|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Esm Dets 20, 2010 16:50 Teema:
|
|
|
erick kirjutas: |
Alustage sellest. |
FFFUUUUUU!~!!!! |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Esm Dets 20, 2010 20:54 Teema:
|
|
|
The following suggestion will be the manliest suggestion EVER, concerning ''How to seduce a girl''.
Noh, inglise keelne sissejuhatus võis tunduda natuke liialtatult, aga see jutt on kuradi tõsi!
Need on 99% ''surefire'' võimalused naiste saamiseks!
1. Oota millal naist ründab mingi jäle tegelane, viruta mehele lõuga ja löögi ajal karju ''HISSATSU!! .. ULTRA VIOLET CANON PUNCH!'' (Shooryuken töötab ka.) .. Võibolla ilma karjumiseta saab ka hakkama, ei ole kindel... Pärast küsi tüdrukult telefoni numbrit ja näita võimalikult palju huvi tema vastu välja.
2.Kui tüdrukut näed, kes sulle meele järele on, siis võta suur poti täis riisi ja hakka talle otsa vaadates seda pugima. See on natuke madalama töötamis võimalusega (96%) .. Kui ta küsib, miks sa seda teed, siis lihtsalt vasta ''Su nägu on ilus nagu kuu ja kuu alati annab mulle riisi söömise tuju.''
3. Kutsu naine välja sööma öeldes, et soovid temaga tuttavaks saada ja tegelikult vii ta baari, jooda ta täis ja pärast kutsu ta enda juurde ja anna talle söögiks pannkooke. Laseb naisel südame vajuda saapasäärde kindlalt!.. Pannkoogid peavad head olema ...
4. Õige mees näitab oma soovi naisega koos olla juba niimoodi, et paneb endale naise riided selga ja jälitab teda nii kaua kui võimalik.. Eks tavalised ''mehed'' ei ole küllalt mehed, et nii kaugele iluduse saamiseks minna, aga see on ainuke viis kuidas näidata kõige sügavamat kiindumust!
P.S .. Kui need soovitused ei tööta, siis teil on lihtsalt halb õnn olnud.. _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Laup Märts 12, 2011 22:16 Teema:
|
|
|
Kõige lihtsam on siiski mäe peal ringi sõita, vaadata kus tüdrukud on ja lasta korra kant lund tuiskama nende suunas. Hea lantimise võimalus, aga püsisuhet loota pole.
Minul näiteks lumelaua sõit on elu. Eile hakkasin ja ka tulevikus on plaanis seda teha. Nõlva ääres neiud juba vaatasid mind vaimustunud ent etteheitva pilguga, aga ma matsin nad uljalt kurve võttes lumehunniku alla... lauaga sebin see pärast, et ma ei taha tüdrukut enda kõrvale, kes tahab mind muuta, kuna see elu stiil on ``pisut`` ohtlik ja arvestaks sellega, et iga järgnev kurv võib viimane olla ( PS. see pärast ma sõidan alati üksi, kuna ma olen piisavalt näind milline Eesti suusaliidu suhtumine lumelauduritesse on). Tahan, et inimene näeks, milline ma olen esimesest pilgust. _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Püh Märts 13, 2011 02:10 Teema:
|
|
|
Clawson kirjutas: | .... Nõlva ääres neiud juba vaatasid mind vaimustunud ent etteheitva pilguga, aga ma matsin nad uljalt kurve võttes lumehunniku alla... lauaga sebin see pärast, et ma ei taha tüdrukut enda kõrvale, kes tahab mind muuta, kuna see elu stiil on ``pisut`` ohtlik ja arvestaks sellega, et iga järgnev kurv võib viimane olla.... |
ma niidan ka tüdrukuid vallatute kurvidega, sest iga kurv võib olla minu viimane _________________ Watch anime in a bright room with a dark heart. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Märts 13, 2011 15:58 Teema:
|
|
|
Young MC õpetab. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Püh Märts 13, 2011 19:39 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Young MC õpetab. |
iga tüduku peal busta muuv ei tööta, siis tee haamri tantsu ja olemas _________________ Watch anime in a bright room with a dark heart. |
|
Tagasi üles |
|
 |
antiviirus

|
Postitatud: Esm Märts 14, 2011 01:28 Teema:
|
|
|
 _________________ The guy with the top hat~. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|