Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
OnePiece

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 19:06 Teema:
|
|
|
Lolol, matas pidime täna küsimustele vastama ja kes kõige rohkem õigeid vastuseid sai, ei pidanud kodutööd tegema (pinginaabriga koos), meie võitsime !!! _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 21:13 Teema:
|
|
|
Tubli!
Paar päeva tagasi küsis muusika õpetaja klassilt: "keda saab nimetada eesti Robin Hood'iks". keegi ei teinud eriti välja ja mulisesid edasi, sest keegi ei teadnud, peale minu! Ja ma sain oma selge ja kõmiseva häälega kõmistada:"Rummu Jüri!" Ja kõik jäid korraks vait ning olid segaduses, see oli hea tunne . MLIA |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Laup Sept 11, 2010 15:39 Teema:
|
|
|
Käisin Tallinnast väljas metsas seenel. Vahepeal suutsin ülima lapsikusega võtta noa ja selle käepideme omale suhu panna. Paariks sekundiks oli nalja nabani, siis kukkus nuga suust, täpselt teraga mu sõrme. Päris valus oli, verd tuli aga veel rohkem kuna mul õnnestus sihtida täpselt üht väikest veresoont. Kuna mind ümbritses kõigest loodus, siis sidusin esialgu paiselehe ümber sõrme ja jätkasin õnnelkult oma päeva. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 18:46 Teema:
|
|
|
Komandeering:
Läksin lennukiga Berliini, võtsin rendiauto ning asusin Poola poole sõitma kuna aga usaldasin liigselt kaasavõetud puudulikke google mapsi printoute sõitsin hoopiski Hamburgi... või vähemalt üsna lähedale.
Tee õige, suund vale  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Silvia

|
Postitatud: Reede Sept 17, 2010 18:46 Teema:
|
|
|
Matas oli täna ''tunnikontroll' , kus said valida , kas tahad hinnet või mitte ja ma tavaliselt olen viieline, aga täna suht lollus vea pärast sain 1. ja terve klass vaatab imestuses mind kõik hüüavad ''oo'' ... tore oli õpetaja imestas ka, mis toimub ...
avastasin ka ühe animehuvilise täna, kellega olen tegelikult juba mitu aastat koos solfis käinud  _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
ninjaking241
|
Postitatud: Reede Sept 17, 2010 22:02 Teema:
|
|
|
^Tuletab minu uusi matatunde meelde. Uus õpetaja tuli (4. mataõps meil, 3. kukkus trepist alla ja murdis jala ning läks minema, 2. pidi lihtsalt puhkuse meist võtma, ja 1. oli juba algklasside oma, 5. oli ka aga ta oli ainult asenduseõpetaja 1 veerand). Olen ikka enda klassis parim. Aint see aasta "3+" -ga |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Esm Sept 20, 2010 15:10 Teema:
|
|
|
Käisin nädalavahetusel baka rahvaga väljas, oli tore õhtu ..
Käisin täna koolis bioloogia tööd tegemas, olin iga hetk rantima hakkamas, muidu kirjanduse töö oli täitsa okei.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Esm Sept 20, 2010 15:21 Teema:
|
|
|
Sai just käidud 3.-6. klassi rahvale animest rääkimas. Esimene kogemus nii noortele rääkimisega. Nüüd tean, mida järgmine kord paremini teha... vähem juttu ning rohkem pilte ja videoid xD _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 16:28 Teema:
|
|
|
Ostsin täna uued kõrvaklapid, Skullcandy omad, muusikat on palju mõnusam kuulata. Kõike muud on ka väga palju parem teha, hinnas olin natuke pettunud, arvasin, et läheb 600, olid 780. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 17:06 Teema:
|
|
|
Tegelikult Skullcandyd pole need parimad, sellise hinna eest oleks saanud Pioneeri või Koss omad. |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 17:28 Teema:
|
|
|
Minu pleieril on 20-kroonised kõrvaklapid. Ropult hea on muusikat kuulata, ei peagi ise mängima või pillimehi palkama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 17:47 Teema:
|
|
|
Kaoru kirjutas: | Tegelikult Skullcandyd pole need parimad, sellise hinna eest oleks saanud Pioneeri või Koss omad. |
Tean jah, lihtsalt...........
.........lihtsalt :DXDXD.
Näevad ägedad välja . Ja on peas mugavad. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
skullkiller

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 18:13 Teema:
|
|
|
OnePiece kirjutas: | Ostsin täna uued kõrvaklapid, Skullcandy omad, muusikat on palju mõnusam kuulata. Kõike muud on ka väga palju parem teha, hinnas olin natuke pettunud, arvasin, et läheb 600, olid 780. |
Ostsin omale kh suvel Skullcandyd, aga minu üllatuseks sain 500.- kui algul oli märgitud 800.-. Pean tõdema et väga mõnusad on, kui need peas on siis on segavaid faktoreid palju vähem . |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 18:53 Teema:
|
|
|
Nägin täna hommikul Tallinnas kiisukõrvadega tüdrukut, kes sõitis bussis number 8 Aianduse tee peatusest Kreutzwaldi peatuseni ja mõtlesin, et kas tal Bakas kah kasutaja on, aga ma ei saanud seda teada, sest ma ei küsinud temalt. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Silvia

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 18:58 Teema:
|
|
|
nägin enda koolis (TLG) Animatsuri plakatit, mida ma ei oleks arvanudki , et see sinna satub. Eks siis näis , kas tuleb veel inimesti meie koolist  _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
kawry

|
Postitatud: Teis Sept 21, 2010 19:02 Teema:
|
|
|
IceWolf kirjutas: | Nägin täna hommikul Tallinnas kiisukõrvadega tüdrukut, kes sõitis bussis number 8 Aianduse tee peatusest Kreutzwaldi peatuseni ja mõtlesin, et kas tal Bakas kah kasutaja on, aga ma ei saanud seda teada, sest ma ei küsinud temalt. |
it was the one that got away.. _________________ Watch anime in a bright room with a dark heart. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 08:13 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Sai just käidud 3.-6. klassi rahvale animest rääkimas. Esimene kogemus nii noortele rääkimisega. Nüüd tean, mida järgmine kord paremini teha... vähem juttu ning rohkem pilte ja videoid xD | Jah lähed kohale paned Hellsingi või mõne veel võikama anime käima ja lapsed ei maga kogu öö enam. jepjep töötab  |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 21:33 Teema:
|
|
|
Kooris tehti altide seas suurpuhastust ja ma kardan, et olen kindel jääja. Laulupidu, here I come! _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 21:43 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Kooris tehti altide seas suurpuhastust ja ma kardan, et olen kindel jääja. Laulupidu, here I come! |
Mida siin karta, see on ainult hea, ma oleks õnnelik, kui minu koolis toimiks korralik koor. |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Kolm Sept 22, 2010 21:51 Teema:
|
|
|
nutsin terve p2ev kuna mu hea s6ber peksti l2bi, j2eti ylenurme raudtee juurde vedelema ja sis kes ta avastas kutsus politsei ja ta viidi kiirabisse kus ta hiljem suri
Puhka rahus Uku |
|
Tagasi üles |
|
 |
|