|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
lostinthemist

|
Postitatud: Esm Dets 06, 2010 17:03 Teema:
|
|
|
Kiitus shadowmanile, et viitsis korraldada. Kristiine Megazone teeb ikka mitu korda paremini ära Tartu Megazone'ile. Esimene mäng oli ikka tohutult intensiivne, et see jääb meelde üsna pikaks ajaks. Saal oli tõesti üllatavalt külm, et ei hakanud liiga palav ringi liikudes. Saun oli ka üsna muhe. Konkreetselt ütleks, et vägagi korda läinud nädalavahetus oli.
Seoses sellega ka, et kõige eredamalt jäi meelde see, kuidas ma olin esimeses mängus punase baasi juures ja seal lasti tohutult palju tossu. Kui end ümber pöörasin, avastasin, et ma ei näe absoluutselt mitte midagi ja polnud õrna aimugi, kus miski on.
Seega, sõna-sõnalt... lost in the mist.
Kui saunalava oli liiga pungil inimestest, siis käputäie inimestega tegime veel survivor mängu, milles ma... langesin esimesena välja. Jeap. LOST! _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Esm Dets 06, 2010 18:19 Teema:
|
|
|
Igati korda läinud üritus ja üldse nädalavahetus. Kiidaks ka Shadowmani, et viitsis midagi nii suurt korraldada. Saalis oli mõnes kohas tunda et natuke jahe oli, aga seda väga vähe. See udu oli tõesti huvitav, kuid seal ma ära ei eksinud.
Saun oli tõesti muhe, võrreldest teiste elektrikeristega saunadega kus käinud olen. Pärast Muusiku ja Valdarsiga õhuhokit mängida oli ka päris huvitav, kuid litter ei püsinud väljaku peal kaua kunagi.
Kahju ainult, et decomed ei saanud tulla kuigi ta väga tahtis.
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Teis Dets 07, 2010 20:44 Teema:
|
|
|
Mudu keegi sai mu makstud rahaga tasuta siis? Ma saatsin kirja sellele h22le ürituse korraldajale, et ma ei saa tulla, ning raha eest, lasta kellegil tasuta sisse siis saada, et siiski saaks teha 9x9 matchi
Üritage mitte vastata negatiivselt xD _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Teis Dets 07, 2010 20:55 Teema:
|
|
|
Ma oleksin sulle hea meelega raha tagasi kandnud ja lasknud kellelgi sinu asemel maksta, aga kahjuks ma nägin su kirja alles paar tundi enne Megazone'i algust ja siis oli selleks juba hilja. Ma kirjutasin seda sulle privas juba tegelikult, aga sa pole vist lugenud.
9x9 mat¹i me ei teinud, tegime kolme tiimiga hoopis.
Aga tänud kõigile, kes kohale tulid! Korraldaks teinekordki. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|