Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Reede Jan 21, 2011 11:50 Teema:
|
|
|
glaurung kirjutas: | Täpsustaksin siiski seda, et minu viktoriin ei ole piiratud ainult mechade teemaga. |
aga enamasti on küsimused seotud mechaga? mida võib oodata sellest viktoriinist? või teada saab alles kohapeal? _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
glaurung

|
Postitatud: Reede Jan 21, 2011 11:59 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | glaurung kirjutas: | Täpsustaksin siiski seda, et minu viktoriin ei ole piiratud ainult mechade teemaga. |
aga enamasti on küsimused seotud mechaga? mida võib oodata sellest viktoriinist? või teada saab alles kohapeal? |
Viktoriin hõlmab järgmisi teemasid: animatsioon, tehnoloogia animatsioonis, animatsiooniga seotud filmid, natuke mechasid, natuke muid asju.
Viktoriin on valikvastustega, hoidub seekord pikkadest kirjutamistest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Tizer

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Jan 23, 2011 17:44 Teema:
|
|
|
MEELDETULETUS!!!!!!
genky kirjutas: |
1. saabumine ja sisseseadmine sättida vahemikku 12:45 - 13:30. Päevakava algab 13:30
2. SUSSID KAASA!
3. Suitsusaun on! Kaasa võtke pesemiseks vajalik ja igaks juhuks ka vahetusriided, sest seal määrduvad need kergelt!
4. Kellel kaamera, võtke kaasa. Fotojaht tuleb taas! Võtke kaasa ka kaardilugejad ja juhtmed, et pilt arvutisse saada!
5. Paluks järgnevatel inimestel saata mulle oma mobiili number: alarkivi.
6. Inimestele, kes soovivad Viljandist autoga edasi saada on soovitatav organiseerida nendele bussidele pilet. Ja võimalikult vara, sest tegu on laupäevase hommikuga!
29. jaanuar 2011
10:45 TALLINN - VILJANDI 13:00 Täispilet: 8.90 € (139.25 kr)
11:30 TARTU - VILJANDI 12:50 Täispilet: 5.00 € (78.23 kr)
10:45 PÄRNU - VILJANDI 12:50 Täispilet: 5.50 € (86.06 kr)
Tagasisõit 30. jaanuar 2011. Selleks puhuks on ka võimalus, et inimesed viiakse Viljandisse autoga ja sealt edasi bussiga oma koju. Lahkumine Kopra talust jääb vahemikku 12:00-13:00. Palun vaaadake enda bussiajad järgnevalt lehelt: www.bussireisid.ee
---
NB! Kes ei tea, siis minu telefoninumber on 5624 8717 | _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Püh Jan 23, 2011 18:50 Teema:
|
|
|
Olen Tallinnast 10:45 bussiga tulemas (kui keegi just varsti pileteid ära ei osta...), keegi veel? _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2011 00:07 Teema:
|
|
|
Oli just au tutvuda eelseisva traditsioonilise viktoriini küsimustega
Igati huvitav ning ei jää alla eelmise aasta omadele! On, mida oodata! Seega valmistuge kenasti, küsimusi on seinast seina, et kõigil midagi vastata oleks  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2011 00:21 Teema:
|
|
|
Kes mingeid mu blogi särke tahab saada. andke teada, võtan spets kaasa.
Samuti mõelge, et kas on küsimusi seoses CD tegemisega mis puudutavad EAÜ-ga või artistidega suhtlemist ning tehasetöid. Olen nüüd pool aastat asjadega intensiivselt tegelenud, järsku oskan abistada. _________________
http://trash-can-dance.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2011 02:36 Teema:
|
|
|
Trash kirjutas: | Samuti mõelge, et kas on küsimusi seoses CD tegemisega mis puudutavad EAÜ-ga või artistidega suhtlemist ning tehasetöid. Olen nüüd pool aastat asjadega intensiivselt tegelenud, järsku oskan abistada. |
Kahjuks ma tulla ei saa, aga võib olla kunagi istume õlleklaasi taha maha ja sellel teemal väikese arutluse teeb. Kui elu ideaalselt toimib, siis mingi hetk oleks vastav info kasulik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
alarkivi ametlikult mitte dissitud

