Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Riion

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 17:27 Teema:
|
|
|
Näidise järgi võiks öelda, et kena ju. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 17:54 Teema:
|
|
|
ma olen see esimene sis kes protesti tõstab et "ei taha neegrit"
tegelt näeb see välja nagu negatiiv effect mida animedes erilise shocki momendi esiletõstmiseks kasutatakse. ühesõnaga näeb musta näoga versioon välja nagu aki oleks tardund ¹okki seisundis. imo anyways. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 18:08 Teema:
|
|
|
Rey kirjutas: | ma olen see esimene sis kes protesti tõstab et "ei taha neegrit"
tegelt näeb see välja nagu negatiiv effect mida animedes erilise shocki momendi esiletõstmiseks kasutatakse. ühesõnaga näeb musta näoga versioon välja nagu aki oleks tardund ¹okki seisundis. imo anyways. |
Jagan eelnevat arvamust, eelistaks ikka valget nägu, tundub nagu loomulikum, teistpidi on jah nagu mingi visuaalne effect animest:)
(Vajadusel olen nõus raha juurde maksma) |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 18:40 Teema:
|
|
|
Pmst t2hendab see valge n2gu neile raamile lisa tegemist, kuna valgele s2rgile l2heks n8 transparent pilt, mustale aga eraldi valge. See toob omakorda kulusid juurde ning jagades neid nyyd pooleks l2heb s2rgi hind p2ris kalliks. Kuna enamus inimesi, kellega mul sel teemal kontakt olnud, ytlesid, et neil pole sellega hullu, siis l2ksid s2rgid sedasi trykki. M6ne s2rgi teistmoodi tegemine oleks liiga kulukas.
Antud juhul siis on neile, kes pole selle lahendusega rahul, v6imalus raha tagastada. Ning vabandused! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 19:09 Teema:
|
|
|
genky kirjutas: | Pmst t2hendab see valge n2gu neile raamile lisa tegemist, kuna valgele s2rgile l2heks n8 transparent pilt, mustale aga eraldi valge. See toob omakorda kulusid juurde ning jagades neid nyyd pooleks l2heb s2rgi hind p2ris kalliks. Kuna enamus inimesi, kellega mul sel teemal kontakt olnud, ytlesid, et neil pole sellega hullu, siis l2ksid s2rgid sedasi trykki. M6ne s2rgi teistmoodi tegemine oleks liiga kulukas.
Antud juhul siis on neile, kes pole selle lahendusega rahul, v6imalus raha tagastada. Ning vabandused! |
seda oli arvata et nad nii trükki lähevad. lihtsalt avaldasin oma arvamust ja selle pärast nüüd kohe raha tagasi nõudma ei hakka.
küll aga oleks ülimalt tore kui saaks käpad külge file'idiele et siis oleks hõlpsam juba omal käel kõigil sooviatel otse särgi poest oma paar valge näoga aki särki tellima minna.. _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Harts

Liitunud: 22 Apr 2008 Postitusi: 43 Asukoht: Kodus või Tartus
|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 19:19 Teema:
|
|
|
Kui on valida musta näoga särgi või mitte mingi särgi vahel, siis rõõmuga võtan musta värvi näoga versiooni:)
(või kui selline võimalus eksisteerib, siis võtaks musta särgi asemel hoopis valge särgi) |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 20:44 Teema:
|
|
|
Tellimus ning kogused on juba sisse antud, niiet selles osas kahjuks enam muudatusi teha ei saa.
Mis puudutab aga faili saatmist... kuna tegu on AniMatsurile m6eldud s2rkidega, siis neid eraldi tellimiseks v2lja ei jaga.
Kyll aga on peas kypsemas idee, et valmistaks s2rke veel. Mitte kyll AniMatsuri omasid, aga Akiga. Et siis neid teeks tavalise presstrykiga ning poleks jamamist siiditryki kogustega, nagu praegu juhtus. M6elda on veel, et kas teeks grupitellimustega või jagab faile ja igayks teeb ise Let us grow the Aki nation! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Annyu

|
Postitatud: Reede Sept 17, 2010 09:41 Teema:
|
|
|
mul kyll samuti pole midagi neegrite vastu.
Millal ss on võimalik s2rk saada?  _________________ <.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Reede Sept 17, 2010 10:20 Teema:
|
|
|
Särgid saab kätte AniMatsuril
Festivali infolauas saab olema nimekiri kõikide tellijtega. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Annyu

|
Postitatud: Laup Sept 18, 2010 17:52 Teema:
|
|
|
ok
lihtsalt pean julguse kokku võtma ja minema kysima x3