Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Teis Veeb 04, 2003 19:04 Teema: Record of Lodoss War OVA
|
|
|
[ Ülevaade ]
nuuh.. mida teised arvavad asjast.. mina nautisin.. ja väga..  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Mr Cinnamon

Liitunud: 1 Veeb 2003 Postitusi: 147 Asukoht: Uchuu Senkan Yamato!
|
Postitatud: Teis Veeb 04, 2003 20:15 Teema:
|
|
|
niipalju kui ma olen seda vaadanud (pooled umbes.. rohkem ei viitsinud sel hetkel) jäi väga meeldiv mulje... peaks l6puni vaatam :/ _________________
Avatar tehtud Mr Cinnamoni poolt, suured tänud talle.
I was a VIP at a Trance party! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xelene hentai-baka

|
Postitatud: Teis Veeb 04, 2003 20:28 Teema:
|
|
|
mine yritasin vaadata..vaatasin poole sisselaulust 2ra..ja l2ksin syya tegema..yay ma olen osaf.. _________________ tsukurimashooo tsukurimashooo.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Kolm Veeb 05, 2003 17:51 Teema:
|
|
|
jah, meeldis väga. loeks siiamaani parimaks omast klassist, st mulle on ta kõige parema mulje jätnud. ja lugu on suudetud ilusti 13 osa sisse ära mahutada, nii et ei tundu ei liiga pikk ega ka liiga lühike.
samas ega taolisi fantasyteemalisi sarju nagu eriti palju polegi, mingi kümmekond ehk tuleb kokku ja nende seas on ta tõesti tipus koos Berserkiga, mille ma ehk ainult natukene Lodossist allapoole paneks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
pansomon
|
Postitatud: Kolm Veeb 26, 2003 17:04 Teema:
|
|
|
enam-vähem oli. lõpuni ei ole veel siiski viitsinud vaadata. esiteks oli liiga palju neid seisvaid kaadreid action-stseenides. teiseks hakkas stoori nagu mingil määral korduma ka ühel hetkel. stoori oli täitsa normis, aga see "miski" jäi nagu puudu... |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Reede Veeb 18, 2011 22:40 Teema:
|
|
|
Vaatasin ära kuna oli anime alafoorumis viimase postituse aja järgi kõige viimane teema.
Minu arust polnud ajaproovile eriti hästi vastu pidanud. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Laup Veeb 19, 2011 12:52 Teema:
|
|
|
Nägin seda väga, väga palju aastaid tagasi, tol hetkel ta mulle meeldis. Seega julgeks seda ka teistele soovitada.
Asi, mis hästi meelde jäi oli 'openingu' laul teatud määral on ta ka siiamaani meeles. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Teis Aug 02, 2011 01:37 Teema:
|
|
|
Vaatasin seda mõned kuud tagasi ja mulle meeldis. Fanatasy kui ¾anr on üldse meeltmööda.
Story kordumise üle ei saaks kurta, pigem oli lõpupoole just huvitavam - igaüks ajas täitsa oma asja.
Kui midagi ette heita, siis kli¹eelisi tegelasi ja veidi puist animatsiooni. Samas tegelaste ja maailma välimus on just sellises stiilis, mida hea meelega vaatan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|