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2011 10:16 Teema:
|
|
|
ma olen haige ikka veel. kahjuks ei jüua seekord. kuigi kaia julgustav sõnum tervendas mind paar kraadi oli sellest vähe |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2011 23:52 Teema:
|
|
|
Kahju, Alar Oleks väga oodanud huvitavaid vestlusi Parane kenasti!
Mitte, et neid muidu ei saaks teha, aga ma pole eriline läbi arvuti suhtleja.
----
Nonii... tänase seisuga on maksmata kolmel inimesel: Sato-chanil, Banchanil ja amotionil. Nad võiks mulle teada anda, kas tulevad või ei.
Tegin ka tubades väikse ümbertõstmise. Teises külalistemajas tegin väikse ümberpaigutuse, et osad ei peaks maja otsa kõndima. grimnir ja feit kolisid tuppa nr 8, metsavana ja zurgutt tuppa nr 6. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Jan 24, 2011 23:58). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2011 23:55 Teema:
|
|
|
Vau, üle 60 pealine kokkutulek on nii väikese foorumi kohta ikka hämmastav tulemus. Peaks ka ehk mingi aasta kaalutlema. Edu teile. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Jan 24, 2011 23:58 Teema:
|
|
|
Blawk kirjutas: | Vau, üle 60 pealine kokkutulek on nii väikese foorumi kohta ikka hämmastav tulemus. Peaks ka ehk mingi aasta kaalutlema. Edu teile. |
Aga tule see aasta? Selles suhtes, et ma reaalselt teen ülekande alles homme Kopra talule, niiet on aega  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 00:02 Teema:
|
|
|
Oh ole nüüd. Päeva pealt ma nüüd küll kuskile kokkutulekule sättima ei hakka. See aasta on tõesti välistatud, ehk ka järgmine. Aeg näitab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 10:40 Teema:
|
|
|
mimmu, terve baka ootab hinge kinni pidades, millal su nimi sinna osalejate nimekirja tekib! |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 11:04 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | mimmu, terve baka ootab hinge kinni pidades, millal su nimi sinna osalejate nimekirja tekib! |
Täpselt nii! Kus on mimmu?
 _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Clawson Manlius Maximus

Liitunud: 25 Jan 2008 Postitusi: 393 Asukoht: Enamasti Märjamaa
|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 11:17 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | shadowman kirjutas: | mimmu, terve baka ootab hinge kinni pidades, millal su nimi sinna osalejate nimekirja tekib! |
Täpselt nii! Kus on mimmu?
|
http://www.youtube.com/watch?v=X_7zpB1v0Og - 1:16 _________________ Agressiivne isemõtleja ja multikulturist. Arbitraarseid ja potentsiaalselt ebapädevaid mõtteakte produtseeriv subjektiivne demagoog ning kantseliidi propageerija. Challenge accepted! Suffer not the brony to live. |
|
Tagasi üles |
|
 |
mimmu hilja juba

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 12:37 Teema:
|
|
|
Raha kandsin juba üle, niiet ega ma sellest vist enam ei pääse. _________________ Onu Vanja kurvad püksid |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 14:10 Teema:
|
|
|
Tartu autojuhid - teeme konvoid või lähme kõik eraldi? (Mina ja specter teame, kuhu sõita, mõned teised ei pruugi ju.)
Cenorig, anna mulle oma mobiilinumber teada vms. _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 14:18 Teema:
|
|
|
Ma arvan, et võiks teha samamoodi nagu eelmisel aastal - kl 10.45 koguneme Zeppelini juures, kes soovivad veel süüa/juua kaasa osta ja kl 11.00 asume Kopra talu poole teele. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Jan 25, 2011 15:57 Teema:
|
|
|
Nonii... registreerimine on nüüd lukus. Tallinlased on ka nüüd edukalt kõik autodele paigutatud
Tartlaste seas veel natuke küsimärke, aga eks selgub! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|