Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
DarkerThenBlack

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 16:29 Teema: Kuidas animesi vaatate ?
|
|
|
Huvitaks siis, kuida te siis oma animesi vaatate. Ma nt kasutan kumby.com, kus on suht hea vaatata sarju. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 16:43 Teema:
|
|
|
Tavaliselt vaatan suurest arvutist, kui olen kodust eemal siis miniläpakast ja vahest liigutan mälupulga abiga anime osasid PS3me peale, et telekast õhtul vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 16:52 Teema:
|
|
|
Üldjuhul internetist, läpakas. Linkide suhtes võid SEDA teemat sirvida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarkerThenBlack

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 16:59 Teema:
|
|
|
Aa, selge suur tänu. Aga kui võta kuidas ma vaatan siis enamasti läpakas või kui viitsimist ja kedagi kodus pole projektoriga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 16:59 Teema:
|
|
|
Tõmban torrentiga ja siis vaatan kas arvutist, ühendan arvuti telekaga või tõstan ps3e peale, kodust eemal olles vaatan pspst. |
|
Tagasi üles |
|
 |
taco

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 17:04 Teema:
|
|
|
Kas internetis vaadates kehv kvaliteet häirima ei hakka? Ei kujuta ette et sedasi vaataks, ikka torrent. |
|
Tagasi üles |
|
 |
DarkerThenBlack

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 17:07 Teema:
|
|
|
Ausalt, kui projektoriga vaatad ei olegi nii hull aga ns läpakas on küll suht hale. |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 17:10 Teema:
|
|
|
One Piece'i tõmban [baka.ee reeglid - nr. 6], muid asju vaatan kas kusagilt internetist võimalikult hea kvaliteediga (animefreak, animecrazy) või tõmban uTorrentiga. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 17:15 Teema:
|
|
|
Internetist ikka.
Varem olin juba harjunud halva kvaliteediga ,aga nüüd kui juba hea kvaliteet saadaval on olen suht pirtsakas ja otsin hea kvaliteediga.
Ma ei viitsi tõmbama hakata kuna arvuti niigi vana , ei hakka üle kurnama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Nelj Okt 28, 2010 18:23 Teema:
|
|
|
Teibin läpaka lakke, võtan riided seljast, määrin end spinatijogurtiga ja hõõrun silmadesse punast pipart.
Siis panen youtubest lamposa mingit animet mängima võimalikult madala kvaliteediga ja kakan põrandale. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2010 07:47 Teema:
|
|
|
Ise vaatan ka läpakaga, olen harjunud ja pole üldse internetti kvaliteet halb, kui tead saite kust vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Reede Okt 29, 2010 10:30 Teema:
|
|
|
Kodus vaatan ikka suure kastiga, sellel suur ekraan kah, aga kui kuhugi l2hen, siis vaatan l2pakalt, sellel kas mälupulgalt voi sisse installitud, kui neti olemas, siis ikka internetist
Tavaliselt vaatan animit siiski Anilinkz.com ja gogoanime.com need minuarust koige paremad  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Reede Okt 29, 2010 20:43 Teema:
|
|
|
taco kirjutas: | Kas internetis vaadates kehv kvaliteet häirima ei hakka? Ei kujuta ette et sedasi vaataks, ikka torrent. |
Kehv kvaliteet? Ma vaatan internetist HD-s. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 00:07 Teema:
|
|
|
Ei jah, internetist vaatamise kvaliteet on tõesti palju paremaks läinud, aga mulle meeldib ikkagi omada kena sorteeritud animu folderit. Nii, et torrentitega ikka. Vaatan siit samast arvuti monitorist. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 00:44 Teema:
|
|
|
Ei aga tgelt tõmban DCC kaudu enamasti. Kõik muu on lihtsalt vale. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Okt 30, 2010 00:53 Teema:
|
|
|
Enamasti olen vaadanud internetist. Mulle pole kvaliteet nii oluline olnud, kuigi olen vaadanud HD omasid. Mulle lihtsalt on olulisem edasi antav osa ehk sisu. Seega lepin ka youtube'ga. Vaatamisallikaks on enamasti www.animefuel.com. Kuna nüüd aga võimalus rohkem tirida, siis olen ka hakanud jälle torrenteid kasutama.
OnePiece kirjutas: | One Piece'i tõmban siit, muid asju vaatan kas kusagilt internetist võimalikult hea kvaliteediga (animefreak, animecrazy) või tõmban uTorrentiga btjunkie.org-ist. |
Baka.ee foorumi reegel nr 6. Ehk siis palun eemalda oma link. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
SeidiNss

|
Postitatud: Laup Nov 06, 2010 06:51 Teema:
|
|
|
põhiliselt vaatan youtube'ist või siis otsin mingi lehekülje, kus saaks |
|
Tagasi üles |
|
 |
stepmaniamees

|
Postitatud: Kolm Dets 08, 2010 21:23 Teema: O_O
|
|
|
ma vaatan narutoget,watchop,bleachget ja palju animeid vaatan animeseason.com või animefreak.tv
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|