ¾anrit lähemalt ning kõigil kohaletulijatel on võimalus ise väikese renga kirjutamises osaleda." |
Prima Vista programm: http://kirjandusfestival.tartu.ee/kogu-programm _________________ Colorless green ideas sleep furiously.
SDE-inimene
Feilfest |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Nelj Mai 05, 2011 15:13 Teema:
|
|
|
Hypno kirjutas: | Hahaha keegi postitas vanglaplaneedi lingi Mis järgmiseks? Hakkame koos Zeitgeisti vaatama? Obama Deception? Reptiloidid?
Kammoon inimesed, make love not stupid conspiracy theories
Kaia, USAl on vaenlasi vabalt valida küll ja küll, ma võiks ise kohe päris mitu neile pakkuda ^__^ |
fuken well put! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Laup Mai 07, 2011 13:27 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | Teen siinkohal väikest reklaami. Täna (neljapäeva) õhtul Tartu kirjandusfestivali "Prima Vista" raames:
Tsiteerin:: | 19.00–22.00 Patrooni õhtu: rengakirjutamine TÜ Raamatukogu kohvikus Gaudeamus
Renga ehk seosvärss on keskaegne jaapani luulevorm, mida viljeldi kollektiivselt... ...Kui rahvast oli rohkem, siis juhtis kirjutamist keegi asjatundja, kes jooksvalt selgitas reegleid ning igaüks sai teha katset luuletust jätkata, kuni valiti välja parim uus lüli... ...Prima Vista patrooniõhtul tutvustab Rein Raud seda ¾anrit lähemalt ning kõigil kohaletulijatel on võimalus ise väikese renga kirjutamises osaleda." |
Prima Vista programm: http://kirjandusfestival.tartu.ee/kogu-programm |
Käisin ka uudishimutsemas, kuigi natuke hilinesin ja ei jõudnud korralikult reeglitega tutvuda. Värsside loomine grupi inimestega oli iseenesest päris lahe, ehkki minus pole luuletajahinge. Inimesed said kogu ürituse osaleda ja inimene, kelle värss valiti välja, sai pokaali veini.
Sama päeva õhtul käisin "Fast Five" esilinastusel. Kogemused pole eriti head Cinamoniga viimasel ajal. JAFFi ajal ei jäänud tehnilistest probleemidest väheks ja esilinastuse ajal kadus filmi keskel pilt ära. T¹ikk tuli vabandama ja ütles, et kümne minuti pärast jätkatakse filmiga. Nad ei vaevunud ka filmilinti tagasi kerima, kus pooleli jäi ja me jäime vist ühest rallistseenist ilma. Aga "Fast Five" on minu meelest isegi parim film seerias. Üllatavalt hea oli kohe.
Aga tegelikult tahtsin seda ka öelda, et tegin järgmise AMV kokku, mille saadan kindlasti Animatsuri AMV võistlusele. Sügiseni on aega küllalt, ehk jõuan teise video ka valmis teha, kuid eks näis.
Kowarete iku Sekai - Final Fantasy VII: Advent Children AMV _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Laup Mai 07, 2011 16:49 Teema:
|
|
|
Ma käisin kolmapäeval kahte filmi vaatamas Cinamonis - Hops ja Thor.
