Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 09:20 Teema:
|
|
|
No nad rääkisid hinnatõusust juba enne euro tulekut. See oli lihtsalt hea ajend, et asi ära teha.
Aga jah.. püsikliendi hind tõusis oluliselt vähem - see on nüüd €2.5, mis tähendab, et tehke ennast kõik püsiklientieks! Oma nimega on hea mängida... _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 14:38 Teema:
|
|
|
Püsikliendi hind tõusis muuseas 25€. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Kolm Jan 12, 2011 23:10 Teema:
|
|
|
Seega lihtne arvutus näitab, et püsiklient olemine teeb kulud tasa alles 10 mängu pärast.
Pealegi mulle ei meeldi ennast millegagi püsivalt siduda. Kui tahan, siis mängin, kui ei taha, siis ei mängi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Jan 14, 2011 10:08 Teema:
|
|
|
Mitu mängu sa, Reaper, juba teinud oled? Kõvasti üle kümne kindlasti. Ja arvestades seda, et me teeme tavaliselt kaks mängu järjest, tasub püsikliendiks olemine ära juba viie mängukorraga. Lisaks ei kohusta püsikliendiks olemine sind millekski - kui tahad, siis mängid, kui ei taha, siis ei mängi. Aga kui mängid, siis saad seda teha enda nime alt ja on parem nii sul kui teistel - ei pea kogu aeg küsima, kes millise nimega mängis. Ja kui mängulehed alles hoida, siis neid hiljem vaadates ei mäleta enam keegi, millise aliase taga milline mängija oli.
Aga nüüd tähtsama juude:
Teeme järgmise mängu juba järgmisel neljapäeval, 20. jaanuaril 2010 kell 20:30.
Tulijad:
1. shadowman
2. Xire
3. Piu
4. genky
5. ...
|
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Jan 14, 2011 10:17 Teema:
|
|
|
NB! Avastasin just lasergame'i kodulehelt, et kui teha õhtu jooksul kaks mängu, nagu me tavaliselt teemegi, siis on hind kokku mitte-püsikliendile 8 eurot. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Alciz

|
Postitatud: Reede Jan 14, 2011 21:07 Teema:
|
|
|
Lubage ma targutan natuke. *Ahem*
Kodukal on kirjas, et koolidele, noortekeskustele ja klubidele on on 'erilised' hinnad ja need on:
1 Mäng = 4 EUR
2 Mängu = 7 EUR
3 Mängu = 9 EUR
Miks ei võiks me poosetada end kui üks lahe klubi? Nii saaks päevas kokku hoida 1-3 eurot (oleneb mitu mängu teha). Mis on peaaegu ühe suitsu paki hind!
Wow, nad korraldavad ka poissmeesteõhtuid? Vägev! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Laup Jan 15, 2011 02:47 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Aga kui mängid, siis saad seda teha enda nime alt ja on parem nii sul kui teistel - ei pea kogu aeg küsima, kes millise nimega mängis. Ja kui mängulehed alles hoida, siis neid hiljem vaadates ei mäleta enam keegi, millise aliase taga milline mängija oli. |
Ma mängin piisavalt halvasti, et ei leia mingit vajadust neid lehti alles hoida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Esm Jan 17, 2011 11:11 Teema:
|
|
|
Kõige selle hinnajutu juures ärgem unustagem, et juba NELJAPÄEVAL saab uuesti piu-piu tegema minna! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Reede Veeb 25, 2011 12:57 Teema:
|
|
|
Lühikese etteteatamisajaga Megazone homme (laupäeval) kell 20:45.
Võimalus on teha kolm mängu, millest maksma peab ainult kahe eest! Kolmas mäng on tasuta! Lisaks kehtib ka sõbrakuu soodustus: kui hakkad Facebookis lasergame.ee fänniks, siis on ühe mängu hind ainult 3 eurot (püsiklientidele endiselt €2.50).
Tulge kõik kohale! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
AnimeHuviline
|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2011 21:47 Teema:
|
|
|
shadowman kirjutas: | Lühikese etteteatamisajaga Megazone homme (laupäeval) kell 20:45.
Võimalus on teha kolm mängu, millest maksma peab ainult kahe eest! Kolmas mäng on tasuta! Lisaks kehtib ka sõbrakuu soodustus: kui hakkad Facebookis lasergame.ee fänniks, siis on ühe mängu hind ainult 3 eurot (püsiklientidele endiselt €2.50).
Tulge kõik kohale! |
Kas see jäi seekord ära? Ootasin seal kella 21:00ni aga olin vist ainuke kes kohale läks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2011 21:58 Teema:
|
|
|
AnimeHuviline kirjutas: | shadowman kirjutas: | Lühikese etteteatamisajaga Megazone homme (laupäeval) kell 20:45.
Tulge kõik kohale! |
Kas see jäi seekord ära? Ootasin seal kella 21:00ni aga olin vist ainuke kes kohale läks. |
Oh jessas.... ma suutsin unustada sulle öelda :/ Kuna ma hankisin endale kerge toidumürgituse, siis ütlesin ära. Väga vabandan >_< _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
AnimeHuviline
|
Postitatud: Laup Veeb 26, 2011 22:09 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Oh jessas.... ma suutsin unustada sulle öelda :/ Kuna ma hankisin endale kerge toidumürgituse, siis ütlesin ära. Väga vabandan >_< |
Pole probleemi. Sain vähemalt teada kus see megazone asub, ei pea järgmine kord enam otsima. Loodan, et saad varsti terveks genky!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Juul 11, 2011 19:16 Teema:
|
|
|
Vahepeal on väike paus olnud, aga jätkame traditsiooni. Järgmine mäng toimub esmaspäeval, 18. juulil kell 19:00. Sama koht, samad reeglid. Olge kohal!
Tulijad:
1. Xire
2. shadowman
3. Random
4. Valdars
5. Reaperz + 4
10. Piu
11. genky +1 Ungari couchsurfer
13. AnimeHuviline
Viimati muutis seda shadowman (Esm Juul 18, 2011 08:37). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Püh Juul 17, 2011 13:14 Teema:
|
|
|
5. Reaperz +4 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Sept 13, 2011 08:07 Teema:
|
|
|
Teeks vahelduseks jälle paar mängu. Seekord reede, 16. septembri õhtul kell 22:00.
Palun tulla kõigil kohale natuke varem, sest nad hoiavad meie pärast kohta lahti kuni kella 23:00-ni ja tahaks selle aja jooksul kindlasti kaks mängu ära teha jõuda!
Tulijad:
1. shadowman
2. Xire
3. lostinthemist
4. genky
5. AnimeHuviline
6. Reaperz
7. Feit
8. Valdars
9. Piu
10. ...
Viimati muutis seda shadowman (Nelj Sept 15, 2011 20:28). Kokku muudetud 4 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Teis Sept 13, 2011 09:32 Teema:
|
|
|
Kas reede sai valitud puhtalt sellepärast, et sa teadsid, et ma olen Tallinnas?
Iseenesest on päris suur võimalus isegi, et ma tulen (ära veel kirja pane, täpsustan hiljem), aga siis ma vajan ööbimist. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Sept 13, 2011 10:16 Teema:
|
|
|
Piu kirjutas: | Kas reede sai valitud puhtalt sellepärast, et sa teadsid, et ma olen Tallinnas?  |
Aga loomulikult!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Folly

|
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus