Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Hypno

|
Postitatud: Nelj Jan 27, 2011 20:34 Teema:
|
|
|
 _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Jan 28, 2011 11:37 Teema:
|
|
|
Oma kooli asemel käisin täna Miina Härma Gümnaasiumis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Reede Jan 28, 2011 16:37 Teema:
|
|
|
Loodusõpetuse KT ainete erinevad olekud : 4 ,Matemaatika TK pöördvõrdeline seos 5 9p/10p  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Jan 28, 2011 18:25 Teema:
|
|
|
lõpetamine oli täna, enam ma sinna koolimajja minna ei kavatse _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Reede Jan 28, 2011 19:03 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | lõpetamine oli täna, enam ma sinna koolimajja minna ei kavatse |
good for you, mul veel 5 aastat lõpetamiseni  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2011 11:20 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Oma kooli asemel käisin täna Miina Härma Gümnaasiumis. |
Ja selle tulemusena jagan nüüd 2.-4. kohta inglise keele olümpiaadil ja tegin oma kooli kahele rivaalile silmad ette! Hah, koolivoorus said nad minust rohkem punkte veel ja mul oli häbi, aga nüüd äkki lähen teise vooru edasi, mida iganes see tähendab. Mul on tunne, et see tähendab head igatahes. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Jan 31, 2011 14:28 Teema:
|
|
|
Rahuliku koolipäeva rikkus täna ära kunstitund, kui üks klassiõde teise peale karjuma hakkas. Kuulsin kõige solvavamat viisi öelda "Tapa ennast ära," ültse, mida enda elus olen seni kuulnud. Solvatud tüdruk lahkus klassis ja pärast kui käisin paberit toomas kooristamise jaoks, kuulsin teda vetsus nutmas. Kahetsen, et vahele ei sekkunud või pärast talle midagi ei öelnud. Veel pettunud olen ma aga õpetajas, kes tulist vaidlust lihtsalt ignoreeris ja jagas teistele töövahendeid.
Positiivsemal noodil, on jäegmine nädal meie koolis Inglise nädal ja panin ennast kirja kahele üritusele: Viktoriinile ja Aaretejahile (viimasel ei teagi, mis seal tegema peab kuid kõlab huvitavalt). |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Esm Jan 31, 2011 16:39 Teema:
|
|
|
Oma zombi-olekust hoolimata otsustasin täna kooli minna ja ühest loengust osa võtta. Aga mingil põhjusel ei kontrollinud ma hommikul oma postkasti, kuhu oli saadetud kiri, milles teatati, et loeng jääb ära õppejõu haigestumise tõttu. Minumeelest oligi asi kahtlane, kui veerand tundi peale loengu algust ei olnud klassis veel õppejõudu ja peale minu oli seal veel ainult 6 tudengit.
Aga vähemalt ei olnud täiesti ilmaasjata linnaskäik - sain kolm anatoomiaraamatut õigeaegselt tagastatud ja laenutasin ka ühe uue raamatu, mis räägib meditsiinilisest biokeemiast, täpsemalt biomolekulidest ja nende biokeemilis-kliinilistest aspektidest.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Jan 31, 2011 17:36 Teema:
|
|
|
IceWolf, sarnast asja juhtub minuga kogu aeg, et saan asjadest viimasena teada ja ilmun inimtühja klassi ukse taha. Semestri esimene koolipäev möödus mõnusalt.
Kas või näiteks eile.. Ma arvasin miskipärast, et teise semestri loengud algavad järgmisel nädalal, kuid eile õhtul sain teada, et hoopis tänasest juba. Mõni ime ka, et pärast "127 Hours" seanssi oli ühiselamu juurde tekkinud hulganisti autosid ja inimesi. Ma juba kujutasin ette, kuidas mu viimane vaba nädal enne teist semestrit välja näeb - väga palju Final Fantasy XIII mängimist...  _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Esm Jan 31, 2011 18:24 Teema:
|
|
|
Käima läks uus semester. Ka sellel semestril, nagu oli ka eelminsel, on nõme tunniplaan. Igas mõttes auklik. Sellest tulenevalt on ka need päevad, kus miskit toimub, pikad.
