|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 17:39 Teema:
|
|
|
Ma tunnen et ma pean ikka välja tooma selle, et see lihaseljanka is a lie! Mis mõttes SEE üritas lihaseljanka nime all esineda??? See oli keskpärane VORSTISUPP.
Ma tunnen ennast petetuna. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
AnimeHuviline
|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 17:55 Teema:
|
|
|
Vägev kokkutulek!
Suur tänu kõigile kes innustasid mind minema. Sain tutvuda paljude toredate inimestega ja oli igati lõbus seltskond.
Võib mind järgmisele kokkutulekule juba kirja panna! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 18:08 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Clawson kirjutas: | Suhtlesin tavalisest ringkonnast väljas, huvitav oli. Hommikul oli meeldiv näha päiksekiiri õues ja hommikusöögilauas. Igat eurot väärt pidu! |
aga alo miks su nimi tähendab "küünise poeg" |
Küünised küljes või peal. Mitu korda võib valesti aru saada! _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Amelia

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 18:21 Teema:
|
|
|
Hmm... Vaadates neid pilte, pole ma kindel, kas ma julgen mõni teine kord, kui võimalus on, üldse tulla...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 18:32 Teema:
|
|
|
Päris tore üritus oli tõesti.
Tantsupõrandal tehti tõelisi vallatusi  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 18:38 Teema:
|
|
|
Kenasti kodus ja valmistan süüa
Oli äärmiselt tore üritus taaskord. Suured tänud kõigile tulijatele!
Suured, suured tänud ka teistele, kes igati abistava käe ulatasid: shadowman, kiirnuudel, random, glaurung, clawson ja kawry! Ilma abilisteta on ikka jube raske selliseid suuri üritusi teha!
Fotojahi pildid järgnevad tänase või homse päeva jooksul. Minu kaameraga tehtud pildid siis, kui leian võimaluse neid arvutisse tõsta!
Ja oma väikeste kingituste üle olen ka väga õnnelik. Tänud, glaurung ja skullkiller
Amelia kirjutas: | Hmm... Vaadates neid pilte, pole ma kindel, kas ma julgen mõni teine kord, kui võimalus on, üldse tulla...  |
Siis sa ei taha teiste fotojahi võistluspilte näha
------------------
Ja nüüd siis ka teadaanne, et järgmise aasta kokkutulek toimub 28.-29. jaanuar 2012 Kopra talus!
See tähendab, et teil on piisavalt aega, et raha varuda ning piisavalt aega, et aeg ära broneerida  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 18:53 Teema:
|
|
|
Äärmiselt meeldejääv üritus! Tantsupõrand oli ilmselgelt õhtu kuumim koht- riided ainult lendasid
Rahvas oli väga muhe ja fotojaht jääb mulle veel vast pikaks ajaks eredalt meelde.
See kokkutulek oli igatahes killuke päikest meie pimedasse talve! Aitäh! |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaisu0

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 19:33 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Ja nüüd siis ka teadaanne, et järgmise aasta kokkutulek toimub 28.-29. jaanuar 2012 Kopra talus!
See tähendab, et teil on piisavalt aega, et raha varuda ning piisavalt aega, et aeg ära broneerida  |
Äkki selle peale võib juba isegi mõelda Üle mõningate aastate võib oma nägu ka kohapeal näidata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
MyLeafy

