Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
IchiGrimm

|
Postitatud: Nelj Sept 16, 2010 15:48 Teema:
|
|
|
Tite Kubo manga Bleach Tahaks et Ichigo ja Hichigo läheks koos kooli ja Grimmjow (tiigrina/kasiina või mis iganes loomana kes ta on) kõnniks nende kõrval....see oleks cute aga ma usun et sellist asja ei tule -.-*millegipärast*  _________________ shin no tatakaiwa..kore karada! (^_^x) |
|
Tagasi üles |
|
 |
SiiMUzumaki
|
Postitatud: Püh Sept 26, 2010 20:41 Teema:
|
|
|
Lemmik on kindlasti Naruto, aga vaatan ja loen ka Bleachi ja Fairy Taili
Lemmik tegelane Narutos Itachi Uchiha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Parseltongue

|
Postitatud: Teis Okt 12, 2010 19:21 Teema:
|
|
|
Lemmikuid on igasuguseid, ned tulevad ja lähevad. Hiljuti olid nüüd D.Gray-man ja Claymore.
Aga Bleachi ma ikka armastan, umbes kaks aastat tagasi hakkasin vaatama. Seda fangirlin vahel rohkem, vahel vähem, aga kõige kallim on ta ikka  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Esm Nov 15, 2010 21:31 Teema:
|
|
|
Naruto on suht otsast lõpuni läbi loetud (netis) ja nüüd võtan käsile One Piece ja Fairy Tail.
Mõlemal esimene osa loetud ja tuleb tunnistada et draakonid ja maagia istub mulle rohkem aga one piece on ka hea  |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Teis Dets 07, 2010 22:37 Teema:
|
|
|
Kuna ma ise ainult 4 mangat kokku lugenud, siis minu lemmik on Full Metal Panic manga ja Njan Koi! xD _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
stepmaniamees

|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2010 20:37 Teema:
|
|
|
death note esimene kh nii et veel ei tea täpselt:D |
|
Tagasi üles |
|
 |
FullmetalBoy

Liitunud: 22 Jan 2011 Postitusi: 110 Asukoht: Luke.. enamus argipäeva Tartu
|
Postitatud: Püh Jan 23, 2011 17:07 Teema:
|
|
|
One Piece
Ma arvan, et lemmik tegelane on Usopp kuigi t2itsa 100% ei saa lemmiktegelast oelda kuna k6ik on tegelikult t2its 2gedad 
Viimati muutis seda FullmetalBoy (Püh Veeb 20, 2011 20:12). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sonzai

|
Postitatud: Laup Jan 29, 2011 14:02 Teema:
|
|
|
Pole väga palju lugenud, aga kindlasti kaks lemmikut on Air Gear ja Gantz.
PS! IchiGrimm kirjutas: | Grimmjow (tiigrina/kasiina või mis iganes loomana kes ta on) | Ta on panter. _________________ Humans created by god? Yeah right... As if there was anything like "God"! Though never the less, if humans evolved from apes, apes evolved from dinosaurs, dinasours evolved from cnidarians, cnidarians evolved from stromatolites, stromatolites evolved from Earth itself, Earth formed from solar nebula, solar nebula is a cloud of helium and hydrogen orbiting a galaxy's center, galaxy forms from a "seed" in universe, universe is created from Big Bang, Big Bang itself was a dense and hot object which started expanding and scattered to several different universes. But where did Big Bang itself come from? Could it be that it recompresses after enought time has passed, and so to speak "reboots"? If so, we have a circle, and well, as it was said in Harry Potter and The Deathly Hallows "Circle has no beginning." But here's the big question: Who drew the circle? |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Püh Veeb 20, 2011 20:06 Teema:
|
|
|
Hetkel Flower in a storm
Skip Beat!
Case Closed  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kirkadeath
|
Postitatud: Reede Märts 18, 2011 15:20 Teema:
|
|
|
Bleach, aga kõige kõige on Katekyo Hitman Reborn. |
|
Tagasi üles |
|
 |
snowflake

Liitunud: 7 Nov 2009 Postitusi: 42 Asukoht: H.E.L.L wanna join?
|
Postitatud: Kolm Aug 03, 2011 01:27 Teema:
|
|
|
Mu lemmikute listi on just lisatud kaks shoujo mangat Kyousuke Motomi-lt.
Dengeki Daisy ja Beast Master.Mulle meeldib ta joonistus stiil ja naljasoon kah ja muidugi se romatiline hunnik shoujo mangasid.  _________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) |
|
Tagasi üles |
|
 |
|