Õnneks on nüüdseks juba füüsika moodul ning ka matemaatika moodul läbitud ning vaeva näha tuleb ainult nende ainetega mis on juba konkreetsemalt erialaga seotud
Edit: tänan tähelepaneku eest.
Viimati muutis seda AndreS (Esm Jan 31, 2011 19:24). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Esm Jan 31, 2011 19:19 Teema:
|
|
|
AndreS kirjutas: | Käima läks uus semester. Ka sellel semestril, nagu oli ka eelminsel, on nõme tunniplaan. Igas mõttes auklik. Sellest tulenevalt on ka need päevad, kus miskit toimub, pikkad.
Õnneks on nüüdseks juba füüsika moodul ning ka matemaatika moodul läbitud ning vaeva näha tuleb ainult nende ainetega mis on juba konkreetsemalt erialaga seotud  |
Pikad*
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Jan 31, 2011 22:35 Teema:
|
|
|
Mmmm, astusin kehalises võrkpallimängides oma suurele varbale, mõnus tunne on siiamaani, nüüd on mõlemad jalad vigased  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Teis Veeb 01, 2011 19:16 Teema:
|
|
|
Klass ajas mind täna nii vihaseks. Käituvad nagu oleksid ikka veel põhikoolis. Aga muidu normaalne koolipäev, kus sügavalt hingates valus oli . Magasin nässus. Joonistasin uue tegelase ka. ^.^
Vahetunnis sai loetud ka mangat "Flowers in a storm". Päris naljakas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2011 11:24 Teema:
|
|
|
neljapäev ja reede siin vabad päevad. Jess Hiina uusaastale!!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2011 12:22 Teema:
|
|
|
Lugupeetud vanahärrad- ja prouad kogunesid ning tõenäoliselt kogunevad ka praegu minu poolt tihedalt külastatud lugupeetud koolimaja ümber ning ka sees ja tähistavad tänast lugupeetud tähtpäeva lugupidamisega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2011 17:14 Teema:
|
|
|
Täna ei käinudki koolis Meil oli vaba päev. Tegelt ei olnud. Pidin segakooriga minema hoopis Tartu Ülikooli eelproovi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2011 17:23 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Lugupeetud vanahärrad- ja prouad kogunesid ning tõenäoliselt kogunevad ka praegu minu poolt tihedalt külastatud lugupeetud koolimaja ümber ning ka sees ja tähistavad tänast lugupeetud tähtpäeva lugupidamisega. |
Ma sain paar head pilti nendest, kui tüürisin raamatukokku bakatööd tegema. Üks astus ligi, küsis, kas ma olen tõeline eestlane. Sai irvitavalt vastatud, et ma olen vene õigeusu perest. Vastati, et olen dibla siis ju ja jalutati minust eemale nagu haigusest. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Kolm Veeb 02, 2011 17:44 Teema:
|
|
|
Sai täna riigikaitse tunniga kohalikus pataljonis tulistamas käidud. Sa kõigepealt kokku-lahti võetud, puhastatud ja õlitatud, siis söömas käidud ning peale seda tulistama ja jälle kokku-lahti puhastatud õlitatud. Kokku kena kaheksa tundi.
A, ja relvaks oli meil selline asjandus:
Kliki, kui tahad, ei tahtnud seda suurt koledat pilti siia.
See ülemine. |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Laup Veeb 05, 2011 16:32 Teema:
|
|
|
Nii...
reedel oli siis meil 7 tundi, esimene tund oli bioloogia ( KT )
siis... 3 tunnist sai vabaks kuna kooriproov oli, vene keele 6petaja sai vihaseks aetud kuna keegi pani ukse lukku ja ta ei paasenud 15 minutit klassis sisse...
viimane tund oli kehaline kasvatus , ilgelt nagu ootasin seda kuna meie kehalise 6petaja nagu ulim kellega saab nagu koigest raakida ja ilgelt nalja teeb ...aga siis....tuli valja et meil oli asendus 6petaja kellega me pidime tunni jooksul mingi umbes 70 katekoverdust ja kohulihast tegema ja mul jaid keka riided koju nii et selle eest sai ka paraja peapesu.... |
|
Tagasi üles |
|
 |
|