Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 09:45 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | LennY kirjutas: | Hakkasin ka vaatama, tundus suht huvitav.
Esimene season läbi, nüüd teine käsil.  |
you're doing it wrong.
Kui sa pole näinud esimest seasonit ja teine on juba väljas, siis vaataks ju pigem õiges järjekorras imo. |
Ta ju ütles , tal sai esimene hooaeg vaadatud ja nüüd liigub teise juurde x3 _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 12:11 Teema:
|
|
|
Ma mõtlen seda, et teise hooaja osad on kronoloogiliselt tegelikult paigutatud esimese hooaja osade vahele, mitte pärast neid. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 16:25 Teema:
|
|
|
no nüüd hilja juba
Aga miks need nii halvasti tehtud siis,et paigutus niisugune.
Nõme minumeelst. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 17:30 Teema:
|
|
|
Ei ole nõme, see on kunst. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 18:03 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | no nüüd hilja juba
Aga miks need nii halvasti tehtud siis,et paigutus niisugune.
Nõme minumeelst. |
Et inimesed natuke tausta uuriks enne kui vaatama hakkavad, *wink-wink, nudge-nudge*.
Aga hullem veel: on võimalus, et sa vaatasid ka esimese hooaja osi "vales" järjekorras  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Esm Okt 19, 2009 18:35 Teema:
|
|
|
Minu jaoks on näiteks ajaline järejekord "vale", sest segipaisatud järejekorras oli vaatamisest saadud funi rohkem. Ehk siis ei saa just öelda, et see eriti hull oleks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

Liitunud: 25 Aug 2008 Postitusi: 64 Asukoht: Igalpool..Seal kus parajasti olen:)
|
Postitatud: Teis Okt 20, 2009 09:40 Teema:
|
|
|
Omg kuidas vaatama siis peab xD
Ma vaatasin terve esimese hooaja ära minu arust läks küll kokku xD vaatas zomganime.com 'ist ;P _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Teis Dets 08, 2009 22:35 Teema:
|
|
|
Esimese hooaja vaatasian suht ammu juba läbi, mingi kevade alguses. Nüüd täna lõpetasin siis 2hooaja vaatamise. Peaks ütlema, et Tüütas ära see pidev kordamine, lõpus isegi kerisin natuke edasi koguaeg neid koht mis juba peaaegu peas olid . Muidu meeldis vägagi, ainult tundus nagu jäi midagi pooleli, et oleks pidanud üks osa veel otsas olema siis oleks olnud perfect. Loodan et nad teevad osi juurde  _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Dets 08, 2009 22:46 Teema:
|
|
|
Ewu, kevadel tuleb film. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Tsuki-chan

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 08:41 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Ewu, kevadel tuleb film. |
Oh Btw . Millest see film tuleb , võiks mini normaalne sisu tulla , mitte et kõik proovivad Haruhi'le olla meelejärgi olla ja Haruhi midagi aru ei saa . _________________ Küll armastus on ikka üks ilus asi:Dkui ise armunud ple:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 09:04 Teema:
|
|
|
Kuna tegu on filmiga ja kuna novellid väidetavalt on sellises suunas läinud, siis kõiki ootuste kohaselt peaks seal midagi eepilist toimuma. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 15:18 Teema:
|
|
|
Tsuki-chan kirjutas: | Stopa kirjutas: | Ewu, kevadel tuleb film. |
Oh Btw . Millest see film tuleb , võiks mini normaalne sisu tulla , mitte et kõik proovivad Haruhi'le olla meelejärgi olla ja Haruhi midagi aru ei saa . |
Loe raamat läbi, saad teada.
Film tuleb the Dissapearance of Haruhi Suzumiya järgi. (ingliskeelne offitsiaalne tõlge on vist Vanishment mitte Dissapearance tegelt)
Aga aru ei saa ta ikka seal veel midagi. See on nagu loota, et Bleach või One Piece vms kunagi lõpeb. _________________
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Kolm Dets 09, 2009 20:25 Teema:
|
|
|
nojah  _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Teis Apr 13, 2010 14:35 Teema:
|
|
|
Vaatasin ka terve seeria läbi kluigi 1. seesonit olin juba näinud. 2. seesonis olid osad päris huvitav kuidas nad seda filmi teevad ja see Bamboo osa kuid pärast 3. osa Endless 8 arcis vaatamist hakkas tüütukus minema... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Märts 09, 2011 16:05 Teema:
|
|
|
Ma saan nüüd ka teise hooaja ning filmi kohta oma hinnangu anda.
Endless 8 - väga hea.
Pärast seda - igav ja kole. Mitte ainult ei kasutatud K-ON!'ilikku stiili, vaid suudeti see mingi nipiga veel jubedamaks väänata.
Film - meeldis, natuke liiga pikk öösel vaatamiseks. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Märts 09, 2011 16:21 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | Ma saan nüüd ka teise hooaja ning filmi kohta oma hinnangu anda.
Endless 8 - väga hea.
Pärast seda - igav ja kole. Mitte ainult ei kasutatud K-ON!'ilikku stiili, vaid suudeti see mingi nipiga veel jubedamaks väänata.
Film - meeldis, natuke liiga pikk öösel vaatamiseks. |
2nd season jah polnud midagi erilist aga s1 koos sellega rewatchida (sest s2 oli pigem s1.5, need s2 osad olid Jaapanis topitud s1 osade ette, vahele ja taha vms) oli suht mõnus. Ja film oli tõsiselt hea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
aerodu

|
Postitatud: Esm Märts 21, 2011 03:46 Teema:
|
|
|
Hakkasin vaatama väärtuselt tõusvas järjekorras. (Esimese osa juures naersin juba palju) _________________ Ero sennin |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Esm Märts 21, 2011 13:36 Teema:
|
|
|
Ma olen siish kuskil jahm esimese hooaja 2ra vaatanud aga minu meelest l2ks seal 7 episoodi juurest juba jamaks . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
|