Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
MyLeafy

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 16:34 Teema:
|
|
|
Minu arvates vägagi positiivne ja tore üritus oli
mina jäin väga rahule _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to... |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 17:53 Teema:
|
|
|
Oojaa, statistika on see, mis näitab kogu ürituse mõõtmeid.
Mul on kogu esmaspäeva olnud selline mahamurdev unekas, et lasin prantsuse keeles ja ajaloos mitu korda silma looja. Aga rahulolu korvab selle. : ) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 19:33 Teema:
|
|
|
ka meie Läti sõbrad tegid mõningaid pilte. Ütlesid ka, et cosplay jaoks oli natuke halvasti tehtud valgustus ning taust. Seda üritame parandada järgmisel aastal.
edit: nad tegid videoid ka _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
New-Guy

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 20:46 Teema:
|
|
|
Valguse suhtes nii palju, et ega ma rohkem nuppe seal keerata osanudki kui nii palju, et natuke rohelist tuleb ja spotlight.
Mulle rohkem ei näidatud kuidas valgust kruttida, järgmine kord tean rohkem juurde küsida.
^_^ _________________ http://gallogeta.deviantart.com
(Meelis) |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 22:47 Teema:
|
|
|
Panin cosplay pildid DeviantArt'i üles
Cosplay videod on Youtubes
Viimati muutis seda Helen. (Kolm Juun 15, 2016 17:58). Kokku muudetud 3 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 22:56 Teema:
|
|
|
Minu pildid on saadavad siit.
Enamik fotosid on minu tehtud, paar tükki klõpsis Riion ja võibolla veel keegi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
n0n
|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 13:52 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: |
Mida kadedusega vaatasin pealt mahjongi/ suitsu, või mis iganes selle mängu nimi oli, mängimist. Loodan järgmine aasta see on ka seal, et saaks õppida selle mängimist
|
Tsiteerin:: |
Kui järgmine aasta on, siis ma soovitan, et kindlalt küsi lauasolijatelt, et nad su mängu võtaksid, sest mina isekalt istusin seal vääääga palju ja sain mahjongi selgeks ka lõpuks, aga see oli tõesti eelkõige vist tutvustamiseks sinna toodud ja ainult õiglane oleks olnud lasta uusi inimesi laua taha. See on lihtsalt nii haarav mäng, et raske on lahkuda lauast ilma põhjuseta, seega peaksidki ise soovi üles näitama.
|
Kui meid järgmine aasta ka ikka oodatakse, siis oleme kindlalt kohal ja harime veel inimesi, et kõik saaksid seda võrratut mängu mängida.
Vabandused kõigi ees, kes mängida ei saanud. Selle mängu puhul on lihtsalt alguses korraga väga palju pisikesi reegleid tarvis selgeks saada ja siis kipub kuluma ühe inimese õpetamiseks päris kaua aega. Aga väga meeldiv oli näha, et seekord oli palju rohkem huvilisi ning mõned üksikud olid aastaga selle mängu omal käel selgeks õppinud (te ise teate kes te olete).
Muuseas mainiks siia juurde ära ka selle, et kui keegi on huvitatud tõsisemast mahjongi mängimisest Animatsuri-väliselt (Tartus), siis võib mulle näiteks siin foorumis sõnumi saata ja ma katsun teada anda, kui midagi toimub. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Frosty

|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 18:21 Teema:
|
|
|
animatsuri oli päris hea kogemus. Aga tundus et ruumi oli natu vähe kuna vahel oli kitsas ringi liikuda ja manganurk oli täis siis kui vaatamas käisin aga kohe ikka sain:D.Oleks võinud olla rohkem mida teha. rohkem neid tantsu matte oleks võinud rohkem olla saaks rohkem harjutada ei peaks teised oota järjekorras. Kuna raha lubas olla ainuld esimese päeva ja siis turg tundus ka suht väike sõber kes kaasas oli ütles et suht jama kaup oli, kuigi ütlesin et ostaks midagi. Ta sogas ka et mingi cosplay kohvik oleks võinud olla. Loengud oli huvitavad eriti kendo oma. Mingi tutvusnurk oleks ka võinud olla kus saaks teistega juttu ajada ja tuttavaks saada. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 18:28 Teema:
|
|
|
Frosty kirjutas: | Mingi tutvusnurk oleks ka võinud olla kus saaks teistega juttu ajada ja tuttavaks saada. |
Selline koht oli. Selle nimi oli Athena.
Ma ei saa aru mis on teie inimeste probleem. Kui tahate rääkida siis võtke kätte jalihtsalt rääkige, selleks pole vaja eraldi ruumi. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 18:53 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Ma ei saa aru mis on teie inimeste probleem. |
P.S. Tegelikult ma muidugi olen Stopaga päri - suhelda peaks ikka suutma ka väljaspool spetsiaalseid ruume. _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~
Viimati muutis seda Vabarnamees (Teis Sept 28, 2010 18:54). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
antiviirus

