Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2011 19:31 Teema:
|
|
|
Käisin poes. Läksin poest sisse normaalselt, ostsin asjad ära, kui välja tahtsin tulla, siis uksed mulle enam ei avanenud ja pidin kedagi teist ootama, keda uksed tuvastada suudaksid.
Loo moraal: isegi uksed ignoreerivad mind. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2011 21:59 Teema:
|
|
|
Kerge toidumürgitus juhtus. Mitte üldse tore >_< _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2011 02:54 Teema:
|
|
|
Saa terveks, Genky!
Meil vennaga selline kerge seik. - Tegime sõpradega täna filmi ja igaksjuhuks võtsime kodust redeli kaasa, mida lõpuks vaja ei läinud. Öösel kell kaks koju naastes peatas meid mendi auto, mille tagumises otsas kurjad koerad haukusid. Uurisid mida me teeme ja kes me oleme, ma uurisin ka, miks nad meid uurivad ja lõpuks lahkusid meie isikukoodidega. Teevad taustuuringu.
Jah, ma mõistan, et redeliga öösiti just palju inimesi ringi ei konda, aga kas tõesti on vaja taustuuringut teha Õ_o? Noh, kui kuidagi paremini meie seadusesilm ei oska oma aeg sisustada, siis miks mitte..Parem karta, kui kahetseda? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alciz

|
Postitatud: Püh Veeb 27, 2011 21:48 Teema:
|
|
|
Mendid võiks lasta tänavatel rohkem juua.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2011 19:48 Teema:
|
|
|
Mind võeti YFU vahetusõpilasprogrammi vastu. Ehk siis arvatavasti stardin järgmise aasta märtsis Jaapani poole ja jään sinna 11 kuuks  _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Veeb 28, 2011 20:22 Teema:
|
|
|
NyappyInMyHeart kirjutas: | Mind võeti YFU vahetusõpilasprogrammi vastu. Ehk siis arvatavasti stardin järgmise aasta märtsis Jaapani poole ja jään sinna 11 kuuks  |
NNNNICE.
tahaks ka kuhugi vahetusõpilaseks ära sõita aga mul siin töö ja naine  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 01:17 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | NyappyInMyHeart kirjutas: | Mind võeti YFU vahetusõpilasprogrammi vastu. Ehk siis arvatavasti stardin järgmise aasta märtsis Jaapani poole ja jään sinna 11 kuuks  |
NNNNICE.
tahaks ka kuhugi vahetusõpilaseks ära sõita aga mul siin töö ja naine  |
võta naine ja töö kaasa
Problem? _________________ Watch anime in a bright room with a dark heart. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 14:49 Teema:
|
|
|
NyappyInMyHeart kirjutas: | Mind võeti YFU vahetusõpilasprogrammi vastu. Ehk siis arvatavasti stardin järgmise aasta märtsis Jaapani poole ja jään sinna 11 kuuks  | Mind võeti kah. Aga siis ma ei viistsinud sponsoreid otsida. Pärast sain teada et paar sugulast oleksid kinni maksnud... I was dissapoint... _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Misty-chan

Liitunud: 12 Okt 2008 Postitusi: 182 Asukoht: In that barrel behind the bush.
|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 14:56 Teema:
|
|
|
Lõikasin esimest korda raamatuga endale näppu O_o.Note to self: never ever ever try to read books anymore. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Märts 04, 2011 20:08 Teema:
|
|
|
Käisin 2 sõbraga linna peal kõrvaklappe ostmas, olen väga rahul enda Pioneer se-m390dega.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Püh Märts 06, 2011 18:15 Teema:
|
|
|
sain täna ühe tuttavaga kokku, aga kuna liiklus oli väga hull siis ta jäi veidi hiljaks. Mõtlesin, et teen tiiru kaubamajas kuni ootan. Ma polnud jõudnud veel uksestki sisse kui mingi must mees kargab ligi ja hakkab küsima et kust ma pärit olen ja mis ma siin teen ja kas ma kohvile tahan minna.
arvestades seda, et üks teine mustanahaline tegi mulle abieluettepaneku paar päeva tagasi on see lihtsalt nii naljakas  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Püh Märts 06, 2011 21:41 Teema:
|
|
|
Käisin täna esimest korda valimas, aga see pole see, millest ma kirjutada tahtsin, vaid see kui ma valimisjaoskonnale lähenedes selle ees üht meest oma relva lahti monteerimas nägin..Ega ma pikalt passima ei jäänud, läksin tast mööda ja trepist üles. Mingi valimisjaoskonna naine jälgis teda ka. Pärast väljudes nägin kuidas ta politsei autosse topiti.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Esm Märts 07, 2011 14:09 Teema:
|
|
|
Täna nr. 8-ga koolist koju tulles nägin bussis ~30a jaapanist pärit meest. Esimene asi mis tal minu juuses silma jäi oli mu müts( kassikõrvadega ja Vampire Knighti märgiga) ja jope ( jaapani stiilis ). Bussist maha minnes nägin et ta vaatas mind imestunud näoga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kuroneko

|
Postitatud: Esm Märts 07, 2011 16:20 Teema:
|
|
|
DesuD kirjutas: | ...ja jope ( jaapani stiilis )... |
Mida kujutab endast jaapani stiilis jope? |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Esm Märts 07, 2011 18:37 Teema:
|
|
|
Kuroneko kirjutas: | DesuD kirjutas: | ...ja jope ( jaapani stiilis )... |
Mida kujutab endast jaapani stiilis jope? |
Tavaline talve jope aga pildid on seal sellised. Seal on geisha peal ja paar sakura oksa ja veel asju. Sportlandis on/oli müügil |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Esm Märts 07, 2011 22:59 Teema:
|
|
|
Masu mattab hinge.
Täna tuli teade maksuametist: bla bla wuf wuf.. 9/1 protsent, et firma milles töötan tõmmatakse vesi peale
ja eilse seisuga pole endal niigipaljut raha, et isegi poolt pätsi leiba osta.... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Märts 08, 2011 08:21 Teema:
|
|
|
Tean seda tunnet, emale teatati ka et kas vallandatakse või võtab poole koha vastu. Ise olen ka maiks töötu, sest omanikud otsustasid firma sulgeda Tartus, ei tooda kasumit..... jutt läheb edasi üldteemas, mida ma üldse mõtlen sellest masust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Märts 16, 2011 20:02 Teema:
|
|
|
Mind saatis võõras inimene konkreetselt persse.
:[ |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Kolm Märts 16, 2011 20:16 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Mind saatis võõras inimene konkreetselt persse.
:[ |
Minule püüdis suvaline inimene koolis jalga taha panna, aga see ei õnnestunud tal kaugeltki, mille peale üks tema klassivendadest mulle midagi kõhtu viskas (mitte midagi valusat). Huvitav, mis neil järsku hakkas ? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Märts 26, 2011 09:05 Teema:
|
|
|
Eile ema teatas, et nende lastaaeda tuleb laps jaapanist, kes on maavärina ohver. Üks vanematest on eestlane teine jaapanlane. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|