Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 10:22 Teema:
|
|
|
Kumori kirjutas: | Athenas linastuvatele filmidele piletite hankimine on osutunud oodatust keerulisemaks. Arvestasin kogu aeg sellega, et saan kõik oma piletid ostetud veebipõhiselt, Athena omad Piletilevi vahendusel. Athena koduleheküljel aga teatatakse, et nende Piletilevi kassa on ajutiselt suletud ja et pileteid saab osta vaid koha pealt Athena kassast. Seda, mis kell nende kassa avatakse, ei suvatse nad aga öelda. Ja telefoni nad ka vastu ei võta ... Selle peale ka ei julge lootma jääda, et ehk ei müüda seanss eelmüügist välja ja et saan oma pileti vahetult enne filmi ostetud. |
Athena pileteid müüakse Volga restoranis, mis on samas majas ning nemad on kogu aeg avatud Volgasse pääseb kõrvaluksest. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kumori

|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 10:37 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Kumori kirjutas: | Athenas linastuvatele filmidele piletite hankimine on osutunud oodatust keerulisemaks. Arvestasin kogu aeg sellega, et saan kõik oma piletid ostetud veebipõhiselt, Athena omad Piletilevi vahendusel. Athena koduleheküljel aga teatatakse, et nende Piletilevi kassa on ajutiselt suletud ja et pileteid saab osta vaid koha pealt Athena kassast. Seda, mis kell nende kassa avatakse, ei suvatse nad aga öelda. Ja telefoni nad ka vastu ei võta ... Selle peale ka ei julge lootma jääda, et ehk ei müüda seanss eelmüügist välja ja et saan oma pileti vahetult enne filmi ostetud. |
Athena pileteid müüakse Volga restoranis, mis on samas majas ning nemad on kogu aeg avatud Volgasse pääseb kõrvaluksest. |
Selge. Tänan informatsiooni eest! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 11:55 Teema:
|
|
|
Muudatused kavas!
2011-04-16 12:50:33
Seoses Jaapanis toimunud katastroofi ajendatud transpordiprobleemidega ei saanud JAFF kätte mõne filmi materjali. Seetõttu toimub kavas muudatusi:
Täna, 16. aprillil kl. 19.00 näitame mängufilmi ”Space Battleship Yamato” asemel „One Piece: Episode of Alabaster” (2007), re¾issöör Takahiro Imamura. Subtiitrid inglise keeles.
Vabandame ebamugavuste pärast!
JAFFi meeskond _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 16:05 Teema:
|
|
|
MUUDATUS KAVAS!
Plaanitud One Piece film jääb kahjuks tehnilistel põhjustel ära. Vabandused korraldajate poolt!
genky siin ^___^ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Apr 17, 2011 17:23 Teema:
|
|
|
Alates tänasest laeme kuni festivali lõpuni JAFFil tehtud pilte. Pildid leiab aadressil http://bit.ly/euPfCy
Kui Te ise, kallid festivali külastajad, pilte teete meie tegevustest, siis saatke neid aadressile genkykaia[ät]gmail.com. Hiljem paneme kõigest kokku ühe toreda galerii!
Oodatud on ka lingid videotele, mida olete filminud! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Püh Apr 17, 2011 21:19 Teema:
|
|
|
Mulle küll ei meeldi halvasti öelda ja ma saan aru, et tegijal juhtub aga selline kogemus paneb mind küll tundma et mind on petetud. Nimelt läksin siis täna kell 21.30 vaatama filmi "Vespeeria lood" Solaris kinos, nii reklaam voldikus kui ka veebis on info et filmil on inglise keelsed subtiitrid. Kui film pihta hakkas oli aga filmil vene keelsed subtiitrid. Ma saan aru et asjad võivad tehnilistel põhjustel katki minna (nagu juhtus One Piece filmi ajal) aga vaadata jaapani keelset filmi vene keelsete subtiitritega kui välja on reklaamitud inglise keelsed subtiitrid on küll kino külastaja petmine  |
|
Tagasi üles |
|
 |
elfboy

Liitunud: 6 Dets 2009 Postitusi: 31 Asukoht: Kusagil Tallinnas
|
Postitatud: Püh Apr 17, 2011 23:18 Teema:
|
|
|
haha oli täna vahva cosplay oli huvitav
seltskond oli huvitav
kinos sai nalja xD 480p + lag xD
yamoto-t käisin vaatamas see tundus päris hea võrreldes sellega palju südmusi oli sinna surutud.
Haruhit vaadates tuli jälle pisar silmale kui armas Yuki olla saab xD
aga jah pettumuse valmistas küll pildi kvaliteet, nu 4 euro eest võiks hd kvaliteeti näha xD _________________ Ma olen Rikutud -.-"
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Apr 18, 2011 05:37 Teema:
|
|
|
Eelmine aasta oli mõnede filmidega sama jama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
elfboy

