Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2010 22:33 Teema:
|
|
|
Värvikamad väited Jaerock Lee'lt endalt (sounds like j-rock?!?! for me)
- Ta on esimene inimene, kes on käinud nii Kuul kui Päikesel ja mõlemalt naasnud.
- Jaerock Lee sünnipäeval peavad tema järgijad andma talle sünnipäevakingiks suure hulga raha.
- On olemas Maast ligi miljard korda suurem Eedeni aed, mille elanikud käivad vahel UFOdega Maad külastamas.
- Enne saatuslikku õunasöömist käisid Adam ja tema lapsed Eedeni aiast maapeal puhkamas ja ehitasid muuseas Egiptuse püramiidid ja Sfinksi.
- Jumal hävitas pattu teinud ja seetõttu Eedeni aiast Maale saadetud dinosaurused, sest nad sõid liiga palju ja Maa ökosüsteem sattus hädaohtu.
mmmm...ok
Edu teile seal, kes lähevad! |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2010 23:59 Teema:
|
|
|
Karoliine kirjutas: | Värvikamad väited Jaerock Lee'lt endalt (sounds like j-rock?!?! for me) |
Hah täpselt
Alguses olin nii õnnelik, et oh, Lõuna-Korea Eestis, aga siis tulid need kahtlased jutud usuhulluse kohta ja nüüd olen väga õnnelik, et ei läinud. Ootan huviga külastajate arvamusi  _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hoshihana

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 11:14 Teema:
|
|
|
Täna hommikul vaatasin telekast Pealtnägija. Nad leidsid tõendeid et Lõuna-Korea Kultuuripäevad Eestis on pettus, ja et Jaerock Lee on ususekti looja ning et tal olevat veel mingid armuaffäärid ja mida kõike veel. Tõsiselt kahtlane tüüp, ja et mingi Korea rahvuskomisjon, või midagi sellist sarnast, tegelikult ei toetanudki seda üritust. Ja need väited et ta on kuu ja päikese peal käinud ja mida kõike veel, on liialdatud ning tõsine jama. Mul on kahju inimestest kes seda petist tõesti usuvad. Kuigi see Eedeni aia väide oli äge ning see oleks lahe kui see oleks tõsi...  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Random Hero muumikontroll

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 15:07 Teema:
|
|
|
tahaksin väga-väga minna, aga kahjuks ei ole mul printerit. Kas keegi tahaks olla nii kena ja mulle pileti välja printida?  _________________ Mulle meeldisid foorumid. Igaühel oli äge avatar ja signatuur. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SaintMadeleine
|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 19:11 Teema:
|
|
|
Karoliine kirjutas: |
- Enne saatuslikku õunasöömist käisid Adam ja tema lapsed Eedeni aiast maapeal puhkamas ja ehitasid muuseas Egiptuse püramiidid ja Sfinksi.
|
Lõuna- Korea kujutus Aadamast ja Eevad on nii eripärane.... Nii muuseas lõid kõik... Wth
J-rock indeed. _________________ lurker =< |
|
Tagasi üles |
|
 |
aizen.sama
|
Postitatud: Püh Okt 31, 2010 14:41 Teema:
|
|
|
käisin, puhas keskerakonna propaganda, aga see eest oli kuramuse hea toit mmmm...
kultuurilist osa oli liiga palju ja see jumalakummardamine vms iganes seal toimus oli yks suur ajaraiskamine, muidugi oli tore rääkida eri rahvusest inimestega kultuurist ja nende arusaamadest ellu. kindlasti oli see yritus minu jaoks puhas WIN. kui ma õigest mäletan siis paari aasta jooksul lubati teha ka jaapani ja hinna kultuurist selline täiendav yritus. ja korduseid saab vist vaadata etv kodulehetl kui ma ei eksi _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
|