Tehniliselt töötas kõik hästi. Ainuke kurb asi oli see, et Hopsi ei olnud võimalik eesti keeles vaatama minna. Seega jäi suur osa vokaalsest naudingust saamata (Hugh Laurie, Dustin Hoffman jne). Thor aga meeldis isegi minu tavaliselt chickflickid-ja-niisama-komöödiad neiule.  _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Mai 08, 2011 15:43 Teema:
|
|
|
Hypno kirjutas: | Thor aga meeldis isegi minu tavaliselt chickflickid-ja-niisama-komöödiad neiule.  |
Eks see ju ka üks paras chickflick-ja-niisama-komöödia oligi. (Mulle ka meeldis.) _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Püh Mai 08, 2011 16:23 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Hypno kirjutas: | Thor aga meeldis isegi minu tavaliselt chickflickid-ja-niisama-komöödiad neiule.  |
Eks see ju ka üks paras chickflick-ja-niisama-komöödia oligi. (Mulle ka meeldis.) |
Käisin ise ka Thori vaatamas 3D's tundus huvitav kuid vahepeal hakkas igav. Ootasin võib-olla midagi paremat sellise taustaga loost. 7/10 paneks filmile enda hinnangul, rohkem ei taha panna  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Püh Mai 08, 2011 23:27 Teema:
|
|
|
Jooksmine on väga õige jätk pärast ajuga ummikusse jõudmist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
little_devil

|
Postitatud: Esm Mai 09, 2011 09:57 Teema:
|
|
|
jah on küll.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Teis Mai 10, 2011 13:51 Teema:
|
|
|
Mul tuleb oma uurimistöö kaitsimine 11. mai. Teemaks on mudu Manga populaarsus Eestis. Seal on igasugused huvitavaid fakte ning kui keegi tahab saada seda faili, saadan rõõmuga.
Olenematta sellest, tahaksin küsida, ega keegi tea mõnda huvitavat fakti manga kohta, (näiteks, et Jaapan on maailma turvalisem koht, kuna manga rahuldab sealsete inimeste fantaasiaid) mis ma ise ka sain teada oma tööd tehes.
Oleks jube hea, kui keegi aitaks kaasa möelda, kuidas ma oma kaitsekõne saaksin huvitavamaks teha. Esmaselt mõtelesin, et saata oma manga ringi käima, et inimesed näesid, mis manga on. Peale selle mõtlesin, et teeks oma anime listist pildi(see hämmastavalt suur) .
Ja tahtsin küsida foorumi abi, kellel oleks muid huvitavaid ideid. Jätke meelde, see kaitsmine on mul homme (11 mai) , viimane aeg saata on kell 2, peale seda ei ole mul tarvis ettepanekuid saada.
Aga oma uurimistöö saadan ükskõik kellele, kes tahab, seal üleldiselt mangast ja kui suurel hulgal see levinud on Minu jaoks on vähemalt huvitav teema  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Muusik kohvijumal

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 15:32 Teema:
|
|
|
Hea, et sa tegid ka valikud Eureka ja Faye kasuks, rasked grupid olid. Esimesse panin Mio, ülejäänutest poh. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 20:30 Teema:
|
|
|
Trigonomeetria vältimine viis selleni, et puhun nüüd suvaliste inimestega juttu. (peaks vist matemaatika juurde naasma...)
Sattusin just ühe inimese peale, kes loendas mitut perverti, "porgandit" ja intelligentset isikut ta Omegles kohtas.. Jutu käigus arvasin ära, et ta elab kuskil Läänemere ääres, mille peale ta ehmus ning lahkus vestlusest ettekäändel, et peab tööle minema. Kurb, et ma inimesi niisama juttu ajades hirmutan vaid sellega, et arvan jutu põhjal ära regiooni, kus nad elavad.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 20:37 Teema:
|
|
|
Katsetasin täna oma uut tantsumatti. 17min sai mängitud, see tundus aga nagu 2 tundi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 21:26 Teema:
|
|
|
uupps kirjutas: | Trigonomeetria vältimine viis selleni, et puhun nüüd suvaliste inimestega juttu. (peaks vist matemaatika juurde naasma...)
