Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
christian91
|
Postitatud: Esm Juul 19, 2010 11:40 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | Tahaksin teada, kus kohas saab Tartus õppida jaapani keelt? |
Tartu ülikoolis |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Nelj Juul 29, 2010 16:01 Teema:
|
|
|
Vaatasin Kalafina intervjuud ja sain aru, et jaapanlased räägivad tegelikult ikka kiirsesti kui meie. Nt. seal küsijad on ikka sellised "kuulipildujad", et vaevalt aru saab. Ma arvan et kogenud saavad kindlast aru. Vaadake see video lõpuni ja vastake kui palju te üldse aru saite sellest jutust. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Deidara

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 13:49 Teema:
|
|
|
ise uurisin siin ja keeltekoolis l2heb maksma 5600 krooni mis on minu jaoks natuke liiga kallis ja tundub et ka kursused on juba alnud nii et oh jah
hakkan siis hiragnat ja katakanat 6ppina  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 15:18 Teema:
|
|
|
käisin aasta otsa rahva ülikoolis õppimas, pidin 3.semestrile minema aga õps läks jaapanisse ja uus õpetab ainult 1.semestrit.
Plaanin nüüd Tartu Ülikooli mina uuesti 1 semestrit tegema ( seal õpivad nad kiiremini ) Veebruarist Käisin 2semestri inimesi paar nädalat tagasi stalkimas XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 17:51 Teema:
|
|
|
Ma õpin Tartu Ülikoolis 3. semestrit, viimased 3 nädala pole tundi jõudnud kahjuks, aga pole hullu, tempo on mõnusalt aeglane ja rahulik. Miyano-sensei on ületamatu õpetaja  _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 18:25 Teema:
|
|
|
NyappyInMyHeart kirjutas: | Ma õpin Tartu Ülikoolis 3. semestrit, viimased 3 nädala pole tundi jõudnud kahjuks, aga pole hullu, tempo on mõnusalt aeglane ja rahulik. Miyano-sensei on ületamatu õpetaja  |
aga räägib kiiresti ja oskab ülimalt hästi arvutada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 18:28 Teema:
|
|
|
Käin ka tartuülikoolis kolmandat semestrit...peaks iseseisva töö nädala ülesanded ära tegema... _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Kolm Nov 03, 2010 22:09 Teema:
|
|
|
Ootan 2. semestrit  |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Nelj Nov 04, 2010 19:11 Teema:
|
|
|
SeidiNss kirjutas: | Ootan 2. semestrit  |
ma 3-ndat aga seda vist et tule -.- |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Nelj Nov 04, 2010 19:44 Teema:
|
|
|
Lähen järgmine aasta Jaapanisse ja sellest johtuvalt hakkan jaapani keelt (uuesti) õppima. Kas Tallinnas on keegi või mingi grupp kellega koos saaks seda teha? Minu tase on täiesti algaja - kõik mida ma kunagi oskasin on ära ununenud. Tahan kellegagi koos õppida, sest see sunniks asjaga rohkem tegelema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 11:22 Teema:
|
|
|
DesuD kirjutas: | SeidiNss kirjutas: | Ootan 2. semestrit  |
ma 3-ndat aga seda vist et tule -.- |
No järgmine aasta kindlasti tuleb( väga loodame). Nii kaua peame vahepeal mälu värskendama.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
HitomiNana

Liitunud: 8 Okt 2010 Postitusi: 27 Asukoht: Fields of Cherry Blossoms
|
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 15:44 Teema:
|
|
|
jeree kirjutas: | Lähen järgmine aasta Jaapanisse ja sellest johtuvalt hakkan jaapani keelt (uuesti) õppima. Kas Tallinnas on keegi või mingi grupp kellega koos saaks seda teha? Minu tase on täiesti algaja - kõik mida ma kunagi oskasin on ära ununenud. Tahan kellegagi koos õppida, sest see sunniks asjaga rohkem tegelema. |
Lähed mingi niisama Jaapanisse või lähed keelereisile? |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Reede Nov 05, 2010 20:12 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | jeree kirjutas: | Lähen järgmine aasta Jaapanisse ja sellest johtuvalt hakkan jaapani keelt (uuesti) õppima. Kas Tallinnas on keegi või mingi grupp kellega koos saaks seda teha? Minu tase on täiesti algaja - kõik mida ma kunagi oskasin on ära ununenud. Tahan kellegagi koos õppida, sest see sunniks asjaga rohkem tegelema. |
Lähed mingi niisama Jaapanisse või lähed keelereisile? |
Aastaks õppima. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Soobel

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 18:17 Teema:
|
|
|
Jaapani keelest ei jaga ma muud, kui et nad ei tunnista L-tähte ja kasutavad igal pool R-i, vastupidi hiinlastele, kes ei tunne jällegi R-i, küll aga L-i. Saab hästi aru, kumba keelt räägitakse.
Nüüd siis see müstiline "Baruto," mille kohta on igal pool artiklitest seletatud umbmääraselt, et tähendab midagi "meest baltikumist või muud säärast." Nüüd küsiti maadlejalt ühes intervjuus, et kas "Baruto" taga see "Kaito" tähendab "Kaidot?" Tähendavat jah. Mulle tundub loogiliselt, et meest hüütakse seal lihtsalt "balti kaidoks" ja see ka tema maadlejanimi on.
Ja miks "Kaito," mitte "Kaido" - kas jaapanlased ei erista ka T-d ja D-d? Või tuleneb see mingist hieroglüüfide - ladina tähestiku transleerimise iseärasusest? Kes sellist transleerimist seal korraldavad - jaapani keeleteadlased või mingid ingliskeelse maailma omad? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Reede Jan 07, 2011 18:00 Teema:
|
|
|
Ma lähen uuel õppeaastal keelte kooli jaapnai keelt õppima, kallis on aga noh tahtmine on suur . (Ma pean mingi avalduse tegema vist oma kooli, et saksa keele asemel jaapani keelt õppida)  _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 16:24 Teema:
|
|
|
6pin ise praega saksa keelt, m6tetu keel minu arust ja pealekauba mai oska ka seda.....
annaks mida iganes et selle asemel jaapani keelt 6ppida saaks  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 17:27 Teema:
|
|
|
Ükski keel pole mõttetu, mida õpitakse, sest kunagi ei tea kuna sul seda vaja läheb. Jaapani tähestikku oskad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 18:22 Teema:
|
|
|
hiraganat oskan, katakanaga tegelen praega. |