Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
sass
|
Postitatud: Esm Apr 12, 2004 10:29 Teema: Azumanga Daioh
|
|
|
kuidas on ja kas tasub vaadata......?
ja veel....kuidas....ee.... mille järgi siis jaotatakse multikaid mangadeks ja animedeks? Jumal kui keeruline..... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Apr 12, 2004 10:35 Teema:
|
|
|
Väike baka.ee sõnastik:
Anime - multikas.
Manga - koomiks.
Teemast konkreetsemalt: Azumanga Daioh oli esmalt manga e. koomiks, mille alusel hiljem toodeti anime e. multikas. Minu meelest on seeria suhteliselt naljakas ja selle vaatamine tasub end kindlasti ära. Ainsateks komistuskivideks võivad olla: 1) osast osasse jätkuva süzheeliini vaat' et puudumine ning 2) paljude naljade arusaadavus üksnes jaapani eluolu ja kultuuri hästi tundvatele isikutele. Samas võiks neid kahte aspekti pidada hoopis seeria plusspunktideks. Palju, nagu tavaliselt, oleneb suhtumisest. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Esm Apr 12, 2004 21:22 Teema: Re: Azumanga Daioh
|
|
|
sass kirjutas: | kuidas on ja kas tasub vaadata......? |
kui Yotsubato sulle meeldib, siis tasub kindlasti ka Azumangat vaadata.
Tsiteerin:: | ja veel....kuidas....ee.... mille järgi siis jaotatakse multikaid mangadeks ja animedeks? Jumal kui keeruline..... |
tõesti, jumalast keeruline on midagi kaheks jagada, eriti veel valesti. õnneks tegi Vabarnamees sulle asja nüüd lihtsamaks ja ühe kaheks jagamise asemel on sul nüüd kahe erineva asjaga tegemist, mida enam pole vaja kaheks jagada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
sass
|
Postitatud: Laup Apr 17, 2004 11:21 Teema:
|
|
|
lahe...
to ruri: ma seda jagamise asja nii hästi ei valda jah......koolis mate tunnis ka pigem korrutasin...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Kolm Juul 22, 2009 09:28 Teema:
|
|
|
Otsisin nüüd ühe eriti vana teema üles .....Ma kuulsin kuskilt, et Kiyohiko Azuma olevat yotsuba& tegemise katkestanud...ma ei tea kui kauaks, aga selle asemel tegi ta päris uued manga osad Azumanga Daioh jaoks.
Azumanga Daioh: Suppelementary Lessons (あずまんが大王・補習編, Azumanga Daiô Hoshþhen?) (2009) ...ei tea kas sellest kunagi anime kah tehakse?.
Mangafoxis on juba kaks esimest osa üleval sellest.
http://www.mangafox.com/manga/azumanga_daioh/vES/c001/
http://www.mangafox.com/manga/azumanga_daioh/vES/c002/ _________________ Error 404: Cake not found |
|
Tagasi üles |
|
 |
|