Liitunud: 6 Dets 2009 Postitusi: 31 Asukoht: Kusagil Tallinnas
|
Postitatud: Esm Apr 18, 2011 10:17 Teema:
|
|
|
kas kellelgi cosplay pilte on jagada? _________________ Ma olen Rikutud -.-"
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
IzI Weron

|
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Apr 18, 2011 19:54 Teema:
|
|
|
Natuke nõme on, et "kawaii" kirjutatakse artiklis ühe i-ga, aga okei.
Infoletis oli tore, tuleks veel, kui aega oleks. Reedel lähen kindlalt Haruhit vaatama, näis, kas saab siis ka nendest kinoapsakatest osa. Kleepsud, mis Tartusse komandeeriti, said juba laupäeva poole peal otsa.
Avakontserdil käisin ka, väga tore oli kuulata (kui see röökiv titt välja arvata) ja sain aru, et Totoro tuleb asap ära vaadata, häbi hakkas juba.
Joonistusvõistlusest nii palju, et kolm tööd viiest kandsid tuttavaid nimesid. Good job! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karel2010
|
Postitatud: Teis Apr 19, 2011 12:55 Teema:
|
|
|
ma tean mida sa tunned, Morghat, mul Haruhi'ga sama jama (ehk siis est sub'i asemel eng sub... päris lõbus ausalt öeldes.) |
|
Tagasi üles |
|
 |
M.C.Savage

|
Postitatud: Teis Apr 19, 2011 17:05 Teema:
|
|
|
Ja eilsel Fullmetal Alchemistil oli mingi konkreetselt vigane fansub tõlge. Edukas  _________________ "My destiny is to save others so their destinies may be achieved." |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Teis Apr 19, 2011 17:15 Teema:
|
|
|
Morghat kirjutas: | Mulle küll ei meeldi halvasti öelda ja ma saan aru, et tegijal juhtub aga selline kogemus paneb mind küll tundma et mind on petetud. Nimelt läksin siis täna kell 21.30 vaatama filmi "Vespeeria lood" Solaris kinos, nii reklaam voldikus kui ka veebis on info et filmil on inglise keelsed subtiitrid. Kui film pihta hakkas oli aga filmil vene keelsed subtiitrid. Ma saan aru et asjad võivad tehnilistel põhjustel katki minna (nagu juhtus One Piece filmi ajal) aga vaadata jaapani keelset filmi vene keelsete subtiitritega kui välja on reklaamitud inglise keelsed subtiitrid on küll kino külastaja petmine  |
eelmine aasta oli ka mingi jama subide/dubidega aga meie seltskonnast läks keegi kohe ütlema ja asi tehti korda. kannatage siis kui ütlema ei julge minna. |
|
Tagasi üles |
|
 |
M.C.Savage

|
Postitatud: Teis Apr 19, 2011 17:18 Teema:
|
|
|
Öeldud juba, Solarise kinorahvas ütles, et Jaffipoolne jura oli. _________________ "My destiny is to save others so their destinies may be achieved." |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Teis Apr 19, 2011 21:59 Teema:
|
|
|
Läksin täna Cinamoni kl 21.30 "Ogade kuninga" seansile. Pidime ootama täpselt 24 minutit enne, kui meid saali lasti. Mingi t¹ikk jagas kandikul komme ja küsisin, mis nii kaua võtab. T¹ikk ütles, et nad olid arvestanud sellega, et eelmine seanss lõpeb 40 minutit varem ja see film polnud endiselt veel lõppenud. Ma teadsin juba ette, mis juhtuma hakkab.
Eelmisel aastal "Klaver metsas" seansil oli täpselt sama asi - ootasime pool tundi, ja lõpuks kui saime sisse, hakkas käima venekeelne versioon.. rääkimata subtiitritest, mis ei kõlbanud kuhugi.
Täna ka "Ogade kuningal" subtiitrid olid alguses paigast ära, aga nendega saadi järje peale. Kuid... faking saksakeelne versioon mängis. Kannatasin ehk kõige rohkem 15-20 minutit, siis viskas kopa ette ja lahkusin saalist. Küsisin koos ühe teise noormehega piletiraha tagasi.
Vähemalt kommid, mida see t¹ikk kandikul jaotas, olid head....
Faking Eesti ja nende madala kvaliteediga filmifestivalid.
Mulle tundub, et iga aastaga tehniliste probleemide protsent kasvab. Kolmanda JAFFi ajal käisin 11 filmi vaatamas, kuid paaril seansil oli pisemad probleemid, kuid mitte midagi märkimisväärset. See aasta justkui tundub, et rohkem kui kunagi varem. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Apr 19, 2011 22:09 Teema:
|
|
|
Mis puudutab audiot, siis ma arvan, et probleem on järgmine: plaadid ja muu, mis saabuvad, need on erinevate dub versioonidega ning kinodes pannakse mingid suvalised esimesed asjad käima. Eelmine aasta oli, kui ma ei eksi, ühe Tartu filmiga sama asi. Jaapani dub oli kenasti plaadil olemas, aga kinol oli savi ning lasti vene keeles.
Ja ma üldse ei imestaks, kui sama asi on poolte subtiitrite probleem ~_~ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Kolm Apr 20, 2011 06:51 Teema:
|
|
|
Huvitav kes vastutab üldse selliste jamade eest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Kolm Apr 20, 2011 09:42 Teema:
|
|
|
Pärast laupäevast Professor Laytoni seanssi tuli üks väike poiss mulle infolauda kaebama, et pärast 30 minutit filmi oli tõlge ära kadunud ja tagasi ei tulnudki.
Ja esmaspäevasel Mesilasprints Hutchi seansil olevat kavas olnud dub aga hiljem internetis muudetud sub'iks, mida pereema loomulikult enam ei näinud... _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Kolm Apr 20, 2011 09:56 Teema:
|
|
|
Ise olen käinud ainult 1 filmi, õigemini mitut auhinnatut lühifilmi vaatamas, see esmaspäev. Probleeme ei olnud, ei subtiitritega (mida ei olnutki) ega audioga. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|