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 20:02 Teema:
|
|
|
Super fantast üritus oli. Hoopis teistsugune kui ma ette kujutasin aga jäin väga rahule. Järgmise aasta oma juba kalendris kirjas  _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to... |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 20:21 Teema:
|
|
|
Baka kokkutulekud lähevad iga aastaga paremaks!
Panen siia viktoriini tulemused:
1. koht - Panda's Ginga Bishonens (kawry, cenorig, Zindrel, Panda, erick, yoshy) - 35 punkti
2. koht - Hispaaniast toodud (Jackwood, Basilius, Võhik, ZeroEndorphine, Xire) - 31,5 punkti
3. koht - VICTORYYY (skullkiller, Reaper, IceWolf, Stopa, Kuroneko) - 27 punkti
4-5. koht - nimetu (Random, Hull, Valdars, SaintMadeleine, Metsavana) - 26 punkti
4-5. koht - ©iauliai-do (Feit, grimnir, xin Zeran, Vabarnamees, Specter) - 26 punkti
6. koht - 11 (Inz002, MyLeafy, Shirotoki, Pixel, zurgutt, Kardo) - 25 punkti
7. koht - Keda kotib?! (Tizer, delos, MTI, glaurung, Trash) - 20 punkti
8. koht - paeluss (Ummi, Hypno, Ayra, Muusik, Riion) - 19 punkti
9. koht - Ore-sama saikyo (Toomas, AnimeHuviline, lostinthemist, Bohun, Sporkness) - 17 punkti
10. koht - Epic Fail (Princess, mimmu, Laharl, ??) - 15 punkti
11. koht - Poogen (totoro, udibaka, Kiirnuudel, Navistar, Maria) - 9 punkti
10. koha võistkond - kuna te võistlejate nimesid lehele ei kirjutanud ja ma neid peast ei mäleta, siis palun saatke mulle infot, kes seal võistkonnas olid!
Siin on viktoriini küsimused koos vastustega: http://www.baka.ee/baka2011viktoriin.pdf
Aitäh Clawsonile, kes koostas viktoriini muusikaküsimuse ja samuti Vabarnamehele, kes abistas mind punktide kokkulugemisel.
Kõige suuremad tänud lähevad aga loomulikult genkyle, tänu kellele sellised üritused üldse toimuvad!
Viimati muutis seda shadowman (Esm Jan 31, 2011 07:20). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 21:54 Teema:
|
|
|
Väga meeldiv oli, kuid see ei vaja vist kordamist. Seekord ma ei viitsigi olnust pikalt rääkida, seltskonna tase mängis suuremat rolli. Seega aitäh inimestele kellega huvitavaid vestlusi sai peetud - mimmu, vabarna, trash jt. Aitäh saunalistele (kes jääaugu puudumisest hoolimata saunaskäigu mõnusaks tegid). Muideks, saun oli kella nelja paiku veel täitsa kuum, nii et kui järgmine aasta uni hommikul silma kipub, siis suitsusaunas saab selle minema aetud. Ma ei tea, mis oleksin hommikul viie-kuue paiku teinud, kui zindrel ja Hull poleks joomapartnereiks olnud, aga ilmselt oleksin maganud. Hull nautis kõrgeid promille veel hommikulgi, pidas mind Jeesuseks. (Rummi-)Ummile palju tänu lahke jagamise eest ja et ta minu lora terve õhtu välja kannatas. shadowman tegi esimest korda viktoriini ja sai suurepäraselt hakkama, glaurung korraldas võimsate auhindadega individuaalmälumängu. Kiidan väga ning üldse mitte seetõttu, et mõlemas mängus esikohapreemiaid nautida sain.
Järgmisel hommikul oli mõnus olesklemine, sest mõistlik joomine ja vee ohter tarbimine takistas mul pohmeluse tekkimist. Tagasisõidust vaid niipalju, et ufonautide poolt maantee äärde paigutatud automagnet tõmbas Flasher_T sõiduriista ninapidi lumevalli. Tõsisematest kahjustustest pääsesime, vedas ka, et politseipatrull (kolm autot - lausa konvoi!) meist minuti möödudes juhtumisi mööda sõitis. Ise ilmselt autot sealt välja saanud ei oleks.
Ei ole mõtet tervet osalejate nimekirja siia boldis kirjutada, nii et kes mainimata jäid - käige põrgu (ja ma armastan teid ka)!
Järgmise korrani! _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Navistar

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 22:24 Teema: O_O
|
|
|
Väga tore baka oli jälle! Sain nautida retromänge paljudega ja sai ka tehtud video öisest poolpaljast diskost! ojojoj.. :-D
Kes soovib videot näha? O_O _________________ -World Of Vampires- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hull

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 22:35 Teema:
|
|
|
Ja mina suutsin oma telefoni tagasi teel bussi maha unustada!  _________________ Don´t call me Mister! I work for living. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kiirnuudel

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 22:47 Teema:
|
|
|
Mis mul just meenus.
Kas keegi on juhuslikult leidnud/näinud ühti musti nahast naiste kindaid
niu _________________ さくら |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 22:47 Teema: Re: O_O
|
|
|
Navistar kirjutas: | Väga tore baka oli jälle! Sain nautida retromänge paljudega ja sai ka tehtud video öisest poolpaljast diskost! ojojoj.. :-D
Kes soovib videot näha? O_O |
Oleks tore. |
|
Tagasi üles |
|
 |
grimnir

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 23:09 Teema:
|
|
|
Aitäh ja tore ja Genky! Ja pildid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 23:30 Teema: Re: O_O
|
|
|
Navistar kirjutas: | Väga tore baka oli jälle! Sain nautida retromänge paljudega ja sai ka tehtud video öisest poolpaljast diskost! ojojoj.. :-D
Mina!  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 23:31 Teema: Re: O_O
|
|
|
genky kirjutas: | Navistar kirjutas: | Väga tore baka oli jälle! Sain nautida retromänge paljudega ja sai ka tehtud video öisest poolpaljast diskost! ojojoj.. :-D
Mina!  |
Ja mina. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Püh Jan 30, 2011 23:48 Teema: Re: O_O
|
|
|
Riion kirjutas: | genky kirjutas: | Navistar kirjutas: | Väga tore baka oli jälle! Sain nautida retromänge paljudega ja sai ka tehtud video öisest poolpaljast diskost! ojojoj.. :-D
Mina!  |
Ja mina. | Ja meie, kes kohal ei käind, kuid oleks soovind. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|