Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Esm Okt 13, 2008 15:36 Teema:
|
|
|
Hypno kirjutas: | Fillerid on läbi! Teisipäeval airib esimene non-filler osa üle igaviku ja saab taas natuke normaalset actionit. | Tohib küsida kui kiiresti DB selle ära subib(kui tead)? _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Esm Okt 13, 2008 16:06 Teema:
|
|
|
Minu teada sama kiiresti... Ehk siis kolmapäeva varahommikuks peaks olemas olema. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Laup Veeb 07, 2009 12:10 Teema:
|
|
|
The Past Chapter Begins!
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Envy

|
Postitatud: Nelj Märts 26, 2009 22:01 Teema:
|
|
|
Pendulum chapter läbi,
järgmine episode tuleb epic!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Reede Märts 27, 2009 02:28 Teema:
|
|
|
Envy kirjutas: | järgmine episode tuleb epic!  | "Järgmine episode tuleb filler"
Fix'd! _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 19:03 Teema:
|
|
|
266
"Ichigo VS Ulquiorra"
"Ichigo VS Urukiora" (一護VSウルキオラ)
April 13, 2010
Ma fillerite ajaks jätsin pooleli. Nüüd varsti saab edasi vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2010 20:08 Teema:
|
|
|
Thank god finally! Selle Muramasa arc'i kannatasin kuidagi ära, viimast jura aga ei hakanud vaatamagi. Manga samas on nii faking awesome praegu, et jube. _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Parseltongue

|
Postitatud: Kolm Apr 28, 2010 15:21 Teema:
|
|
|
Muramasa arc nii kole küll minu arvates olnud, aga see ka sellepärast, et ma iga Bleachi fillerit kipun võrdlema Bounti arciga ning selle kõrval on kõik super.
Aga ma muretsen praegu sellepärast, et nad(animatorid, ma mõtlen) Ichigo vs Ulquiorra ikka korralikult teeks, nagu Ichigo vs Grimmjow oli.
mangaga on mul nii, et ainult selle nimel elangi. tegelt ka |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Kolm Mai 19, 2010 15:29 Teema:
|
|
|
Viimane osa ( 271 ) oli päris hea.
Natuke läheb asi aga siiski DB sarnaseks juba... power level kasvab eksponentsiaalselt xD
See minu maitse järgi just väga hea ei ole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Loom2010

|
Postitatud: Laup Sept 04, 2010 18:40 Teema: bleach on parim
|
|
|
ma olen kuskil 76 osa vaatanud ja bleach on super
pole küll nüüd ammu vaatanud (pole aega ) aga vaatan kindlasti kui saan _________________ Anime pole vaid multikas see on jumalate sünnitis |
|
Tagasi üles |
|
 |
SprayHound

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 13:34 Teema:
|
|
|
manga järgi vaadates hakkab bleach läbi saama nüüd...kui ichigo nüüd oma võimetest ilma jäi final getsuga pärast |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 17:34 Teema:
|
|
|
SprayHound kirjutas: | manga järgi vaadates hakkab bleach läbi saama nüüd...kui ichigo nüüd oma võimetest ilma jäi final getsuga pärast |
SprayHound kirjutas: | Bleach |
SprayHound kirjutas: | läbi saama |
hea nali  _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 17:41 Teema:
|
|
|
SprayHound kirjutas: | manga järgi vaadates hakkab bleach läbi saama nüüd...kui ichigo nüüd oma võimetest ilma jäi final getsuga pärast | Juba?O.O |
|
Tagasi üles |
|
 |
SprayHound

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 18:12 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | SprayHound kirjutas: | manga järgi vaadates hakkab bleach läbi saama nüüd...kui ichigo nüüd oma võimetest ilma jäi final getsuga pärast | Juba?O.O |
no kui ichigo jäi viimases manga osas oma võimetest ilma, aizen ja need tüübid on kõik maatasa tehtud...ainult see kõige tugevam aizeni käsilane on alles...aga sellega madistab praegu kenpachi...a see tüüp saab omale lõpuks shikai ehk isegi bankai |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 20:16 Teema:
|
|
|
SprayHound kirjutas: | ninjaking241 kirjutas: | SprayHound kirjutas: | manga järgi vaadates hakkab bleach läbi saama nüüd...kui ichigo nüüd oma võimetest ilma jäi final getsuga pärast | Juba?O.O |
no kui ichigo jäi viimases manga osas oma võimetest ilma, aizen ja need tüübid on kõik maatasa tehtud...ainult see kõige tugevam aizeni käsilane on alles...aga sellega madistab praegu kenpachi...a see tüüp saab omale lõpuks shikai ehk isegi bankai |
Ma ei saa midagi aru, millest jutt on, aga kamoon, Ichigo teeb GOMU GOMU BANKAI DAMA HA! ja kõik läheb vanaviisi edasi. See on reegel. |
|
Tagasi üles |
|
 |
AndreS

|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 20:31 Teema:
|
|
|
Ma ikka loodan ,et läheb edasi. Liiga palju asju mida veel näidatud ei ole aga näha tahaks. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 21:20 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | SprayHound kirjutas: | ninjaking241 kirjutas: | SprayHound kirjutas: | manga järgi vaadates hakkab bleach läbi saama nüüd...kui ichigo nüüd oma võimetest ilma jäi final getsuga pärast | Juba?O.O |
Ma ei saa midagi aru, millest jutt on, aga kamoon, Ichigo teeb GOMU GOMU BANKAI DAMA HA! ja kõik läheb vanaviisi edasi. See on reegel. | Peaksid Tite Kubo nõustajaks hakkama!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 21:22 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | raidomees kirjutas: | SprayHound kirjutas: | ninjaking241 kirjutas: | SprayHound kirjutas: | manga järgi vaadates hakkab bleach läbi saama nüüd...kui ichigo nüüd oma võimetest ilma jäi final getsuga pärast | Juba?O.O |
Ma ei saa midagi aru, millest jutt on, aga kamoon, Ichigo teeb GOMU GOMU BANKAI DAMA HA! ja kõik läheb vanaviisi edasi. See on reegel. | Peaksid Tite Kubo nõustajaks hakkama!  |
ei, sellepärast, et Tite Kubo teeb täpselt sama asja ilma temata ka, nii, et kui ta seda ütleks Tite Kubole siis Tite Kubo hakkaks teda kartma, kuna ta arvaks, et tal on psychic powerz. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 21:26 Teema:
|
|
|
Aga võib-olla unustab Tite kõik ära ja alustab Aizen stoorit uuesti  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Esm Sept 27, 2010 21:37 Teema:
|
|
|
ninjaking241 kirjutas: | Aga võib-olla unustab Tite kõik ära ja alustab Aizen stoorit uuesti  |
Jah, arvatavasti on Aizen järgmises ch elus ja kui küsitakse "oot ta surnud ju" vastab ta fännidele "a on w lol sry unustasin ära" |
|
Tagasi üles |
|
 |
|