Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Muusik kohvijumal

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 17:44 Teema:
|
|
|
Puhka rahus, laulumees ja üllas hing! Olgugi kurb, et kaotasime ühe muusiku siit ilmast. Leia rahu ja puhka igaveses nooruses, küll värske taevatuul sinu vaimu hellitab. Sind igavesti mäletame ja jäägu su hääl kajama üle terve maa - see on koorilaulja idüll!
Sind viimsele teekonnale saadan, sõber, võimsa laulu, õhku haihtuva sigaretipahvaka ja karge viskiklaasiga! |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 17:53 Teema:
|
|
|
Muusik kirjutas: | Puhka rahus, laulumees ja üllas hing! Olgugi kurb, et kaotasime ühe muusiku siit ilmast. Leia rahu ja puhka igaveses nooruses, küll värske taevatuul sinu vaimu hellitab. Sind igavesti mäletame ja jäägu su hääl kajama üle terve maa - see on koorilaulja idüll!
Sind viimsele teekonnale saadan, sõber, võimsa laulu, õhku haihtuva sigaretipahvaka ja karge viskiklaasiga! |
Kessee suri ka?
Omaltpoolt: keegi sellist fun mängu nagu Gunz mängib? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 20:14 Teema:
|
|
|
Mina mängisin vanasti päris palju. Suht "pro" olin mingi hetk vist. Aga nüüd pole enam umbes aasta aega mänginud. Oleks mul asjalik arvuti siis ehk mängiks praegugi veel. Inz ka mängis kunagi ammu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 20:36 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | Mina mängisin vanasti päris palju. Suht "pro" olin mingi hetk vist. Aga nüüd pole enam umbes aasta aega mänginud. Oleks mul asjalik arvuti siis ehk mängiks praegugi veel. Inz ka mängis kunagi ammu. |
Ma tegin ka aastase pausi, nüüd jälle paar kuud mänginud. Sa mängid Ijji oma või mingit muud, neid ju sada versiooni. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Silvia

|
Postitatud: Laup Nov 13, 2010 20:43 Teema:
|
|
|
Avastasin novembri kuu Digist artikli, mis räägib digitaalse diiva Miku Hatsune edust Jaapanis. Hakkasin tänu sellele poes peaaegu kõva häälega naerma.  _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 12:30 Teema:
|
|
|
Silvia kirjutas: | Avastasin novembri kuu Digist artikli, mis räägib digitaalse diiva Miku Hatsune edust Jaapanis. Hakkasin tänu sellele poes peaaegu kõva häälega naerma.  |
Seda on raske nimetada artikliks, see on lihtsalt 10-realine column ja miadgi naljakat seal kindlasti ei olnud, viimasel ajal on hatsunest ja eriti tema live kontserdist räägitud palju kõikjal. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 12:45 Teema:
|
|
|
OnePiece kirjutas: | Ma tegin ka aastase pausi, nüüd jälle paar kuud mänginud. Sa mängid Ijji oma või mingit muud, neid ju sada versiooni. |
Alustatud sai I-Gunzis, pärastpoole sai ijji peale üle kolitud jah. |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 16:15 Teema:
|
|
|
Yoshy kirjutas: | OnePiece kirjutas: | Ma tegin ka aastase pausi, nüüd jälle paar kuud mänginud. Sa mängid Ijji oma või mingit muud, neid ju sada versiooni. |
Alustatud sai I-Gunzis, pärastpoole sai ijji peale üle kolitud jah. |
Ma ainult Ijji oma mänginud, seal üks lvl 62 ja teine lvl 5 kasutaja.
LISAKS: Mul on samuti üks võhiklik (mitte Võhiklik) küsimus varuks. Et uute anime tutvustamise teemade juures on alati kõigil väga hea kvaliteediga pildid lisatud. Kust kõik neid saavad? Peab ise valmis meisterdama või internetist? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 17:20 Teema:
|
|
|
Mina näiteks olen teinud lihtsalt animest print screeni nupuga pildi ja valmis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 17:23 Teema:
|
|
|
Mõndadel playeritel ei saa, nt. media player classicus, aga seal on sisse ehitatud mingi scrnshot võimalus, file rippmenüü vms. kohas peaks selle leidma. |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 17:37 Teema:
|
|
|
Kas näiteks VLC'l saab teha nii nagu raidomees ütles? _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 17:41 Teema:
|
|
|
OnePiece kirjutas: | Kas näiteks VLC'l saab teha nii nagu raidomees ütles? |
Ei tea, kas just print screeni nupuga saab, aga minu mäletamist mooda VLC'l on olemas snapshot. Vajuta Video > Snapshot. Pilt peaks tekkima My Pictures kausta default'ina. _________________ Minu elust ja enesest
Lõuna-Korea filmiblogi |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Püh Nov 14, 2010 18:26 Teema:
|
|
|
lostinthemist kirjutas: | OnePiece kirjutas: | Kas näiteks VLC'l saab teha nii nagu raidomees ütles? |
Ei tea, kas just print screeni nupuga saab, aga minu mäletamist mooda VLC'l on olemas snapshot. Vajuta Video > Snapshot. Pilt peaks tekkima My Pictures kausta default'ina. |
Oo, töötaski .
Thank you SOOOOOO much. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Esm Nov 15, 2010 09:19 Teema:
|
|
|
Ma tahaks lihtsalt magada.
Aga viimasel ajal on juhtunud nii, et tuled öötöölt ja tormad edasi tundi andma. Samas, raha on vaja... _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Nov 16, 2010 10:13 Teema:
|
|
|
See aasta tuleb Eestisse Bruce Willise vend David PÖFFi filmifestivalile filme hindama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Nov 16, 2010 14:07 Teema:
|
|
|
Minu arust on natuke kurb, kui keegi on ainult tuntud mingi kuulsa isiku vennana... -_- _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Nov 17, 2010 09:00 Teema:
|
|
|
DigitalMangaGuild on leht mis üritab revolutsioneerida online mangat. Teevad koostööd jaapani kirjastustega ja lubavad siis tasuta näidata mangasid, mis on tõlgitud fännide poolt (saab registreerida tõlkijana sinna jms)
kõlab nagu hea mõte!
Tsiteerin:: | Q. What genres will be offered?
A. Currently we are planning to start off with mainly yaoi titles, but eventually we will add more mainstream genres like shoujo and shounen. |
wait what the fuck _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Kolm Nov 17, 2010 19:11 Teema:
|
|
|
Kirjutage googlisse "define:kaster" |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Nelj Nov 18, 2010 18:22 Teema:
|
|
|
Kas on olemas Ouke no Moshou sarnase temaatikaga animet? Miks just see peab olema ainult mangana olemas -.- _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|