Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
skullkiller

|
Postitatud: Nelj Apr 14, 2011 21:32 Teema:
|
|
|
Sai täna Tartu JAFFi infolauas käidud.
Fun oli, sain õpetatud ühele poisil stepmania't ja niisama inimestega vesteldud.
Mõte Kas oleks mõtekas kasutada Tasku ees olevat suurt ekranai, et sealt JAFFi treilerit paar korda kas või lasta? Minu arust oleks see hea reklaam, sest siis näevad seda paljudki kes ei märka PLakateid linna peal.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Apr 14, 2011 22:34 Teema:
|
|
|
skullkiller kirjutas: | ...Mõte Kas oleks mõtekas kasutada Tasku ees olevat suurt ekranai, et sealt JAFFi treilerit paar korda kas või lasta? Minu arust oleks see hea reklaam, sest siis näevad seda paljudki kes ei märka PLakateid linna peal.  |
Selle kohapealt võin ilmselt suht kindlalt väita, et see on hirmkallis. Ma pole küll uurinud selle hinda, aga ma kujutan ette, et see on päris kallis. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Nelj Apr 14, 2011 23:29 Teema:
|
|
|
Ma väga vabandan, kuid kuna ma jäin haigeks, ei jõudnud ma kõiki tantse õppida.. see tähendab, et ma oskan vaid Hare Hare Yukai't, loodan Love & Joy ka selgeks saada, kahtlen, et rohkem jõuan. Kas mul on mõtet vabal ajal infolaua kõrvale tantsima tulla? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chobits

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 00:20 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Mis puutub märkidesse, siis see aasta neid pole. |
Väikesed kleebised olid Artises olemas.  _________________ animed |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 00:21 Teema:
|
|
|
Kindlasti on, sinna on aktiivseid inimesi vaja . Eriti kui tantsida oskavad. Ise käisin juba täna ära, Stepmania matt oli maas. Üritasin mängida aga suht feilisin ise. Aga tunne oli hea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 02:09 Teema:
|
|
|
Kataloog oli väga viisakalt üles ehitatud, pakkus ka lõbusaid momente - näiteks fate/stay nighti täispikka kirjeldades oli tutvustuseks pandud vat selline pilt.
Loodan, et tegu pole lohakusveaga, vaid mõne naljahambast trolliga. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chobits

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 03:28 Teema:
|
|
|
Trükitud kataloogis on anime "Perfect Blue" pildiks pandud hoopis "Tokyo Godfaters" tegelase Hana pilt.  _________________ animed |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 07:44 Teema:
|
|
|
Piltidega on siin jah mõned apsakad juhtunud. Seekord saime vähemalt animefännide poolt tekstid üle vaadatud, aga piltidega mindi täiesti metsa
Amelia kirjutas: | Ma väga vabandan, kuid kuna ma jäin haigeks, ei jõudnud ma kõiki tantse õppida.. see tähendab, et ma oskan vaid Hare Hare Yukai't, loodan Love & Joy ka selgeks saada, kahtlen, et rohkem jõuan. Kas mul on mõtet vabal ajal infolaua kõrvale tantsima tulla? |
Mina ja Piu siin eile Solarises tantsisime oma osaliste oskustega nii Hare Hare Yukaid kui ka Love & Joyd ja plaanime viimase vähemalt kohapeal selgeks õppida ja proovida ka Night on Fire't. Seega poolik oskus pole hullu. Peaasi, et on julgeid, kes nõus tantsima tulema  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 11:23 Teema:
|
|
|
Tallinna infolaud üleval!
Saab katalooge, plakateid ja ka kleepse! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trollface
|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 14:57 Teema:
|
|
|
Kontserdi piletid infoletist? |
|
Tagasi üles |
|
 |
KameKami

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 20:57 Teema:
|
|
|
Konsert oli väga hea, suurepärane sissejuhatus JAFFile, kahjuks pidin Ponyolt poole pealt ära tulema, sest aeg oli hiline. Ootan juba ülehomset cosplay-d. _________________

