Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 14:29 Teema:
|
|
|
Stopa kirjutas: | aga kas siis tartlastel on mingi aeg millal nad kõik liikuma tahavad hakata?
Mul niisma huvitav kui palju ma pean tööd üle laskma. |
Sama siin. Tööpäev lõppeb kell 18. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 14:42 Teema:
|
|
|
Mina tahaks koguneda kell 16.00 Maksima (Zeppelini) parkla sobiks väga hästi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
MyLeafy

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 16:38 Teema:
|
|
|
ausalt öeldes- mul vahet pole (kuna tegemist on minu poolt laenatud autoga ja lostinthemist autojuht) mis kell sõitma hakata ja kuskohast _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to... |
|
Tagasi üles |
|
 |
Specter

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 17:47 Teema:
|
|
|
Minul aja suhtes pretensioone ei ole, seega võin liikuma hakata siis, kui "reisijatele" sobib.
Zeppelini Maxima oleks ka minu valik kogunemiseks. _________________ : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 19:15 Teema:
|
|
|
Kui kõik läheb plaanipäraselt, siis jõuab minu auto koos ürituse peakorraldajaga sihtkohta umbes kuue või poole seitsme paiku. |
|
Tagasi üles |
|
 |
lostinthemist

|
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 21:47 Teema:
|
|
|
Mul oleks vaja, et keegi mind reedel kohale sõidutaks, veel rohkem aga, et laupäeval tagasi sõidutataks. Lähteks on mul Tartu, aga laupäeval maabuda võin nii seal kui Tallinnas - vahet pole.
Kui kellelgi vabu kohti autodes on, andke teada, oleks ka siis tulija. _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 21:51 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Mul oleks vaja, et keegi mind reedel kohale sõidutaks, veel rohkem aga, et laupäeval tagasi sõidutataks. Lähteks on mul Tartu, aga laupäeval maabuda võin nii seal kui Tallinnas - vahet pole.
Kui kellelgi vabu kohti autodes on, andke teada, oleks ka siis tulija. |
Reaperz sõidab laupäeva õhtul tagasi Tallinna. Kui keegi tema reisijatest on nõus pühapäeval minuga tulema, siis saaksid ilmselt ennast tema autole rääkida. |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 22:57 Teema:
|
|
|
Siis Zeppelini Maxima juures. Ajapretensioone mul pole, sobib 16, sobib 18. Ja kõik vahepealsed.
Tahaks saada kindlalt koha pühapäeval tagasisõiduks Tartusse. Kas kellelegi leidub vaba kohta? _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 22:58 Teema:
|
|
|
Mina sõidan jah igal juhul laupäeva hilisõhtul tagasi |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 00:02 Teema:
|
|
|
Taskulambid kaasa! Kuna lubatakse tormi, siis võiks valmistuda olukorraks ilma elektrita
Ja ärge unustage endale ka süüa kaasa võtmast! Mina muretsen ainult hommikusöökide ja osalise teise õhtusöögi eest! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 00:13 Teema:
|
|
|
Ma võin tuua grillvorste lambasooles - minu lemmikud. : )
Taskulampe on mul mitu, LED lambid, vooluvõrgust laetavad. *kirjutab üles* _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 08:37 Teema:
|
|
|
Mis söögi kaasavõtmisse puutub, siis peaks vist mainima, et eelmisel aastal toimus grillimine, aga grillitava materjaliga oli natuke kitsas käes, kuna sööjaid oli rohkem kui neid, kes midagi kaasa taipasid võtta, ja selle piletihinna sisse kuulunud natukese lisaraha eest samuti just üleliia palju toidukraami ei saanud.
Nagu ma aru saan, siis seekord ühiskassa raha eest enam grillimaterjali ei hangita, seega võtke kõik midagi grillitavat kaasa! Pole põhjust arvata, et seal kõht tühjaks ei lähe - läheb küll, eriti kui teised ümberringi grillivad.
Lisaks: ilmselt oleks kõigil mõistlik kaasa võtta mingid kaitseülikonnad ja gaasimaskid, kuna võib juhtuda, et neid läheb tarvis. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Triip
|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 10:48 Teema:
|
|
|
teshrin kirjutas: | Ma võin tuua grillvorste lambasooles - minu lemmikud. : )
Taskulampe on mul mitu, LED lambid, vooluvõrgust laetavad. *kirjutab üles* |
M a jumaldan neid nii palju  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Specter

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 11:22 Teema:
|
|
|
Kõik, kes minuga tulevad, võiksid ka koguneda Zeppelini Maxima juures kl 17.30 paiku. _________________ : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 11:22 Teema:
|
|
|
Võtan kaasa TOMATEID, kui meeles on, vahetan neid liha vastu
Võtke kaasa fotokad ja vajalikud juhtmed piltide arvutisse saamiseks (mul puudub mälukaardi lugeja) |
|
Tagasi üles |
|
 |
cenorig

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 11:28 Teema:
|
|
|
Nii meeldiv, et minu ebamäärase küsimise peale on genky mind juba tuppa ja auto peale ära mahutanud ja pole mingit probleemi. Sai siis raha ka üle kantud.
Specter kirjutas: | Kõik, kes minuga tulevad, võiksid ka koguneda Zeppelini Maxima juures kl 17.30 paiku. |
ditto, mina tulen siis ka _________________ xyz |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 13:59 Teema:
|
|
|
cenorig kirjutas: | Nii meeldiv, et minu ebamäärase küsimise peale on genky mind juba tuppa ja auto peale ära mahutanud ja pole mingit probleemi. Sai siis raha ka üle kantud. |
Aga muidugi :3 Sellisel juhul ju raskem 2ra 8elda
Ja nagu shadowman ytles. K6ik v6tke midagi s88davat kaasa. Ma ostan piisavalt, et keegi p2ris n2lga ei j22ks, aga see s88k on m6eldud jagamiseks. Niiet kel suurem isu, kindlasti oma s88ki kaasa! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Kristjan R. a.k.a Bohun

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 20:55 Teema:
|
|
|
Varem ei jõudnud planeerida (seoses piisavalt kiire ja hoogsa suvega) ja nüüd on nii vähe aega jäänud, et ilmselt ei jõua enam organiseerida.  _________________ http://wwwnerdlandcom.blogspot.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Nelj Aug 12, 2010 21:00 Teema:
|
|
|
Specter, ma elan Raadil ja minek on ju Raadi mõisast mööda. Kas oleks võimalik mind Raadi pargi juures olevast parklast peale korjata? Oleks natuke lihtsam. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
|
Tagasi üles |
|
 |
|