Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 12:48 Teema:
|
|
|
Ma sooviksin küsida, et ega leidu mõnd animet või mangat, mis vestaks juttu sõjaväest? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 13:01 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Ma sooviksin küsida, et ega leidu mõnd animet või mangat, mis vestaks juttu sõjaväest? |
Oleneb millisest sõjaväest . Kas elust sõjaväes ? Niisama sõjaline temaatika ? vms . |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 14:18 Teema:
|
|
|
Helen. kirjutas: | raidomees kirjutas: | Ma sooviksin küsida, et ega leidu mõnd animet või mangat, mis vestaks juttu sõjaväest? |
Oleneb millisest sõjaväest . Kas elust sõjaväes ? Niisama sõjaline temaatika ? vms . |
Suht ükskõik millisest sõjaväest. Midagi sõjaväelist lihtsalt. Sõdur, püss, armee jne. Niisama sõjalisest temaatikast jääks natuke väheseks, mingeid mechasid ma kohe kindlasti selle all ei mõelnud. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Hypno

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 14:44 Teema:
|
|
|
Full Metal Alchemist?  _________________ My Anime List |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 14:46 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: |
Suht ükskõik millisest sõjaväest. Midagi sõjaväelist lihtsalt. Sõdur, püss, armee jne. Niisama sõjalisest temaatikast jääks natuke väheseks, mingeid mechasid ma kohe kindlasti selle all ei mõelnud. |
Sora no Woto! _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Yoshy U.C.0079

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 17:10 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Suht ükskõik millisest sõjaväest. Midagi sõjaväelist lihtsalt. Sõdur, püss, armee jne. Niisama sõjalisest temaatikast jääks natuke väheseks, mingeid mechasid ma kohe kindlasti selle all ei mõelnud. |
Zipang oleks ilmselt suht sobilik sellele kirjeldusele.
Kuigi sa ütlesid, et ei mingeid mechasid, soovitaksin siiski Mobile Suit Gundam: The 08th MS Team nimelist animet. Kõige "sõjaväelisem" Gundam ja üks parimaid ka.
Kui kosmosesse üle kolida siis Seikai no Senki seeriad ja Legend of the Galactic Heroes sisaldavad päris palju sõjaväelist teemat kui mul õigesti meeles on. Need küll on pigem sõdurid, kosmoselaevad ja armeed. |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 18:20 Teema:
|
|
|
Ummi kirjutas: | raidomees kirjutas: |
Sora no Woto! |
Ma tõesti otsin natuke reaalsemaid stsenaariume, näiteks ajaloolisi sõdurilugusid!
Sealjuures Zipang paistab äge. Tahaks just näiteks Esimesest või Teisest maailmasõjast mõnd, aga ma kardan, et selliseid ei olegi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 18:33 Teema:
|
|
|
valkyria chronicles ma animet pole vaadanud aga mängu olen, pmst. jaapani versioon 1. maailmasõjast mitte-päris riikidega. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Valdars

|
Postitatud: Reede Sept 10, 2010 19:17 Teema:
|
|
|
Apocalypse Meow. Kas sellise asja jaoks spetsiaalset teemat ei ole? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Sept 11, 2010 12:04 Teema:
|
|
|
Cat Shit One _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Laup Sept 11, 2010 12:12 Teema:
|
|
|
Pumkin Scissors |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Laup Sept 11, 2010 20:56 Teema:
|
|
|
Last Exile |
|
Tagasi üles |
|
 |
Boom Jinx!

Liitunud: 18 Dets 2008 Postitusi: 83 Asukoht: A State of Trance!
|
|
Tagasi üles |
|
 |
decomed õigekirjas 1 punkt maksimumist puudu

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 09:40 Teema:
|
|
|
Full Metal Panic see kõige parem minuarust, selle ülevaate saad MyAnimeList.Net -ist, See anime sittax koom, tõeliselt soovitan, ise vaatasin l2bi mingi 3 korda  |
|
Tagasi üles |
|
 |

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 11:08 Teema:
|
|
|
decomed kirjutas: | Full Metal Panic see kõige parem minuarust, selle ülevaate saad MyAnimeList.Net -ist, See anime sittax koom, tõeliselt soovitan, ise vaatasin l2bi mingi 3 korda  |
Olen näinud, ei ole siiski kõige parem. Nagu ma ütlesin, sooviks midagi elutruumat kui suured robotid ja midagi sõjaväelisemat kui kooliõpilased. Suurepäraselt naljakas ja nauditav oli ta sellegipoolest. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 11:20 Teema:
|
|
|
Jin-Roh
Texhnolyze
aga jaa, üldiselt selliseid klassikalises mõttes sõjaväelisi anime'id eriti ei ole ... |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 12:32 Teema:
|
|
|
pole küll ise näinud aga Rainbow oli mingi sõjaväe teemaga vist we? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Püh Sept 12, 2010 12:54 Teema:
|
|
|
raidomees kirjutas: | Olen näinud, ei ole siiski kõige parem. |
Su NÄGU pole kõige parem!
Kuigi see pole tõesti see, mida sa otsid praegu.
Mida Raido otsib, on reaalselt anime sõduritest, mitte näiteks kooliõpilastest, kes vabal ajal käivad inimesi tapmas. Ega ka gundami-laadseid animesid kus tegelased tsillivad oma õhulaevas ja siis vahepeal on roosad plahvatused. Siin ei otsita iga suvalist sõda, vaid sõjaväge - Valkyria Chronicles miinus kogu see veider kraam...ehk siis midagi hoopis muud!
Tavaliselt on animedes seda sõdurielu raske leida, sest lugu tahab ikka olla eriline ja sellepärast ongi kõige bad-assimad eks-sõdurid ja laps-geeniused väga moes. Raske on midagi soovitada, kui on aru saada, mida otsitakse, aga mitte päris. Ma annan oma hääle Last Exile poolt. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
incognito

|
|
Tagasi üles |
|
 |
chi

|