Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
tyger
|
Postitatud: Kolm Jan 27, 2010 16:55 Teema: Durarara!!
|
|
|
Tiitli sünonüüme: Dhurarara!!, Dyurarara!!, Dulalala!!, Dullalala!!, DRRR!!
Ikeburo, linnaosa Tokyos. Gängide vahelised võimuvõitlused. Legend peata mootorraturist. Kõige selle keskele kolib rahulikult elanud peategelane.
Vot selline lahe urban shounen. Hetkel väljas olevad 3 episoodi on kõik läbinisti nauditavad olnud. Joonistusstiil on mõnus, kohati tuletab Baccanot meelde. Muusikaline pool on suurepärane: OP, ED, taustamuusika sisaldab näiteks ka klaverisoolot (mida ei oskaks shounenilt oodata). Kõige rohkem meeldib mulle aga karakterite aspekt. Enamus karaktereid muutub kiiresti sümpaatseks. Üldse on karakterid väga erinevad ja niisama lahedad. Võitlused on ka huvitavad. Pekstakse ikka korralikult füüsiliste kehaosadega ja esemetega, pole aurasid, mis tekivad käe õhku peksmisel.
Suvaline viide 1
Suvaline viide 2
Mittetähtsad tegelased. Mis värk vasakpoolse silmadega on...?
Gängstaa!
Ready... fight!
 _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Keitarò Urashima
Liitunud: 12 Dets 2006 Postitusi: 517 Asukoht: St. Paul, Minnesota
|
Postitatud: Kolm Jan 27, 2010 16:57 Teema:
|
|
|
See tundus jah ainuke vaadatav sellest hooajast. Kui kõik episoodid väljas, siis arvatavasti viskan pilgu peale. _________________ Tuntud ka kui: raidoukuzunoha, Raziel, Hauatagune
Welcome to..... Velvet Room. |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Veeb 15, 2010 16:04 Teema:
|
|
|
Olen seda nüüd 5 osa vaadanud, peab ütlema, et potentsiaali on ja siiani on päris hea olnud. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Esm Veeb 15, 2010 16:22 Teema:
|
|
|
See ongi Baccano! loojalt.
Novelite põhjal võin öelda, et see on üks super hea lugu. Eriti see kuidas kõik tegelased ja sündmused seal omavahel seotud on ning kuidas lõpuks tekib sellest üks suur mosaiik. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Esm Veeb 15, 2010 16:32 Teema:
|
|
|
Kusjuures, mainiks, et esimeste osade põhjal on parem kui Baccano ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Teis Märts 09, 2010 23:43 Teema:
|
|
|
Kuna see on Baccano loojatelt nagu eelpool mainiud ja mulle ta väga meeldis, siis kuulub ka Durarara ühtede lemmikute hulka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 10:02 Teema:
|
|
|
4 osa vaadatud , midagi rohkem küll vaatama ei kutsu. Kuidagi kuiv ja igav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|
Postitatud: Kolm Märts 10, 2010 11:30 Teema:
|
|
|
taco kirjutas: | 4 osa vaadatud , midagi rohkem küll vaatama ei kutsu. Kuidagi kuiv ja igav. |
Vaata vähemalt 9 osa. kui ikka igav on, võid rahulikult pooleli jätta. Lõpu poole hakkab udune pilt selgemaks muutuma ning muutub tunduvalt huvitavamaks. _________________ AutoIt Script | Anime-Source | Watchanimeon |
|
Tagasi üles |
|
 |
SuvalineDude
|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 22:48 Teema:
|
|
|
taco kirjutas: | 4 osa vaadatud , midagi rohkem küll vaatama ei kutsu. Kuidagi kuiv ja igav. |
Mida sa ajad
Vähe rumalalt öeldud, megalahe , lihtsalt kohutavalt hea . Ma suren ära , kuni oot osa ootan ,
SCREW YOU GUYS !!!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BlackBy
|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 22:48 Teema:
|
|
|
Sa tead kes dollarsi looja on? tead tead? ei tea ! aga me teame kes oleme edasi vaadanud . Tegelased ka hullult lahedad freakid kõik (tüüp, kes viskab vending machinesid kasvõi noh, või tüüp kellele meeldib inimeste peal hüpata haha), see sari rokiiib =D ma ei suuda oodata, tahan juba 11 osa näha. _________________ Durarara <33 Izayaaaa <33 XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
SuvalineDude
|
Postitatud: Laup Märts 13, 2010 22:52 Teema:
|
|
|
BlackBy kirjutas: | taco kirjutas: | 4 osa vaadatud , midagi rohkem küll vaatama ei kutsu. Kuidagi kuiv ja igav. |
Sa tead kes dollarsi looja on? tead tead? ei tea ! aga me teame kes oleme edasi vaadanud . Tegelased ka hullult lahedad freakid kõik (tüüp, kes viskab vending machinesid kasvõi noh, või tüüp kellele meeldib inimeste peal hüpata haha), see sari rokiiib =D ma ei suuda oodata, tahan juba 11 osa näha. |
YEAAAA;  _________________ Durarara <33 Shizzouuu <33 XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Püh Märts 14, 2010 11:21 Teema:
|
|
|
Viimased kaks postitajat, võtke rahulikumalt, muidu võib postituste arvu ja registreerimiskuupäeva järgi arvata, et olete ühe ja sama suhkruga liialdava noore inimese alter ego'd. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Esm Märts 15, 2010 10:32 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: | SuvalineDude kirjutas: | taco kirjutas: | 4 osa vaadatud , midagi rohkem küll vaatama ei kutsu. Kuidagi kuiv ja igav. |
Mida sa ajad
Vähe rumalalt öeldud, megalahe , lihtsalt kohutavalt hea . Ma suren ära , kuni oot osa ootan ,
SCREW YOU GUYS !!!  |
Hmm, Random Hero vaimne mantlipärija? |
Osad lähevad muidu järjest paremateks. Näitasin üht aeglasema tempoga, vist kaheksandat osa ühele oma vanemale sõbrale, kes episoodi lõpus nentis, et "fakin hell, mees, see oli kunst!". _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Nelj Märts 18, 2010 23:38 Teema:
|
|
|
10 osa vaadatud ja tasunud vaatamise ära. Kuskil 7 osas hakkasin niite kokku viima ja aru saama. Ja siiamaani on niidid läinud täppi ja huvitav on jälgida.
Algul ei tekitanud huvi, kuni öeldi, et see on Baccano! loojate poolt, siis sain aru, et sealt võib oodata midagi väga head. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
HitomiNana

