Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
kammerer mitjok

|
Postitatud: Teis Märts 30, 2010 23:00 Teema:
|
|
|
tallinnas apollos on myygil vene keelne Suehiro Maruo manga ... tol hetkel, kui seal olin, otsustasin vene keele p2rast mitte osta, aga tegelt homme yleomme l2hen toon ta 2ra. igatahes soovitan tsekata, gold shit |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Laup Sept 25, 2010 21:23 Teema:
|
|
|
Pärnu Port Artur 2 Apollos käisin täna. Leidsin:
Death Note vol 3-5
Skip Beat! vol 3-5
Hamlet, King Lear, Macbeth, A Midsummer's Night Dream, Much Ado About Nothing - manga Shakespeare saagast.
Lisaks veel paar anime kultuuriga seotud raamatut. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Püh Okt 31, 2010 22:49 Teema:
|
|
|
Kas ühe manga tavaline hind ongi seal 5-10€ vahel?
Kuna eestis pole midagi eriti saada mis mulle meeldiks siis olen sunnitud lugema neid netis, mis mulle tegelt aga nii väga ei istu, parem on ikka raamatust lugeda.
Teine asi muidugi ka see et Naruto mangal mida ma loen on ilmunud ka juba päris suur hulk raamatuid, neid korraga osta tuleb üsna korralik raha kohe välja käija, samas üks haaval kuskil soomest ostmas käija on ka üsna kulukas. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 01:03 Teema:
|
|
|
Morghat kirjutas: | Kas ühe manga tavaline hind ongi seal 5-10€ vahel?
Kuna eestis pole midagi eriti saada mis mulle meeldiks siis olen sunnitud lugema neid netis, mis mulle tegelt aga nii väga ei istu, parem on ikka raamatust lugeda.
Teine asi muidugi ka see et Naruto mangal mida ma loen on ilmunud ka juba päris suur hulk raamatuid, neid korraga osta tuleb üsna korralik raha kohe välja käija, samas üks haaval kuskil soomest ostmas käija on ka üsna kulukas. |
Nii ta on, jah, kuigi pigem kipuvad nad olema 10 euro kui 5 euro kanti. Vähemalt mõni aasta tagasi oli nii. Kui justnimelt Narutot soovid, siis seda müüakse ka Eesti suurimates raamatupoodides ning vähemalt RR-is oli ta viimati allahinnatud (u 80 krooni võis olla).
Naruto (jm pikemate mangade) puhul on müügil ka selliseid kogumikke. Siis tuleb suurem summa korraga välja käia, kuid on odavam, kui eraldi ostes. Pisut alla saja krooni tuleb. Mina soovitaks teist varianti - osta aegamisi, paar köidet kuus. Saad rahulikult nautida ja kui juhtub, et mõne aja pärast avastad, et on hulk maad etemaid mangasid, mida Naruto asemel omada võiks, siis pole rahast kahju. : ) _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 09:37 Teema:
|
|
|
Aga kus kohast enamus tellib omale?
Mõtlesin et alustaks nii näiteks Bleachiga, kuigi ma olen animed näinud võiks alustada manga lugemist esimesest osast ja tellides iga kuu omale 1-3tk näiteks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 10:28 Teema:
|
|
|
Morghat kirjutas: | Aga kus kohast enamus tellib omale? |
Pakun, et Krisostomusest aadressil www.kriso.ee
Mugav ja lihtne ning maksta saab vastavalt soovile  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 11:15 Teema:
|
|
|
www.bookdepository.co.uk eelmise leheküljel leidsin sellise interneti poe, kus väidetavalt on tasuta transport ja hinnad võrreldes teiste poodidega üpris soodsad. Kas seal keegi on sealt tellinud? Või on seal mingi muu konks miks hinnad nii soodsad? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Nov 01, 2010 13:44 Teema:
|
|
|
Ei tea, kas on konks, aga ma olen sealt ühe asja tellinud ca aasta tagasi ja jäin tollal küll rahule. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Teis Nov 02, 2010 13:33 Teema:
|
|
|
Tegin tellimuse kahele mangale sealt www.bookdepository.co.uk lehelt, hinnad on küll soodsad seal ja transpordi eest ka nagu mingit lisa ei küsitud. Eks näeb mis kujul ja kui kiiresti nad kohale tulevad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Laup Nov 06, 2010 06:55 Teema:
|
|
|
Ostan Apollost või Rahva raamatust. Kui neil mingi osa puudub siis küsin äkki nad telliksid juurde  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Morghat
|
Postitatud: Esm Nov 08, 2010 21:47 Teema:
|
|
|
Nii jagaks siis meeldivat kogemust. Eelpool mainitud raamatupoe kohta (www.bookdepository.co.uk), 3nov tasusin raamatute eest, 4nov pandi raamatud posti ja täna (8nov) oli üks raamat postkastis ja teine millegi pärast postkontoris, ei tea kas ta on nii palju suurem, aga homme saan teada. Ühesõnaga, kiire teenindus, väga soodsad hinnad, tasuta saatmine, esimene raamat on ideaalses olukorras minuni jõudnud. Ainuke asi millest aru ei saanud kuigi tegin mõlema manga tellimuse kui ühe tellimusena siis on nad saadetud eraldi ümbrikutes. Kuna aga saatmine on tasuta siis erilist vahet pole.
Hinne: 5+ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kerttu-chi

|
Postitatud: Kolm Dets 29, 2010 00:20 Teema:
|
|
|
kuna siin kus elan on kyll rammatu pood aga ei ole mangasi myya , e-pooditest ma ei osta , loodan et kui l2hen klassireisile siis saan kuskilt osta . _________________ anime friik |
|
Tagasi üles |
|
 |
PlastiLiin

|
Postitatud: Teis Apr 12, 2011 19:05 Teema:
|
|
|
Tartus Raamatukogus Laste ja Noorte osakonnas märkasin riiulil laenutamiseks Yotsuba, Revolutionary Girl Utena, Neon Genesis Evangelion ning Nana osasid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|