Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
shether

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2011 18:24 Teema:
|
|
|
inimsarnane olemus
Sürrealistlik paabulind?
Keerud on natuke halvasti välja tulnud, kuna ma tegutsen hetke ajendil, ega mõtle väga kaugele ette. |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Apr 21, 2011 13:46 Teema:
|
|
|
Eelmine aasta metalli tunnis. Unustasin siis internetti laadida selle, nüüdseks on ta pisut määrdunud ja kriibitud..
See on tüüpiline näide sellest, kui sa näed hullult vaeva, et mingi korralik kavand pliiatsist välja võluda ja õpetajale meeldib just see suvaline kritseldis, mille sa tegid niisama kuhugi paberi nurka..
Ja see lisa joon ta saba tipus on täiesti omal kohal, ma pidin oma kritseldist millimeeter millimeetrile järgima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Nelj Apr 21, 2011 16:35 Teema:
|
|
|
Mis nipiga sellist asja tehakse? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Apr 21, 2011 17:10 Teema:
|
|
|
See pole lihtsalt mingi nipp. Sa saed ja valtsid, joodad ja kuumutad, peenestad klaasi ja painutad metalli, poleerid ja hoiad happes, käid veel liivapaberiga üle kuni ongi valmis.
Kui sind huvitab, siis mu metalliõpetaja peab kuskil Nõmmel ringi ka. Võin välja uurida . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Nelj Apr 21, 2011 21:41 Teema:
|
|
|
Et siis metall on ribana serviti, kalaks painutatud ja kokku joodetud ja värviline ollus sinna vahele sulatatud? Hmm... joodise sulamistemperatuur vs värvilise olluse sulamistemperatuur? Jutt läheb vist pikemaks. Nagu ma aru saan, ei ole see lihtsalt plekitükk, millel värviga täidetud süvendid madalamaks freesitud...
Edit: käi poleerimispasta ja lapiga ka üle  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Reede Apr 22, 2011 10:25 Teema:
|
|
|
Soobel kirjutas: | Nagu ma aru saan, ei ole see lihtsalt plekitükk, millel värviga täidetud süvendid madalamaks freesitud... | See se tehnika on aga ma ei ütleks et see pleki tükk oleks vast ikka mingi vähe raskem metall. Vähemalt tundub küll nii. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Apr 22, 2011 16:21 Teema:
|
|
|
Valtsitud ja karastatud metall ribad on mitmes tükis painutatud ja serviti kokku jootes kala moodustanud. See kontuur lapiku metall ristküliku peale joodetud, mis hiljem on enam vähem kontuuri järgi saetud ja siis täpsemalt viilidega kontuuriga ühtlaseks viilitud. See värvollus on glasuur, mis on puruna sinna peale ühtlaselt pandud ja alt kuumutatud. Ja siis igasugused poleerimised ja muud viimistlused.
Kahjuks ma kindlalt ei mäleta, mis metalliga tegu on, võimalik, et uushõbe. Sulamistemperatuure ma ka öelda ei oska, aga me kasutasime jootmiseks ja kuumutamiseks leekpüstolit või tulepüstolit..ei tea kuidas seda eesti keeles kutsuda
Midagi sarnast. Ainult käepidemega ja gaasiballoon on toruga ühendatud..
Otsisin välja ühe visandi, kus on enam vähem näha eri värvidega millised valtsitud metallribad ma eraldi tegin..Kuigi praegu järgi vaadates näen, et üks koht on teistmoodi kokku liidetud.
Viimati muutis seda shether (Reede Apr 22, 2011 19:37). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Reede Apr 22, 2011 20:50 Teema:
|
|
|
Siis peavad ikka kõvasti kangemad joodised mängus olema, kui vana hea tina oma 150-kraadise sulamistemperatuuriga, kui juba gaasileeki vaja läheb. Eks see teema muutu aktuaalsemaks siis, kui uut aiaraudteed tegema hakkan.
(muide - autoelektrikud kiidavad pliiatsikujulist gaasipõletit, millega olla hea elektriskeemi joota või radikalekkeid kinni joota. Imeasju ikka tehakse tänapäeval - kui neid asju ei tea, siis läheb üheksa kümnendiku näputöövaevast jalgrattaleiutamisele) _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Apr 22, 2011 22:03 Teema:
|
|
|
Mis pole iseensest alati halb - leiab mõne huvitava, kasuliku lähenemisviisi.
Aga ega ma sinu nimetatud tööriistu maha ei taha teha, muidugi väga hea, et võimalus olemas on.
Dale Woostinct, Kevad 22.04.11. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tallatatt

|
Postitatud: Laup Apr 23, 2011 17:56 Teema:
|
|
|
*köhh* pokemon *köhh*
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Laup Apr 23, 2011 19:06 Teema:
|
|
|
Spoiler hoiatust ei peaks lisama? _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Apr 23, 2011 19:12 Teema:
|
|
|
Ilus pilt.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Laup Apr 23, 2011 23:56 Teema:
|
|
|
vahelduseks väike art trade request nii et mitte 100% omalooming
ArtTrade: Gnome _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
|
Tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn

|
Postitatud: Laup Apr 30, 2011 11:29 Teema:
|
|
|
Täitsa hea. Poolte piltidega teki see probleem, et ma ei saa seda tulemust fookusesse, aga sellega läks kohe. Isegi selle tutoriali pilti on natuke raske fokusseerida.
Aga need sterekõõritamised on täitsa huvitavad asjad. Efekt hea pildi puhul on väga äge. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Apr 30, 2011 12:44 Teema:
|
|
|
Suht vinge jah, aga ma ei tavaliselt tegelikult väga palju vahet. Mõne pildiga on küll jube hea efekt olnud, aga enamasti eriti pole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Laup Apr 30, 2011 17:54 Teema:
|
|
|
Outlawsile proovime nüüd sujuva varjutusega spraiti teha. Esilagu paistab ilusamgi kui mängu originaal spraidid
Sprait ise:
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Mai 03, 2011 00:36 Teema:
|
|
|
Jube ammu pole midagi joonistanud + värvinud. Joonistanud olen ikka, aga lõpptulemust pole saanud. Siin siis nüüd midagi pühapäevast, kui kodus terve päeva Interneti polnud.
Vigu on piisavalt, kuid ma mõtlesin selle jätta nii, kuidas oli (:
 _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|