Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Rey

|
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Dets 05, 2010 18:24 Teema:
|
|
|
Sellist doramat nagu Yasha. Yoshida Akimi suletöö. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
LiveForThis

|
Postitatud: Teis Jan 11, 2011 01:29 Teema:
|
|
|
Hetkel pooleli Death Note, Wolf`s Rain, Casshern Sins, Kurokami, Eden of the East.
Alustan kindlasti ka Ghost in the Shell`i sarjadega.
Erinevalt teistest Kurokami eriti ei istu mulle, kuigi lõpuni vaatan ikka. Ei ole harjunud poole pealt sarju katkestama. Ülejäänud on täitsa my cup of tea. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 16:39 Teema:
|
|
|
...Praegu vaatan One Piece, Kimi no Todoke...
Naruto shippudenit, Bleachi , Fairy Tail ( ootan uusi osasid)
l2bi vaadatud- Kiba, Death Note, Amagami SS, Elfen Lied, Fullmetal Alchemist, Fullmetal Alchemist Brotherhood. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 17:30 Teema:
|
|
|
Kellel FoxCrime, siis täna õhtul 22.00 Dexteri 5 hooaeg, kahe esimese osa kordus, mida ma hakkan vaatama.
"Cobra 11"
"CSI:Miami"
"Vaene rikas tüdruk" |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 17:42 Teema:
|
|
|
Viimasel ajal olen päris intensiivselt doramat vaatanud. Praegu on siis vaatamisel kaks Korea doramat - "God of Study" ja "Soul." Nende kõrval vaatan teist korda "Ryuusei no Kizunat."
Minu kasutaja mydramalistis. Kellel on seal kasutaja, võib mind julgesti sõbraks lisada.  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 13:37 Teema:
|
|
|
Misery't (1990) vaatan. Stephen King'i raamatu põhjal valminud õudukas.
Kus kirjanik hakkab uut raamatut kirjastusse viima, kuid satub peale auto avariid ühe tema hullunud fänni juurde, kes tema elu päästis ja nüüd tema eest ''hoolitseb''. Kui selgub, et fännile ei meeldi selle uue raamatu lõpp, käsib ta kirjanikul selle voodi kõrval ära põletada. Peale seda peab ta majas vangis olles uue raamatu kirjutama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 16:32 Teema:
|
|
|
animegun1 kirjutas: | Misery't (1990) vaatan. Stephen King'i raamatu põhjal valminud õudukas.
Kus kirjanik hakkab uut raamatut kirjastusse viima, kuid satub peale auto avariid ühe tema hullunud fänni juurde, kes tema elu päästis ja nüüd tema eest ''hoolitseb''. Kui selgub, et fännile ei meeldi selle uue raamatu lõpp, käsib ta kirjanikul selle voodi kõrval ära põletada. Peale seda peab ta majas vangis olles uue raamatu kirjutama. |
Sul on hea maitse! Stephen Kingilt on pm kõik hea. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 18:46 Teema:
|
|
|
OnePiece kirjutas: | Sul on hea maitse! Stephen Kingilt on pm kõik hea. | Vabandust, aga "Udu" on minu arvates paras jama. Ebaoriginaalne, paar edgyt tegelast ja lahja, ettearvatav sisu. Film muidugi veel hullem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 19:56 Teema:
|
|
|
Stephen Kingi romaanide ekraniseeringud on alati kohutavad olnud. Misery oli isegi hea tänu nimitegelase oskuslikule näitlejatööle (Kathy Bates), Carrie oli ka ok. Suur probleem SK filmide juures on see, et nende aluseks olevad kirjandusteosed ise on kehvad. Üks suurepärase algusega sari (The Stand) sai rikutud tänu tohutult labasele lõpule. IT, Storm of the Century, Rose Red kannatasid ka sama probleemi all - põnev, kohati hirmuäratav algus, aga igav või lausa naeruväärne lõpp. Rohkem ma näinud pole, vähemalt meelde küll ei tule.
Ärge Stephen Kingi raamatutel põhinevaid filme küll vaadake (kui erandeid tahate siis Misery ja Stand). _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 20:17 Teema:
|
|
|
Mina sinuga kindlasti ei nõustuks, võibolla on lihtsalt maitse küsimus.
Hiilgus (The Shining) ja Rose Red (pole lõppu näinud) meeldivad küll. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 20:38 Teema:
|
|
|
The Shining loomulikult, aga seda Kubricku, Nicholsoni ja Duvalli tõttu. Pisut järgi mõelda, siis ega lugu ise ei olnud küll midagi erilist. Aga tõesti, see on hea näide sellest, et Kingi filme on võimalik ka hästi teha. Siiski, erand. Juba tuli mul meelde ka Children of Corn, mis polnud küll halb, aga hea ka mitte. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Kolm Märts 02, 2011 20:42 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Juba tuli mul meelde ka Children of Corn, mis polnud küll halb, aga hea ka mitte. |
2nd. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Laup Märts 05, 2011 20:13 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Stephen Kingi romaanide ekraniseeringud on alati kohutavad olnud. Misery oli isegi hea tänu nimitegelase oskuslikule näitlejatööle (Kathy Bates), Carrie oli ka ok. Suur probleem SK filmide juures on see, et nende aluseks olevad kirjandusteosed ise on kehvad. Üks suurepärase algusega sari (The Stand) sai rikutud tänu tohutult labasele lõpule. IT, Storm of the Century, Rose Red kannatasid ka sama probleemi all - põnev, kohati hirmuäratav algus, aga igav või lausa naeruväärne lõpp. Rohkem ma näinud pole, vähemalt meelde küll ei tule.
Ärge Stephen Kingi raamatutel põhinevaid filme küll vaadake (kui erandeid tahate siis Misery ja Stand). |
http://www.imdb.com/chart/top
Stephen Kingi kirjutatud film on esimene. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Märts 05, 2011 21:18 Teema:
|
|
|
Transformers: Prime
Kahju, et suure tõenäosusega selle seeria mänguasjad Eestisse ilmselt kunagi ei jõua. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
|