Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
BornIn1142

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 19:04 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | Nautica schamutica. Tänks nimekirja eest, genky, natuke uhke tunne ka ikka olla see ainuke, kes Slow Step'i ja Take the X-Train'i poolt hääletas.  |
Kas see tähendab, et sa oled üks nendest müütilistest 'hipsteritest'?  _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 19:12 Teema:
|
|
|
Mul küll nimekirja üle midagi viriseda ei ole, aga ma peaks tõesti lõpuks GitSi ära vaatama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 20:04 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Aga palun, siin on täielik nimekiri. | Olen üllatunud (kuid õnnelik), et Digimon top10sse pääses. Eriti kuna nooremaid hääletajaid oli vähem. Too pole küll meistriteos, aga ju see vist meeldejääv anime, nostalgiline ja rõõmus
Sain ka teada, et Pingviinipoeg Lolo on anime  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 20:47 Teema:
|
|
|
BornIn1142 kirjutas: | Kas see tähendab, et sa oled üks nendest müütilistest 'hipsteritest'?  |
Eiei, ma olen see müütiline "algupärane hipster" ehk O.H. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 21:27 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | genky kirjutas: | Aga palun, siin on täielik nimekiri. | Olen üllatunud (kuid õnnelik), et Digimon top10sse pääses. Eriti kuna nooremaid hääletajaid oli vähem. Too pole küll meistriteos, aga ju see vist meeldejääv anime, nostalgiline ja rõõmus
Sain ka teada, et Pingviinipoeg Lolo on anime  |
Digimoni esimene hooaeg oli väga hea. Mina käisin siis koolis, kui see saksa kanalitelt jooksis. Niiet mitte väga noored  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Nelj Veeb 03, 2011 21:44 Teema:
|
|
|
Ja Trigun oli üheteistkümnes Krt miks mina ei hääletanud, oleks see anime ajaloo pärle kah tabelisse saanud! _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2011 00:59 Teema:
|
|
|
See, et Gunbuster vaid kaks häält sai, on häbiväärne ning kurb... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2011 07:51 Teema:
|
|
|
Ma ei hääletand, aga kui oleks seda teind, oleks kindlasti hääl ka gunbusterile läind, eks järgmine aasta hääletan.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2011 13:15 Teema:
|
|
|
No vot vot... Meil on siin suhteliselt väiksearvulised hääletused. Seega loeb iga hääl!
Niiet järgmine kord, kui midagi sarnast kohtate, siis teadke, et ka üks inimene võib tulemusi muuta! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2011 13:42 Teema:
|
|
|
Bushidon kirjutas: | See, et Gunbuster vaid kaks häält sai, on häbiväärne ning kurb... |
Või veel. Paistab, et keegi peale minu pole Nadiat vaadanud. Muidu oleks kõik kindlalt selle poole hääletanud.  _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2011 18:01 Teema:
|
|
|
Ma olen ainus, kes Outlaw Star'i poolt hääletas ja see on tragöödia, mille laineharjal selle teema lugejad seda ääretult toredat (ja atmosfäärilt ja settingult väga esikoha võtnud Cowboy Bebopiga sarnast!) animet vaatama võiksid minna. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Veeb 04, 2011 18:16 Teema:
|
|
|
Ise vaatan et ainuke kes on näinud Ultramani ja hääletanud selle poolt. |
|
Tagasi üles |
|
 |
magicalmuffin tik-tak

|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 10:06 Teema:
|
|
|
Super, genky thanx
Selliseid küsitlusi võiks aeg ajalt ikka teha.
Aga täisa lõpp, Initial D, Escaflowne, Kare kano, Ninja Scroll, Triguni ja GTO-le oleks samitu pidanud hääle andma. Aga mis seal ikka.
Huvitav, nii mõnestki pole midagi kuulnud, nagu näiteks Slow Step, eks
'me' uuri seda asja.
Edit: no muidugi, Crest of the Stars triloogia oli ju üks parimaid. Aga ainult 2 häält ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Veeb 06, 2011 11:56 Teema:
|
|
|
Kõik animed seal nimekirjas on ilmselt väärt vaatamist, sest vähemalt ühele hääletajale on need väga-väga meeldinud. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|