Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Püh Nov 21, 2010 18:45 Teema:
|
|
|
pole MSN'i juba aastaid korralikult kasutanud, login sinna sisse siis kui mõnda ajast maha jäänud Eestlast on vaja arvuti teel kätte saada. Ja viimasel ajal pole seda ka vaja enam teha sest fb on hea sõnumite saatmiseks
Muidu kasutan skype'i ja googlechatti, siinse interneti ühendusega on mõlemaga muidugi aeg ajalt jamasid, nagu ka MSN-iga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Püh Nov 21, 2010 21:51 Teema:
|
|
|
Amelia kirjutas: | Karoliine, mis põhjusel sa MSNi kasutada ei soovi? |
Mul tegelikult pole üldse see ''õige'' msn. Ma kasutan adiumi programmi. Kujundus on mul ülivõimas, ise jamasin seal sellega. Ei mingeid õudsaid smaile mul. Aga lihtsalt nii palju inimesi seal ja mai taha neid kustutada ka, äkki kedagi vaja kätta saada. Tahaks sellist rahu ja vaikust. Juba see, kui listis on ainult 9 inimest, annab mulle mu rahu ja vaikuse go skype |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Esm Nov 22, 2010 23:45 Teema:
|
|
|
Täna käisin esimesel justfilmi programmi filmil.
Selleks oli "Kõigest Simon"
See film väga-väga meeldis. Nii südant soojendav oli kuidagi.
Just filmist 2 filmi veel ja pöffi põhiprogrammist 5 filmi millest kolm on Aasia päritolu.. khm-khm. Oih '
Meeldib kino, ainult festivalidel käingi tavaliselt. Vahel juhtub harva ka midagi muud vaatama. Selleks internet rohkem või hiljem sõbra käest dvd laenutamine, kuna siis on hiljem hea tunne, et pole raisanud raha asjatult. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Nov 23, 2010 00:44 Teema:
|
|
|
fishbunny kirjutas: | Vahel juhtub harva ka midagi muud vaatama. Selleks internet rohkem või hiljem sõbra käest dvd laenutamine, kuna siis on hiljem hea tunne, et pole raisanud raha asjatult. |
Kinoskäik pole üksnes filmi äravaatamine. Kinoskäik on kinoskäigu elamus tervikuna, mis on täiesti erinev (mitte parem ega halvem, vaid erinev) teleri või monitori ekraanilt filmi vaatamisest. Vähemalt mina maksan küll selle valge lina, pehmete istmete ja pimeda saali eest piletiraha, mitte tingimata filmi äranägemise eest.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sato-chan

|
Postitatud: Teis Nov 23, 2010 15:44 Teema:
|
|
|
Mul tekkis vahepeal uuesti huvi bändi Gorillaz vastu peale seda Jaapani vocaloidi hologrammide juttu ja ma sattusin juhuslikult nende kodulehe peale. Tuli välja, et nad korraldavad hetkel joonistusvõistlust, kus tuleb nende stoorile uus tegelane "Evangelist" välja mõelda.
Mõtlesin, mis seal ikka, sodisin midagi ja võtsin osa.
Aga oleks lahe, kui inimesed mu loomingule hääli ka nüüd annaksid.
http://gorillaz.com/evangelist/detail?d=3771 Palun?  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Teis Nov 23, 2010 17:32 Teema:
|
|
|
Aga alati!
Lahe tegelane.... hästi joonistatud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Nov 23, 2010 19:03 Teema:
|
|
|
Prrrr, jalg on paistes ja värki. Ma vist lähen homme kooli Dr. House'i cosplayma. Hästi sitalt, sest ma olen mingi noor ja suht-koht blond ja üldse mitte sobilik kibestunud vanamees ühesõnaga, aga kui ma juba jalutuskepi võtan, miks siis mitte ka pintsak selga visata ja juuksed sassi ajada. Habe on nagunii ajamata alati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Teis Nov 23, 2010 22:48 Teema:
|
|
|
nnngh, pleier suri ära... ja oletan, et ehk 20% selles sisaldunust on mingil kujul backupina võtta...
Edit: ja tõusis jälle üles, omfgwtfbbq. Mõtlesin juba, et peab uue ostma... ei mäleta enam isegi, kui vana see on, aga ei taha upgrade'ida. _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2010 01:15 Teema:
|
|
|

