Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Aug 22, 2010 12:51 Teema: 2010 Sügisel välja tulevad animed.
|
|
|
Kui tuleb täpsemaid postreid, postitan need ka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
ShinNatsume Robin, komadori
|
Postitatud: Püh Aug 22, 2010 13:36 Teema:
|
|
|
Super Robot Wars, My Little Sister can't be this cute!, Hyakka Ryoran Samurai Girls, Panty and Stocking with Garterbelt (Gainaxi toode siiski ), Robin and his 100 Friends, Star Driver, Ironman, Soredemo Machi wa Mawatteiru, The World God Only Knows, Bakuman, Psychic Detective Yakumo ja Pokemon (for the lulz) hakkan vaatama arvatavasti, kuid suht kindlalt hakkan poole hooaja pealt muid asju ka vaatama. |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Püh Aug 22, 2010 14:02 Teema:
|
|
|
Juba esmapilgul ei paista ykski neist pisutki huvipakkuv.
Bakuman v6ib hea olla, autoreid silmas pidades. Ironman ehk ka, kuigi selle uusim trailer paljastas joonistatud raudmehe asemel hoopis koleda CGI.
Ja, noh, ma ei tea. Production I.G v6iks midagi ette v6tta. Kurb lugu igatahes. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
tyger
|
Postitatud: Püh Aug 22, 2010 14:18 Teema:
|
|
|
Even Moar Pokemon! ..? Viimasel ajal on mind nende tabelitega liiga palju trollitud, et ma ei suuda neid enam uskuda!
Siiski on Yozakura Quartet, Mirai Nikki ja The World God Only Knows päris ahvatlevad.
EDIT: Yozakura Quartet kokkuvõte: ''Retelling of the first series which will faithfully reproduce the original story of the manga.'' Üks seeria vähem. _________________ Animelist ver5. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 08:29 Teema:
|
|
|
Üldiselt laidan ma kõiki charte mis tulevalt kusagilt mujalt kui chartfag.wordpress.com. See, et ta pole jõudnud teha korraliku ja väljas on v1 ei tähenda midagi.
Panty&Stocking: vaatamata sellele kui palju kogu internet rages kui sellest hakati rääkima, on see siiski Gainax'i originaal ja sellega tegeleb mingi allstars tiim. Ei meeldi summary? mõelge korraks teistele gainaxi showdele nagu TTGL ja FLCL vms mis on kohati esmapilgul sama totakad sans giant robots. Ma ei usu, et sellel on võimalik feilida.
Bakuman: lol no.
My Little Sister Can't Be This Cute paistab nagu järjekordne mõtetu otakubait tbh. Mis tähendab, et ma ilmselt vaatan esimest osa ja nutan. Ku viitsin st. kooliaasta siiski jms
Oi kui hea, meil on koguni KAKS sarja SHAFTilt seekord ja nad on mõlemad halvad ei, ma ei peaks ootama sarja väljatulekut et seda öelda
Toaru Majutsu't isegi vaataks aga mul esimene hooaeg vaatamata veel.
Ja üldiselt tuleb tgelt päris palju "head". _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kaoru

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 09:20 Teema:
|
|
|
Jumal tänatud et mina pole selline piripill ja nii valiv, aga siit leheküljelt vaatan kidlasti ära järjed, mille esimest hooaega olen näinud. Kindlasti Bakuman üks oodatuim anime. |
|
Tagasi üles |
|
 |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 09:37 Teema:
|
|
|
Ootan Bakuman'i ja lõpetasin manga lugemise juba ammu. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Sporkness

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 09:59 Teema:
|
|
|
Hetkel on plan to watch listis Bakuman, The World Only God Knows, Koe de Oshigoto, Kuragehime, Mirai Nikki, Shinrei Tantei Yakumo, Toaru Majutsu no Index 2 ja kõige-kõige-kõige rohkem ootan Togainu no Chi animet. Sisututvustuste põhjal ei tundunud teised animed just kõige huvitavamad, aga kes teab. Usun, et paljudel asjadel vaatan esimese osa vähemalt ära. _________________
  |
|
Tagasi üles |
|
 |
acousmatique

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 11:39 Teema:
|
|
|
Sarnaselt suvisele hooajale vaatan ära kõik esimesed osad, 2-3 teist osa ning mitte ühtegi kolmandat osa. _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
OnePiece