Stay sane inside insanity. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 21:39 Teema:
|
|
|
Esimene päev läks kiirelt, aga toredalt.
Tänane kontsert oli väga mõnus. Totoro lugude ajal läks kohe nägu naerule, kui tuttavat muusikat sai kuulda!
Infolaud sai kenasti hoo sisse Sai tantsu ja Stepmaniat. Homme sama hooga edasi ja siis ka origamet ning ayatorit!
Homme jälle! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 22:23 Teema:
|
|
|
One Piece filmiga läks natuke kehvasti, maksti küll ilusti pileti raha tagasi aga filmi lõpp jäi ikkagi nägemata.
Saadke palun PS kus kohast seda filmi koos subidega leida võiks
Ette tänades! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trollface
|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 22:30 Teema:
|
|
|
Konsert oli kõva ja film meeldis ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Panda

|
Postitatud: Reede Apr 15, 2011 22:58 Teema:
|
|
|
Aitäh, Kaoru! Paistab, et ma sain piletid. Nüüd jääb üle vaid välja selgitada, kuidas need kätte peaks saama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
sh0
|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 00:16 Teema:
|
|
|
Nägin täna "Fate/stay night" ja "Galaktikaekspress 999-t"; väga tore oli!
<rant>
Tundub, et tehnilised probleemid on lahutamatu osa (vähemalt kõikidest Eesti) filmifestivalidest. Vanad filmilindid lähevad katki, filmid "jooksevad kokku" (Windows Media Player lol), subtiitreid näidatakse viltu või valesse kohta ja subtiitrid on ajastusest väljas. Esimeste probleemide jaoks on vahel korraldajatel sama film valmis pandud mõnel teisel formaadil, näiteks DVD'l. Subtiitrijamade osas, kui kord ajastus käest ära läheb, siis tavaliselt lõplikult. Selles osas on mul tunne, et ma peaks väikse proge kirjutama, mis sellist käsitsi subtiitri syncimist lihtsustaks. Iseasi kas mõni kinotehnik seda ka pärast kasutaks...
</rant>
Igastahes jõudu korraldajatele, antud festival on väga väärt ettevõtmine! Mul on plaan iga päev kaks filmi ära vaadata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 01:21 Teema:
|
|
|
sh0 kirjutas: | ...<rant>
Tundub, et tehnilised probleemid on lahutamatu osa (vähemalt kõikidest Eesti) filmifestivalidest. Vanad filmilindid lähevad katki, filmid "jooksevad kokku" (Windows Media Player lol), subtiitreid näidatakse viltu või valesse kohta ja subtiitrid on ajastusest väljas. Esimeste probleemide jaoks on vahel korraldajatel sama film valmis pandud mõnel teisel formaadil, näiteks DVD'l. Subtiitrijamade osas, kui kord ajastus käest ära läheb, siis tavaliselt lõplikult. Selles osas on mul tunne, et ma peaks väikse proge kirjutama, mis sellist käsitsi subtiitri syncimist lihtsustaks. Iseasi kas mõni kinotehnik seda ka pärast kasutaks...
</rant>... |
Subtiitrite osas võin natukene valgustada asjaolu. Nimelt on subtiitrite lisamisel ka veel õigused. Ehk siis videofilmile subtiitrite juurdepanemine. Seetõttu on tihti filmidel subtiitrite reaalajals allakuvamine. Ehk siis istub inimene ja paneb järgmise real filmile alla. Ja inimesed eksivad, niiet mõnikord ei lähe ajastus kõige paremini.
Kuna sa mainisid, et see on Eestis toimuvatel filmifestivalidel tihedane nähtus, siis pakun, et enamus võimalusest ja rahadest läheb filmide muretsemisele. Filmifestivalide korraldamine on ikka hirmkallis tegevus.
See pole muidugi vabandus, kuid lihtsalt väike taustinformatsioon  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 06:37 Teema:
|
|
|
Missugune sinu pilt oli sela Panda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 08:52 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Missugune sinu pilt oli sela Panda |
Kui vajutada nendele väikestele piltidele, tuleb ette suur pilt ja all pealkirjana on autori nimi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kumori

|
Postitatud: Laup Apr 16, 2011 09:09 Teema:
|
|
|
Athenas linastuvatele filmidele piletite hankimine on osutunud oodatust keerulisemaks. Arvestasin kogu aeg sellega, et saan kõik oma piletid ostetud veebipõhiselt, Athena omad Piletilevi vahendusel. Athena koduleheküljel aga teatatakse, et nende Piletilevi kassa on ajutiselt suletud ja et pileteid saab osta vaid koha pealt Athena kassast. Seda, mis kell nende kassa avatakse, ei suvatse nad aga öelda. Ja telefoni nad ka vastu ei võta ... Selle peale ka ei julge lootma jääda, et ehk ei müüda seanss eelmüügist välja ja et saan oma pileti vahetult enne filmi ostetud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|