SMILEY OVERLOAD! _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2010 15:09 Teema:
|
|
|
Täna oli 6.-9. klassing aulas loeng sõduritelt. Kui öeldi, et sõjavägi ehk kaitsevägi polegi ainult tapmine ja laipade tekitamine siis oli pool saali "MIIIIIIIIIIDDDDAAAAAAAA???!!!"  |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2010 15:39 Teema:
|
|
|
Vabarnamees kirjutas: | fishbunny kirjutas: | Vahel juhtub harva ka midagi muud vaatama. Selleks internet rohkem või hiljem sõbra käest dvd laenutamine, kuna siis on hiljem hea tunne, et pole raisanud raha asjatult. |
Kinoskäik pole üksnes filmi äravaatamine. Kinoskäik on kinoskäigu elamus tervikuna, mis on täiesti erinev (mitte parem ega halvem, vaid erinev) teleri või monitori ekraanilt filmi vaatamisest. Vähemalt mina maksan küll selle valge lina, pehmete istmete ja pimeda saali eest piletiraha, mitte tingimata filmi äranägemise eest.  |
No mingil määral nõustun, aga ikka suur osa oleneb ka filmist minul. Kui ma kinos käin tahaks saada ikka head elamust, mitte ainult seda, et näen filmi mugaval toolil ja suurel valgel linal.
Veel mis häirib on filmi ajal söömine. Pulgakomm veel, mõne pingelisema hetke jaoks, aga muidu kogu see popkorni lõhn ja krabistamine ajab närvi.
Kuigi kõige piinlikum kinoskäik oli mul klassikaaslastega kunagi mis oli klassiüritusena. Mõned klassist otsutasid popkorniga visata võõraid. Ma küll ei mäleta miks üks onuke arvas, et see olen mina kes popkorni viskas, aga igaljuhul olin mina see kes pidi klassikaaslate tõttu kuulama tolle onu pahameelt popkorni suhtes. Peale seda vist üle aasta polnud isu kinno minna. Kuni tuli 1. JAFF. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2010 18:48 Teema:
|
|
|
Chiisan kirjutas: |               

SMILEY OVERLOAD! |
Overlord* |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Nelj Nov 25, 2010 23:37 Teema:
|
|
|
Oeh jube väsinud
Sai koolis üks vahva üritus korraldatud, nimelt pmst oli tantsu battle
8 tiimi pani kokku, DJ Whiteboy keerutas plaati ning rahvahääletusel selgitasime võitja (Kumba tiimi poolt tehti rohkem häält, see võitis)
Megafun üritus oli. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2010 09:20 Teema:
|
|
|
Ükski riik ei jõua sellisele tasemele animetööstuses kui on Jaapan. Peale Jaapani ma ei teagi kes laseb korraliku hentai animed ja mänge välja, aga mitte saasta. Tõesti Jaapanis on oma varjupooled olemas, aga igas riigis on need. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Reede Nov 26, 2010 20:30 Teema:
|
|
|
Vihkan hetkel oma tööd. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Nov 28, 2010 14:51 Teema:
|
|
|
Oeh... tahaks koju 2ra juba. 2h veel. T2na mingi nali: hunnik kliente, kellel on h2sti v2iksed probleemid ja siis mingite intervallide tagant kliendid, kellel on suured-suured probleemid ja pean pidevalt tagasihelistamist pakkuma, sest pidevalt vaja mujale osakonda helistada või hunnik arveid l2bi tuhlata. Blah.
Hea uudis v2hemalt vist see, et sertifitseerimisest l2bi ei kukkunud t2ielikut. Ehk siis ei vallandata kedagi. Kyll aga osad ,kes peavad selle mingi aja p2rast uuesti l2bima. Kes, saab teada alles j2rgmisel n2dalal. Kyll alles piinavad ~_~ _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList
Viimati muutis seda genky (Esm Nov 29, 2010 14:11). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Esm Nov 29, 2010 01:55 Teema:
|
|
|
Kes soovib näha Barutot sumoringis, siis siin on näha. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Flasher T

|
Postitatud: Esm Nov 29, 2010 10:30 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Hea uudis v2hemalt vist see, et sterifitseerimisest l2bi ei kukkunud t2ielikut. |
Sterifitseerimine. Steriliseeriv sertifitseerimine. Lulz.
Random awesomeness:
 _________________ Chojin Gattai - God Ginrai!
AnTyx |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Nov 29, 2010 22:42 Teema:
|
|
|
Kas keegi äkki teab mingit oranisatsiooni, kes laseks mul, 17 aastasel poisil suvel jaapanisse tööle minna?
Saaks kõvasti keelt praktiseerida ja laheda kogemuse saaks
Või äkki keegi uurinud, niisama suveks keelekursusele minemist? |
|
Tagasi üles |
|
 |
|