Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 09:37 Teema: Uurimistöö Animi/Manga kohta
|
|
|
Sooviksin teada rohkem informatsiioni manga/animi uurimistöö tegemisel. Praegu olen 11.klassis ja teen Uurimistööd manga/animi kohta.
Kui kellegil on midagi pakkuda, andke teada. Oleks vaja mingeid veebilehti, raamatuid jne, kust saaks informatsiooni  _________________ http://myanimelist.net/animelist/Decomed Warning: This list is not for people with weak nerves! |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 12:14 Teema: Re: Uurimistöö Animi/Manga kohta
|
|
|
decomed kirjutas: | Sooviksin teada rohkem informatsiioni manga/animi uurimistöö tegemisel. Praegu olen 11.klassis ja teen Uurimistööd manga/animi kohta.
Kui kellegil on midagi pakkuda, andke teada. Oleks vaja mingeid veebilehti, raamatuid jne, kust saaks informatsiooni  |
Kõik sõltub sellest, mis teemal sa täpsemalt teed. Uurimustöö 'animest ja mangas' on vägagi lai teema ning hõlmab endas liiga palju tahke. Kui sa teemat täpsustaks, oleks lihtsam ka pakkuda, kust infromatsioon leida. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 12:15 Teema:
|
|
|
Ma arvan et teen Manga kohta, sest mudu see tuleb liiga pikk, ning pean hakkama veel küsitlusi ka tegema. Ning tahaks teada mis inimesed pakuksid mis ma küsimuseks paneksin , et mida ma hakkaksin uurima. Näiteks et mis Mangat ostetakse koige rohkem , miks ja mis Zanr see on  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 12:17 Teema:
|
|
|
Kui sa tahad näiteks kirjutada miks manga on parem kui mõni ameerika koomiks, siis vaata kindlasti siia, kolmas alapealkiri. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 18:05 Teema:
|
|
|
Kas keegi oskaks öelda , mis ma võikisin probleemiks panna, et kui ma teen uurimistööd , siis ma pean votma koigepealt probleemi , mida ma uurima hakkan, ning seda võrdlema, tõestama, ja mis ma teada sain. |
|
Tagasi üles |
|
 |
zindrel

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 18:34 Teema:
|
|
|
Uurimistööd tuleb ikka ise teha, me võime aidata materjale leida, aga probleem püstita ise. Uuri seda, mis huvi pakub. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 20:08 Teema:
|
|
|
ok t2nud, ega kas ma siin küsitlusi mudu võin teha , et uurimistöö jaoks on vaja küsitlus ka teha
XD |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Teis Sept 14, 2010 23:14 Teema:
|
|
|
Mina isiklikult tegin ka eelmine aasta anime kohta uurimustööd, enamus materjalist oli wiki ümbertõlkimine, mõni lõik enda teadmisi ning lisa peatükk, mis koosnes mu lemmik animete miniarvustustest ja lühitutvustustest.
Üsna põnev oli tegelikult, sai ka ise palju uut ja huvitavat teada. Mõtlesin ka alguses mangast teha, aga sellega pole nii palju kokkupuuteid olnud, mis oleks selle minu jaoks mõnevõrra raskemaks teinud, kuid midagi ma isegi kirjutasin ka selle kohta.
Küstilusi ei teinud samuti...
Kokkuvõttes läks päris hästi - kaitsesin hindele 5
ja ei pea ju kindlalt ainult ühte neist valima, saab ka mõlemat sisse tuua kuna nad üksteisega üpris tihedalt seotud, aga seda otsustad juba sina. _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Sept 15, 2010 09:41 Teema:
|
|
|
ok, aga kas sa mingeid ideid ja mida voiks veel kirjutada , millest voiks veel kirjutadaaa , saaksid öelda vms  |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Kolm Sept 15, 2010 10:59 Teema:
|
|
|
Uurimustöö eesmärk on siiski see, et sa mõtled ise, millest sa rääkida tahad. Selles osa peaksid sa teema ise välja mõtlema. Võta anime, mis sulle meeldib või teema, mis sulle huvi pakub ning tutvu ja loe. Sirvi ringi erinevatel animeteemalistel internetisaitidel (animenewsnetwork.com nt) ja miks ma mitte wikipedias. Mõnikord lihtsalt lugedes leiab igasuguseid huvitavaid ideid.
Mina leidsin sedasi suht läbileierdatud teemast ettekannet tehas hoopis midagi huvitavamat ning muutsin 3 päeva enne tähtpäeva teemat. Lõppkokkuvõttes oli mul midagi huvitavat, mida uurida, õppejõud, kellele teema väga meeldis ning kuulajad, kes, nagu mina, asjast midagi ei teadnud.
Üldjuhul teema tavaliselt selline, millest sa midagi juba tead. Hoopis huvitavam on leida teema, millest eriti ei tea, kuid mis paistab huvi pakkuvat. Selleks peab aga ise natuke vaeva nägema ning teemat otsima. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Kolm Sept 15, 2010 17:09 Teema:
|
|
|
ok t2nud, kellegil on veel midagi, mida annaks teada anda, mis mul oleks uurimistöös kasulik ? siit foorumist saanud palju infot juba  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Kolm Sept 15, 2010 17:51 Teema:
|
|
|
Õigekiri. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
|