Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2011 01:30 Teema:
|
|
|
Helen. kirjutas: | Infolauas abistaksin meelsasti, aga vot, ei ole 16 täis veel.
JAFF'ile ilmun aga muidugi kohale. Cosplay's ei osale, aga vaatan küll.
Filmivalik see aasta ka suht meelepärane, niiet on millest valida. |
Sama siin, Tasku infolauda tuleks küll, aga njetu, olen 15
Aga 21-24 olen kahjuks Venemaal :/ *palvetab, et ükski hea asi nägemata ei jääks* _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Paul
|
Postitatud: Kolm Märts 23, 2011 16:42 Teema:
|
|
|
Niiice. Suzumiya Haruhi ja Gurren Laganni film on kindlasti väärt vaatamist, usun, et mõlemad lähevad käiku.
Ja kõigile kellele meeldivad kogupereanimed, soojalt soovitan vaadata Summer Warsi. (blasphemy:) Ma nautisin seda võib-olla isegi rohkem kui Miyazaki filme. (/blasphemy)  _________________ この世界には、
人の運命を司る
何らかの超越的な律?
神の手が存在するのだろうか?
少なくとも、人は自らの意志さえ
自由には出来無い |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Märts 25, 2011 22:17 Teema:
|
|
|
Helen. kirjutas: | Infolauas abistaksin meelsasti, aga vot, ei ole 16 täis veel.
JAFF'ile ilmun aga muidugi kohale. Cosplay's ei osale, aga vaatan küll.
Filmivalik see aasta ka suht meelepärane, niiet on millest valida. | Sa võid niisama ka kohale minna infolaua juurde abistama ja juttu ajama, nagu ma eelmisest aastast aru sain. Ning kuna sa pole kohustatud terve päeva seal passima, võid kasutada enda vabadust ja filme vaatamas käia, linna peal ringi kolada, süüa ning juua ja siis jälle tagasi minna.
Elagu vabadus!(Viitab, et tahab ennast kahe aasta pärast infolauda kirja panna.) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Terry

|
Postitatud: Püh Märts 27, 2011 18:07 Teema:
|
|
|
Tartus oleks küll infolauas käpp, ma arvan. Vene keelt valdan minimaalmääral samuti.. kuigi, kui aus olla, vist üsna halvasti. Aga mul on käpad ja hea süda. Ennegi käemärkidega seletanud igast asju. _________________ 言語を一つは消して足りない |
|
Tagasi üles |
|
 |
Panda

|
Postitatud: Püh Märts 27, 2011 19:29 Teema:
|
|
|
Kui Terry ennast Tartusse appi pakub, siis ma võin sama Tallinnas teha. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Märts 28, 2011 13:49 Teema:
|
|
|
Ilus ja rahulik muusika, meeldis ka animelik linn, mis sarnanes minuarust Tallinnaga. Lemmikum ja kõige eepilisem tundus mulle JAFF II trailer, JAFF III oma oli samuti väga mõnus ja hea. IV ma ei mäletagi ega youtuubist üles ei leia... 
Viimati muutis seda ninjaking241 (Esm Märts 28, 2011 14:50). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Märts 28, 2011 14:39 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Ilus ja rahulik muusika, meeldis ka animelik Tallinn. |
yeah, about that... _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Esm Märts 28, 2011 17:39 Teema:
|
|
|
Terry kirjutas: | Tartus oleks küll infolauas käpp, ma arvan. Vene keelt valdan minimaalmääral samuti.. kuigi, kui aus olla, vist üsna halvasti. Aga mul on käpad ja hea süda. Ennegi käemärkidega seletanud igast asju. |
Olgu, võtan kontakti kui midagi reaalselt toimuma hakkab. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Nelj Märts 31, 2011 23:56 Teema:
|
|
|
*torkab õrnalt genky't (või kes iganes selle osaga JAFFist tegeleb)* Niiet... Kas ma saan pühapäevane ringi hüpleja-tantsija olla? Can I, can I, can I? |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 00:59 Teema:
|
|
|
Amelia kirjutas: | *torkab õrnalt genky't (või kes iganes selle osaga JAFFist tegeleb)* Niiet... Kas ma saan pühapäevane ringi hüpleja-tantsija olla? Can I, can I, can I? |
Ikka võid Aktiivseid inimesi on oodatud laua ümber palju! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 11:18 Teema:
|
|
|
Yay ^.^ Ega sa mõnda tantsu ei oskaks soovitada, mida pähe õppida? |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 15:58 Teema:
|
|
|
Ma sooviksin ka Tartu infolauas abis olla^^(kui see tuleb) |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 17:23 Teema:
|
|
|
Nagu alati, olen ma nõus tantsimise osas juhendama, kui selleks vajadus peaks tekkima. Tantsudest pakuksin välja Motteke! Sailor Fuku, Hare Hare Yukai (ehk tüüpilised tantsud) ja hädapärast kasvõi L'Arc~en~Cieli "Stay Away", kuigi see on brainkill. Love & Joy'd võib ka. Kahjuks on enamus animetantse nii üheülbalised, et need pole piisavalt huvitavad.
(Kui keegi siiski viitsib tõmmelda, võiks Hinoi Teami Night of Fire, Super Euro Flash, Ike Ike ja Play With The Numbers selgeks saada, neid mäletan hästi.)
Samuti rääkisin Clawsoniga ja olen infoletis reedeti kuni pühapäeviti (kui midagi vahele ei tule). _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 20:32 Teema:
|
|
|
aga kus on redline ? : ((( |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Apr 01, 2011 22:52 Teema:
|
|
|
Annan teada, et infolaud alustab siiski alles 14. aprillil. Solarises on mingid tehnilised asjad, mida peavad lahendama. Seega algab infolaud 14. aprillil ning lõppeb 24 .aprill. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Laup Apr 02, 2011 00:41 Teema:
|
|
|
aiyoru kirjutas: | Ma sooviksin ka Tartu infolauas abis olla^^(kui see tuleb) |
okei võtan kontakti _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Laup Apr 02, 2011 08:30 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | [b] Seega algab infolaud 14. aprillil ning lõppeb 24 .aprill. |
-OFF TOPIC-
Tuli just meelede et 14. saab minu tädi esimene laps 4. aastaseks ja 24. saab teine laps 1. aastaseks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Apr 02, 2011 10:55 Teema:
|
|
|
kammerer kirjutas: | aga kus on redline ? : ((( |
järgmine aasta, kui veab. nii kiiresti ei suudeta vist reliisitud filme eestisse tuua _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Terry

|
Postitatud: Püh Apr 03, 2011 11:50 Teema:
|
|
|
LOL, kusjuures, vaatasin trailerit ja siis vaatan, et misasja, kust nii koledad trammid tulevad, see ei saa küll mingi kena riik olla. Ja siis hakkas kahtlaselt Lasnamäe moodi kogu asi tunduma. trololo
PS. nende visooni järgi on Lasnamäe õigeusukirik juba valmis. _________________ 言語を一つは消して足りない |
|
Tagasi üles |
|
 |
|