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 11:55 Teema:
|
|
|
Vaataksin: Otome Yokai Zakuro, Togainu no Chi, Psychic Detective Yakumo, Bakuman, Yosuga no Sora, Super Robot Wars. |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 14:05 Teema:
|
|
|
Iron Man, Bakuman is ilmselt ka Star Driver. Aga mida rohkem ma selle viimase kohta teada saan, seda vähem elevil ma olen. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 15:02 Teema:
|
|
|
Kui ma viimasel ajal animega rohkem pistmist teeks, kui visiidid animeööle, tuju kätte tulles oma lemmiku Tetsuwan Birdy nautimine ja NGE vaatamine tempoga ~üks osa kuus, ütleks ma niimoodi:
Mingi Teine Ummi kirjutas: |
Hoolimata levinud ja õigustatud BONES'i väljaheidete ignoreerimisest tunnen vastupandamatut himu vaadata kas või kolm osa Star Driver'ist. Kas just selle pärast, et ta pandi tolle tobeda pildi peal kõige vähem silmatorkavale - esimesele - kohale, või siis hoopis põhjusel, et talle on valitud mitte vähem silmatorkamatu pilt, kus poseerivad 7 eri värvi ja eri soengutes juustega tegelast, kellest 6 on varieeruvate rinnasuuruste ja istumispoosidega tüdrukut, ja lisaks veel mõned jalad, mis karjuvad väljalõikaja hoolimatusest? Ma naudin madalate lootuste ületamist, st positiivset üllatamist, seega tuleb kahtlemata sellise reklaamiga asja pisut torkida, las läheb natuke haisema.
Madalad lootused polnud mul aga Yozakura Quartet'i telesarja vaadates ja oi kuidas ma pidin tollal pettuma. Midagi nii igavat pole ma siiani suutnud andestada ja kahtlen, kas OVA väärib üldse mingisugust tähelepanu, kuigi ta tahab "kõik heaks teha". TV-seriaal kahandas minu silmis nõnda kogu selle loo maailma väärtust, mis mulle esialgu nii meeldis, et ma arvan, et ma lihtsalt ei suuda lihtsalt talle uut võimalust anda.
Ootan aga sellist sarja nagu Motte To-Love-Ru. Miks? Sest esimene seeria sümboliseeris minu jaoks ilusat fan service'it, peaaegu maitsekat, s.t mitte labast ja inetut, nagu mõnes hilisemas seerias näha on olnud. Loodan siit sama.
Rääkides järgedest, siis To Aru Majutsu Index oli lihtsalt hea, järg tõotab seda edasi viia.
Kui aga rääkida animetest, millest ma tean manga põhjal nii mõndagi, siis neist ootan ma pigem The World God Only Knows'i, kui Bakuman'i, sest kui manga mangategemisest on täitsa lahe, siis anime sellest kaldub igava ja mõttetu poole, samas anime galge'de ellurakendamisest võib päris mõnusaks osutuda.
Viimaseks kaaluks My Little Sister Can't Be This Cute'i! Sarjad, mille tegevus tiirleb otaku-tüdruku ümber - mitte vaadates Genshiken'i ja Hayate no Gotoku! poole - ei ole minu meelest eriti huvitavad, küll aga meeldib mulle see roheliste silmadega tüdruk seal keskel. | _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 17:41 Teema:
|
|
|
Ma ei viitsi vist midagi vaadata nagu alati. Aga palju ägedam tundub kui suvehooaja kava. |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 22:04 Teema:
|
|
|
Bakuman
Finally!  |
|
Tagasi üles |
|
 |
BrokenSoul

|
Postitatud: Teis Aug 24, 2010 00:23 Teema:
|
|
|
Miks bakuman mulle midagi muud meelde tuletab, kui see tegelikult on... (kas see polnud mitte mingi TCG?)
Õnneks on mul veel palju vanu animeid, mida vaadata ja üldsegi mulle ei meeldi airing animeid eriti vaadata. Palju toredam on ühe päevaga kõik osad ära vaadata.
Minu valik langeb nende peale, mis edetabelites piisavalt kõrgele tõusevad, näiteks suvisest (või hakkas see kevadel) hooajast võtsin ma Durarara!! käsile, eks siis talvel näeb, kas midagi sügisest ka vaadata tasub. _________________
http://myanimelist.net/profile/Brokensoul |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Aug 24, 2010 00:26 Teema:
|
|
|
BrokenSoul kirjutas: | Miks bakuman mulle midagi muud meelde tuletab, kui see tegelikult on... (kas see polnud mitte mingi TCG?) |
Täiesti õigustatud meeldetuletus, sest Bakugani-nimeline lastemultikas, millega igasugu pahna taheti/tahetakse müüa, on mõni aeg orbiidil tiirelnud ja Bakuman on ühe tähe kaugusel sellest. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
Will

|
Postitatud: Teis Aug 24, 2010 09:48 Teema:
|
|
|
1) Kas BONES tõesti usub, et suudab Eureka seveN'i laineharjal 3nda sarnase animega end müüa?
2) Kas Madhouse suudab Iron Man'ile uut hinge sisse puhuda?
3) Kas Bakuman'i anime suudab end tõestada või jätan ma ta pooleli nagu manga? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Bushidon sucker mc

|
Postitatud: Teis Aug 24, 2010 09:59 Teema:
|
|
|
No ma pole mitu hooaega enam animet vaadanud, seega Iron Mani tulek oleks nagu paras aeg asjaga taas pihta hakata. Bakumanile ehk viskaks kah pilgu peale, aga enamale vast mitte.
Tsiteerin:: | Jumal tänatud et mina pole selline piripill ja nii valiv |
...et mitte olla piripill, tuleb ära vaadata iga listis olev anime? N*gga, please! |
|
Tagasi üles |
|
 |
BornIn1142

|
Postitatud: Teis Aug 24, 2010 20:42 Teema:
|
|
|
Will kirjutas: | 2) Kas Madhouse suudab Iron Man'ile uut hinge sisse puhuda? |
Väga veider märkus. Iron Man sai alles äsja filmidelt uut hinge sisse puhutud, ja on praegu oma populaarsuse tipus. _________________ Tumbling down, tumbling down, tumbling down...

Viimati muutis seda BornIn1142 (Kolm Aug 25, 2010 20:21). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Lurker-sama

|
Postitatud: Teis Aug 24, 2010 22:40 Teema:
|
|
|
Psychic Detective Yakumo läheb arvatavasti vaatamisele, kuna manga meenutas Ghost hunti ja Ghost hunt meeldis väga.
Bakumani kül ei vitisi lugema hakata, mangat mõtlesin ka vahepeal pooleli jätta aga vedasin läbi kuidagi.
Ja Koisento näeb äge välja. Loodan, et see hirv pildilt ka mingit rolli mängib.  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|