Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Oli lõbus? |
jah |
|
96%
|
[ 55 ] |
ei |
|
3%
|
[ 2 ] |
|
Kokku Hääli : 57 |
|
Autor |
Teade |
Luurmets

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 11:14 Teema:
|
|
|
Nii pildid.
http://picasaweb.google.com/102552647765623375234
Paljud fookusest väljas jne. pildid sai minema visatud.
Kiire auto punasimade vähendus, kiire auto seadistus ja pildi mõõtmete vähendus 25%. Päris 4MB pilte ei tahtnud panna üles. _________________ Anime is so good  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ira-chan

Liitunud: 24 Sept 2010 Postitusi: 12 Asukoht: Tartu...vist???
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 11:25 Teema:
|
|
|
Kordasin eelmise aasta saavutust ja jäin haigeks Väikest viisi traditsioon juba - pärast AniMatsurit tõbine olla.
Loodan, et olen ainuke  _________________ Wipe that smirk off your face. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Vabarnamees mario with money

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 12:14 Teema:
|
|
|
Luurmets kirjutas: | Nii pildid. |
Soovituslik viis enamikku piltidest vaadata on klõpsida next-i nii kiiresti, kui torust tuleb. Toimisin nii ja olen rahul - annab äärepealt videosalvestise mõõdu välja. Ühtlasi, erm @ 322-397.  _________________ Vabarnamees: nagu lendav tigu * ~animeloend~ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 13:10 Teema:
|
|
|
Luurmets kirjutas: | Nii pildid.
http://picasaweb.google.com/102552647765623375234
Paljud fookusest väljas jne. pildid sai minema visatud.
Kiire auto punasimade vähendus, kiire auto seadistus ja pildi mõõtmete vähendus 25%. Päris 4MB pilte ei tahtnud panna üles. |
Wow . Palju pilte . Ma tegin ainult cosplay'eritest pilte . Filmisin ka ainult Cosplay võistlust . Pildid & videod üritan täna kuhugi üles laadida .
Aga muidu oli väga lõbus . Sain endale 'Air Gear'i vol 1 . Võtsin osa kõigest võistlustest millest sain (v.a Guilty Gear ja cosplay), ei võitnud küll midagi , aga see mind eriti ei häiri . Treppidest sai üles-alla joostud , niiet nüüd ei taha enam trepil seistagi . Vinguks ainult selle üle , et vahepeal jäi tegevust puudu (muidugi selle aja ma täitsin karaoke ja cosplay'erite stalkimisega) ning vahepeal jällegi vastupidi olid tegevused teineteise otsas niiet pidi valima . Aga muidu korraldajad väga tublid 5+ ! Järmine aasta olen kindalt tagasi (kõiki Tartus stalkimas) .
Viimati muutis seda Helen. (Esm Sept 27, 2010 17:11). Kokku muudetud 2 korda |
|
Tagasi üles |
|
 |
Silvia

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 13:44 Teema:
|
|
|
Tsiteerin:: |
Teisel päeval oli väga rõõmustav näha rohkelt vocaloidide. Nägin Miku, Len, Neru, Teto ja Meiko cosplaysid. Random pakkus välja, et võiks vocaloidide grupi pildi teha, aga me olime korraldamisega nii hõivatud, et peale stepmania klaviatuurivõistlust ma leidsin majast vaid Len'i ja Neru. Aukartusest igasuguste Vocaloidide vastu ehmatasin ma Neru vist korraks ära, kui üritasin temaga millestki rääkida -_-
|
Ei tegelt ei ehmatanud
no võib-olla natuke [/quote] _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 14:20 Teema:
|
|
|
fishbunny kirjutas: | Mida kadedusega vaatasin pealt mahjongi/ suitsu, või mis iganes selle mängu nimi oli, mängimist. Loodan järgmine aasta see on ka seal, et saaks õppida selle mängimist  |
Kui järgmine aasta on, siis ma soovitan, et kindlalt küsi lauasolijatelt, et nad su mängu võtaksid, sest mina isekalt istusin seal vääääga palju ja sain mahjongi selgeks ka lõpuks, aga see oli tõesti eelkõige vist tutvustamiseks sinna toodud ja ainult õiglane oleks olnud lasta uusi inimesi laua taha. See on lihtsalt nii haarav mäng, et raske on lahkuda lauast ilma põhjuseta, seega peaksidki ise soovi üles näitama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
kaze11