Liitunud: 8 Okt 2010 Postitusi: 27 Asukoht: Fields of Cherry Blossoms
|
|
Tagasi üles |
|
 |
DesuD

|
Postitatud: Püh Dets 26, 2010 23:04 Teema:
|
|
|
Hetkel 14 osa juuras, täna kell 15.00 hakkasin ummbes vaatama, küsisin veel ühe sõbra käest et kas tasub ikka vaadata ja ta lausa käskis mul äära vaadata kuna se epidi nii hea olema Tal oli õigus, 14 osa hetkel jutti vaadanud  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Dets 26, 2010 23:19 Teema:
|
|
|
Siinkohal tahaks au ja kiitust avaldada Takahiro Omorile, kelle teosed on mulle südamelähedased.
Avastasin üsna hiljuti tegelikult, et need animed, mis mulle kohutavalt meeldivad, on saanud tunda tema kätt. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Esm Dets 27, 2010 20:54 Teema:
|
|
|
olen j6udnud vaadata ainult 5 ep , suht hea arvan et vaatan rohkem . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
Parasitic

|
Postitatud: Püh Okt 09, 2011 20:02 Teema:
|
|
|
Tüdinesin peale 10ndat osa ära, kuid üritan edasi vaadata. Tegelased ja anime stiil on lahe. Sisu on ka huvitav, kuid vahepeal ei viitsi jälgida sellist "mõtle kaasa" teemat. Minu jaoks jääb see anime süngeks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|