|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 18:54 Teema:
|
|
|
Guilty Gear turniiri tulemused.
Tore oli näha, et sel aastal oli osavõtjaid rohkem ning tase samuti kõrgemale tõstetud. Lätlastel on plaanis korraldada samuti GG turniir Läti Animefestil. huvilistel soovitan asja uurida. Samuti kui keegi soovib vahest kokku saada ja koos mängida andke julgelt teada. alati annab midagi korraldada.
Joonistusettekanne mille läbiviijaks ma olin hilines kuna mina osutusin tehniliseks probleemiks. Siiski loodan ,et need kes jälgisid päris igavuse kätte ei surnud ja andestavad hilinemise . Seal tehtud pildi lingi lisan ma mingi hetk siia teemasse kuna mõningaid huvilisi paistis olevat(need kes soovisid seda näha või uuesti kaeda).
Kes mind üritusel ära ei tundnud siis mina olin mustas jakis ringi jooksev tegelane(2 inimest suutsid ära arvata keda ma cosplaysin ). _________________ The guy with the top hat~. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 21:52 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | Frosty kirjutas: | Mingi tutvusnurk oleks ka võinud olla kus saaks teistega juttu ajada ja tuttavaks saada. |
Selline koht oli. Selle nimi oli Athena.
Ma ei saa aru mis on teie inimeste probleem. Kui tahate rääkida siis võtke kätte jalihtsalt rääkige, selleks pole vaja eraldi ruumi. |
Nõustun, see tutvusnurga idee ajas itsitama (no offense frosty)
Oh and @antiviirus: miks JinDevil disklaffi sai? 
Viimati muutis seda ShinNatsume (Teis Sept 28, 2010 22:49). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Panda

|
Postitatud: Teis Sept 28, 2010 22:00 Teema:
|
|
|
Ma olin see aasta esimest korda Animatsuril ja mulle väga meeldis.
Kõige toredam osa oli cosplays ringi joosta ja ennast koos erinevate inimestega koos pildistada lasta . Samuti olid suurepärased Ummi ettekanne Satoshi Konist ja Robini "Kuidas valmib anime" ning vestluspaneel, mis oleks võinud olla palju pikem. |
|
Tagasi üles |
|
 |
antiviirus

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 00:15 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: |
Oh and @antiviirus: miks JinDevil disklaffi sai?  |
Sest ta polnud suuteline kohale tulema etteantud ajalimiidi sees. _________________ The guy with the top hat~. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ewu.

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 10:17 Teema:
|
|
|
Käisin koos Parasiticuga  täitsa vahva oli, tegevust leidus ja saime 2 päevaga natuke Tartuga ka tutvuda . Kahju ainult, et pühapäeval nii vara pidime lahkuma, aga nu õppima pidi ka ju  _________________ はじめまして, わたし は エヴェリン で す。 とうぞよろしく! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 15:01 Teema:
|
|
|
Kolm bakalast sooviks jätkuvalt oma valget veekeedukannu tagasi!
Läks vahetusse selle teise Nordy omaga. See, mille meie saime, on väljalülitusveaga. Ehk tunneb keegi ära? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
exekillan

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 16:19 Teema:
|
|
|
Väga lahe oli. Sai igast nänni kokku ostetud ja suht palju pilte tehtud.
Kui ma neid kunagi sorteerida viitsin ( või leian kellegi heasüdamliku kes seda minu eest teeks ) siis laen nad avalikult ülesse ka
Teisel päeval olin kahjuks nii surnud et ei jaksanud klõpsida.
Nojah nagu siin mainiti oleks võinud mingi joogiostmis võimalus olla (mad profit ju), kuigi mul oli oma jook kaasas ja mind see ei häirinud.
teshrin kirjutas: | Oojaa, statistika on see, mis näitab kogu ürituse mõõtmeid.
Mul on kogu esmaspäeva olnud selline mahamurdev unekas, et lasin prantsuse keeles ja ajaloos mitu korda silma looja. Aga rahulolu korvab selle. : ) |
Tubli et sa vähemalt kooli läksid. Ma küll ei viitsinud.
tl;dr: Igati positiivne elamus oli ja pildid laen varsti üles. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
fishbunny

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 16:27 Teema:
|
|
|
Tundub päris mitmed on kooli üle natuke lasknud esmaspäeval.
Mina üks nendest (kuigi nüüd kahetsen kuna jäin 4 erinevas aines ühe tunni jagu maha.)
@exekillan: Mida seal sorteerida siis nii palju on? Pane kõik lihtsalt üles mis sul on. Või on seal "natuke" hulle pilte ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
reixo
|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 16:30 Teema:
|
|
|
antiviirus kirjutas: | Samuti kui keegi soovib vahest kokku saada ja koos mängida andke julgelt teada. alati annab midagi korraldada. |
Kui asi toimub Tartu piirides siis võiks ikka midagi mängida, aga kui asi toimub Tartust väljas ei saa ma nii kindlalt midagi öelda. Ajaks võibolla mingi väikse kamba kokku ja lõbukseks siis?  _________________ Sol is so badass, he has "Badguy" in his name. |
|
Tagasi üles |
|
 |
exekillan

|
Postitatud: Kolm Sept 29, 2010 16:41 Teema:
|
|
|
fishbunny kirjutas: |
@exekillan: Mida seal sorteerida siis nii palju on? Pane kõik lihtsalt üles mis sul on. Või on seal "natuke" hulle pilte ? |
Whatever do you mean by natuke hulle pilte?
Seal lihtsalt üle 9000 proovipildi ja nsm feilinud pildi + mõndasi tuleb veel keerata jne.
Mingi 20min töö, aga ma olen lihtsalt liiga laisk, et arvutis midagi konstruktiivset teha. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|