Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
HotPapa banned

|
Postitatud: Teis Märts 23, 2004 09:16 Teema: Green Green
|
|
|
Eile lõpetasin selle vaatamisega, ning mul on üliheameel, et ma nägin sellist komöödiat.Võin julgelt öelda, et naljakamat animed ma pole veel näinud.Seal on üpris palju pervertsust , mis lihtsalt sunnib sind naerma ...Peale komöödia on seal ka väike armastuslugu, mis hakkab domineerima anime lõpus.
Kui keegi on näinud siis ehk jagaks oma mõtteid...
Igaljuhul soovitan vaadata  |
|
Tagasi üles |
|
 |
manic hentai-baka

|
Postitatud: Teis Märts 23, 2004 15:37 Teema:
|
|
|
ei tea..
Green Green OVA oli väga nõrk ja jama tahaksollaecchi.. seeriast vaatasin ära paar esimest osa.. jätkas minu jaoks suht samas nõrgas klassis..
niiet jah..
minu arust siis.. |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Teis Märts 23, 2004 15:51 Teema:
|
|
|
OVA´d pole vaatand....aga seeriad olid minu arvates küll head.No kui sinu arvates oli see nõrk siis äkki soovitaksid mulle midagi paremat...? |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Reede Märts 26, 2004 21:46 Teema:
|
|
|
ega mul GG kohta muud öelda pole kui, et oleks manicu arvamusega ühes paadis. ja sellise maitse puhul pea ainuke, mida edasiseks soovitada oskaks, oleks ehk "Mouse". ja "Hanaukyo Maid Tai" kah.
mis komöödiana parematesse puutub, siis neid on hulgim... |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Laup Märts 27, 2004 04:01 Teema:
|
|
|
ruri kirjutas: | ja sellise maitse puhul pea ainuke, mida edasiseks soovitada oskaks, oleks ehk "Mouse". |
:S möh...seda jura ei anna GG ju võrrelda...kui ma 1 osa Mouse´ist nägin oli mul nagu kohe esimene tegevus delete nuppule vajutamine.
Ma ei sa nagu üldse aru mis seal sarnast peaks olema:S |
|
Tagasi üles |
|
 |
ruri hammustab rrrRRRRRrr

|
Postitatud: Laup Märts 27, 2004 19:26 Teema:
|
|
|
HotPapa kirjutas: | :S möh...seda jura ei anna GG ju võrrelda... |
nho, see tuli lihtsalt pähe kui samamoodi ecchiks kvalifitseeruv ja mitte eriti vaadatav asi.
aga jah, üks "pärl" veel samast kategooriast: Eiken OVA
muidu kui animenfo keskmist hinnet vaadata (mida mina muidugi eriti ei usalda), siis Greeg Green TV on neist kõigist kõrgeim (7.8, Hanaukyo natuke ainult maas 7.1-ga), seega ju siis Mouse tõesti suurem jura kui GG.
aga igaljuhul, kui tõesti head nalja tahad (minu arvates), siis vaata Azumanga Daiou'd, Hare nochi Guu'd või Gokudo-kun Manyuki't. ja Slayersi OVA'sid... |
|
Tagasi üles |
|
 |
HotPapa banned

|
Postitatud: Püh Märts 28, 2004 18:01 Teema:
|
|
|
Eks ma üritan nad kuskil endale muretseda  |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 19:55 Teema:
|
|
|
Green green oli väga hea kom88dia poolest alguses..need 3 perverti olid t6esti v6imsad(v6imsalt naljakad) ja minu arust oli see sitt mis juhtus l6pus et see tydruk pidi tagasi tulevikku minema..see oli täitsa n6me p88re l6pus... _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 20:00 Teema:
|
|
|
Mulle meeldis see anime väga. Jube tore.  _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Laup Aug 25, 2007 20:24 Teema:
|
|
|
erik_schults kirjutas: | minu arust oli see sitt mis juhtus l6pus et see tydruk pidi tagasi tulevikku minema..see oli täitsa n6me p88re l6pus... |
Kamoon, kakanunnu! Nüüd kui on liikvel dual-audio variant oli ka mul plaanis "Green Green" ära vaadata aga kahjuks tänu sinu postitusele tean, et lõpus juhtub nõme pööre ja tüdruk läheb tagasi tulevikku!
Spoilerdamise kohta on olemas reegel nr. 7 või siis tee tekst valgeks.
7. Kui postitus sisaldab spoilereid, s.t. asjaolusid mõne anime või manga sü¾eekäänakute ja nendega seonduvate üllatusmomentide kohta, mida kõik ei pruugi veel teada ja tahaksid ehk teada saada alles animet vaadates või mangat lugedes, kuulub viisaka käitumise juurde see, kui postituse autor sellest ennetavalt märku annab, lisades postituse pealkirjale või teksti sisse vastava hoiatuse. Näide viisakast spoileriteema pealkirjast: "InuYasha lõpu ümberjutustus! NB! Võib sisaldada spoilereid!". _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
jackwood Saksa pervert ameles lumemehega

|
Postitatud: Nelj Sept 06, 2007 08:22 Teema:
|
|
|
Tundub, et kurjustasin erik_schults-ga ilmaasjata. See lõpus juhtuv sündmuse teadmine/mitteteadmine ei muuda küll sarja viletsamaks kui ta niigi on.
Green-Greenil olid kõik heaks sarjaks olemise eeldused - hunnik higiseid noormehi,
ninast purskav veri
ja okseojad
aga kokkuvõttes oli sari ikka päris mannetu. Hea vähemalt see, et oli olemas ingliskeelse dubleeringu kuulamise võimalus.
Järjeks olev OVA läheb kuhati päris tsenseeritud hentaiks kätte ära. _________________ http://www.giantbomb.com/ |
|
Tagasi üles |
|
 |
|