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 17:57 Teema:
|
|
|
Ma sain ka pildid lõpuks üles
http://s259.photobucket.com/albums/hh300/ingi9/Animatsuri%202010/
juba teist aastat üritan oma vana ja kehva kaameraga pilte teha. Eelmine aasta läks enamus prügikasti. See aasta vedas. Piltide järjekord on segi, sest mul on mingid interneti jamad, aga loodetavasti ei häiri eriti. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 18:13 Teema:
|
|
|
Kusjuures, mul pole enam häält. Aga liitkem kokku päev enne esinemine, kaks päeva karaoket ja tänane fullpower kooriproov ning awesomesauce on koos.
See, kuidas minu ja mu imoto-chani sabad lehvisid, on lihtsalt retard.
*jõudis tantsuõpetuse piltideni ja klõpsutab facepalmides edasi*
Õnneks oli seda jama vähe. Phew.
Videosid ka ikka, inimesed - nägin seal ohtralt kaameraid. : )
EDIT: okei, tantsuvideo on FAIL _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Viimati muutis seda teshrin (Esm Sept 27, 2010 18:22). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
amotion
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 18:14 Teema:
|
|
|
Niih, tegin kaa mõned klõpsud, kahjuks polnud aega et mingi auto correct üle teha või midagi sarnast, pildid asuvad isiklikus galeriis mis asub kodus lae all, seega kui kellegil probleem, andke teada. Vabnadan et pilte nii vähe.
http://84.50.243.25/pildid/default.aspx?aid=94 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 18:26 Teema:
|
|
|
Muide, kaze11, ehk viitsid selle flash mobi video Youtube'i panna? (A) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 18:31 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Muide, kaze11, ehk viitsid selle flash mobi video Youtube'i panna? (A) |
Imo paneme selle asashio jutuubi üles parem :3 _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 18:43 Teema:
|
|
|
kas piltide tegijad viitsivad pildid .zip / .rar faili kuhugi üles toppida? Väga tahaks neid pilte kõvakettal aga üle 1000 pildi käsitsi salvestada on liiga hardk00r. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 18:57 Teema:
|
|
|
ShinNatsume kirjutas: | kas piltide tegijad viitsivad pildid .zip / .rar faili kuhugi üles toppida? Väga tahaks neid pilte kõvakettal aga üle 1000 pildi käsitsi salvestada on liiga hardk00r. |
Picasas on lihtne. Kui sul on omal Picasa programm arvutis, saad lihtsalt tõmmata. Teiste kohapealt oskan aind soovitada, et vali ikka parimad välja. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 19:07 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | ShinNatsume kirjutas: | kas piltide tegijad viitsivad pildid .zip / .rar faili kuhugi üles toppida? Väga tahaks neid pilte kõvakettal aga üle 1000 pildi käsitsi salvestada on liiga hardk00r. |
Picasas on lihtne. Kui sul on omal Picasa programm arvutis, saad lihtsalt tõmmata. Teiste kohapealt oskan aind soovitada, et vali ikka parimad välja. |
oki, thx  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 19:07 Teema:
|
|
|
Kuulge, kes tõi veel AniMatsurile Nordy veekeetja (valge, sinise mõõdikuga)? Nimelt oli neid kaks ning nad on vahetusse läinud. Sooviksime oma oma tagasi! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 19:56 Teema:
|
|
|
Ma nutan oma Dynami:dipudelit taga, sest olen kindel, et see jäi maha. : ( _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
Ira-chan

Liitunud: 24 Sept 2010 Postitusi: 12 Asukoht: Tartu...vist???
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 20:01 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Ma nutan oma Dynami:dipudelit taga, sest olen kindel, et see jäi maha. : ( |
Jäi jah Oli veel ilusti laua all peidus  _________________ Wipe that smirk off your face. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 20:11 Teema:
|
|
|
Mul jäi üks tumepruun kauss sinna, söömisvõistluse ajal kasutati. Seda tahaks ka millalgi kätte ehk saada  _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 20:41 Teema:
|
|
|
Kas oleks ka mingi hetk võimalik see pudel kätte saada? Asun Tartus ja saan arvatavasti keset päeva välja joosta, kui vaja. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 21:23 Teema:
|
|
|
Hypno kirjutas: | Mul jäi üks tumepruun kauss sinna, söömisvõistluse ajal kasutati. Seda tahaks ka millalgi kätte ehk saada  |
Ma vist suutsin selle kaas haarata.. meil Tallinnas samasugune Mis aga kenasti siin xD Saad tagasi, kui Tartu tulen.
Aga jätkuvalt tahaks oma kannu tagasi :/ Meie oma oli suht uus ning ei omanud teatud viga, et pärast keemaminemist edasi keeb. Kes tunneb oma oma ära? _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
|