|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Püh Dets 20, 2009 21:09 Teema:
|
|
|
Teoreetiliselt peaksid major spoilerid valged olema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
stepmaniamees

|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2010 23:27 Teema: lol
|
|
|
selle anime tegi huvitavaks see geass silm ,mulle see silma värk lihtsalt meeldis hea kuju oli kah nagu lind nihuke lõpp oli küll nata kohutav code geass 2 hes ,et vaatasin kas pidi ikka surema we lasi vist end tappa sest,et tal polnud mõtet elada et oma õele nihukest rumalust teinud oli  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Esm Dets 27, 2010 21:00 Teema:
|
|
|
YKS PARIMAID animes arvan ikkagi ,d enamus kes vaatanud armastavad lihtsalt seda , nende hulgas ka mina . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Sandà

|
Postitatud: Laup Sept 10, 2011 16:08 Teema:
|
|
|
Minuarust on see sama hea kui Death Note. Lõpp jäiti lahti, mis mulle väga meeldis, kuigi enda arvates on veel Lelouch elus. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Laup Sept 10, 2011 16:13 Teema:
|
|
|
Sandà kirjutas: | Minuarust on see sama hea kui Death Note. Lõpp jäiti lahti, mis mulle väga meeldis, kuigi enda arvates on veel Lelouch elus. |
Minu arust isegi parem kui Death Note.
Death Note läks peale L'i surma natuke meh'iks. Nearil, Mellol ja kes seal veel olid, oli väga vähe character developmenti ja üldiselt polnud see sama hea ja pingeline nagu 1. pool. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|