Sattusin just ühe inimese peale, kes loendas mitut perverti, "porgandit" ja intelligentset isikut ta Omegles kohtas.. Jutu käigus arvasin ära, et ta elab kuskil Läänemere ääres, mille peale ta ehmus ning lahkus vestlusest ettekäändel, et peab tööle minema. Kurb, et ma inimesi niisama juttu ajades hirmutan vaid sellega, et arvan jutu põhjal ära regiooni, kus nad elavad.  |
^2 - ruudus
a - alfa/misiganes, b - beeta
/ - näitab murrujoont e jagamismärki
x - korrutamine
Põhiseosed:
sin^2a + cos^2a = 1
tana = sina/cosa
cota = cosa/sina
tana x cota = 1
1 + tan^2a =1/cos^2a
1? cot^2a = 1/sin^2a
Liitmisvalemid:
sin(a + b) = sina x cosb + cosa x sinb
sin(a - b) = sina x cosb - cosa x sinb
cos(a + b) = cosa x cosb - sina x sinb
cos(a - b) = cosa x cosb + sina x sinb
tan(a + b) = sin(a + b)/cos(a + b) = tana + tanb/1 - tana xtanb
tan(a - b) = sin(a - b)/cos(a - b) = tana - tanb/1 + tana xtanb
Kahekordse nurga ja poolnurga valemid:
sin2a = 2sina x cosa
cos2a = cos^2a - sin^2a
tan2a = 2tana/1 - tan^2a
sin(a/2) = +-(1 - cosa/2)^1/2
cos(a/2) = +-(1 + cosa/2)^1/2
tan(a/2) = +-(1 - cosa/1 + cosa)^1/2 = sina/cosa = 1-cosa/sina
+- märk oleneb, mitmendas veerandis on a/2
1 - cosa = 2sin^2a/2
1 + cosa = 2cos^2a/2
summa teisendub korrutiseks:
sina + sinb = 2sin(a+b/2) x cos(a-b/2)
sina - sinb = 2cos(a+b/2) x sin(a-b/2)
cosa + cosb = 2cos(a+b/2) x cos(a-b/2)
cosa - cosb = -2sin(a+b/2) x sin(a-b/2)
Korrutis teisendub summaks:
sina x sinb = 1/2[cos(a-b) - cos(a+b)]
cosa x cosb = 1/2[cos(a-b) + cos(a+b)]
sina x cosb = 1/2[sin(a-b) + sin(a+b)] _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Mai 11, 2011 21:35 Teema:
|
|
|
mimmu kirjutas: | uupps kirjutas: | Trigonomeetria vältimine viis selleni, et puhun nüüd suvaliste inimestega juttu. (peaks vist matemaatika juurde naasma...)
^2 - ruudus
a - alfa/misiganes, b - beeta
/ - näitab murrujoont e jagamismärki
x - korrutamine
Põhiseosed:
sin^2a + cos^2a = 1
tana = sina/cosa
cota = cosa/sina
tana x cota = 1
1 + tan^2a =1/cos^2a
1? cot^2a = 1/sin^2a
Liitmisvalemid:
sin(a + b) = sina x cosb + cosa x sinb
sin(a - b) = sina x cosb - cosa x sinb
cos(a + b) = cosa x cosb - sina x sinb
cos(a - b) = cosa x cosb + sina x sinb
tan(a + b) = sin(a + b)/cos(a + b) = tana + tanb/1 - tana xtanb
tan(a - b) = sin(a - b)/cos(a - b) = tana - tanb/1 + tana xtanb
Kahekordse nurga ja poolnurga valemid:
sin2a = 2sina x cosa
cos2a = cos^2a - sin^2a
tan2a = 2tana/1 - tan^2a
sin(a/2) = +-(1 - cosa/2)^1/2
cos(a/2) = +-(1 + cosa/2)^1/2
tan(a/2) = +-(1 - cosa/1 + cosa)^1/2 = sina/cosa = 1-cosa/sina
+- märk oleneb, mitmendas veerandis on a/2
1 - cosa = 2sin^2a/2
1 + cosa = 2cos^2a/2
summa teisendub korrutiseks:
sina + sinb = 2sin(a+b/2) x cos(a-b/2)
sina - sinb = 2cos(a+b/2) x sin(a-b/2)
cosa + cosb = 2cos(a+b/2) x cos(a-b/2)
cosa - cosb = -2sin(a+b/2) x sin(a-b/2)
Korrutis teisendub summaks:
sina x sinb = 1/2[cos(a-b) - cos(a+b)]
cosa x cosb = 1/2[cos(a-b) + cos(a+b)]
sina x cosb = 1/2[sin(a-b) + sin(a+b)] |
Stepan Bolotnikov likes this _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|