Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Laup Aug 07, 2010 10:37 Teema:
|
|
|
Nonii... kokkutulek on juba j2rgmise n2dala l6pus! Registreerige aga julgelt. Mainiks ka, et meil on inimesi, kes tulevad ainult yheks 6htuks/p2evaks, seega olge julged  _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
babuun

|
Postitatud: Laup Aug 07, 2010 17:29 Teema:
|
|
|
Kardan,et mul jääb see aasta siiski tulemata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
NyappyInMyHeart

|
Postitatud: Laup Aug 07, 2010 20:02 Teema:
|
|
|
Kurja juur, ma lootsin see aasta tulla, aga kahjuks ajad ei sobi :/ _________________ それでも人生は美しい .
kiyoha higurashi |
|
Tagasi üles |
|
 |
Specter

|
Postitatud: Püh Aug 08, 2010 12:41 Teema:
|
|
|
Proovin siis ka julge olla ja tulla. Tõenäoliselt liigun reedel Tartust ja autoga. _________________ : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
Postitatud: Püh Aug 08, 2010 13:45 Teema:
|
|
|
Võtke kõik fotokad ja fotokate juhtmed kaasa!!!
Kui fushi ei tule siis on Muusik minu autos.
Viimati muutis seda ewty (Esm Aug 09, 2010 23:36). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ZeroEndorphine

|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 09:56 Teema:
|
|
|
Olgu sa neetud, ma juba lootsin, et saan muusikuga häälega tulla nagu kokku sai lepitud...seega mul jääb vist tulemata, kui imekombel veel autoga minejaid ei teki...
Siiski võib oma algupärase küsimuse esitada, et kes mind enda juurde võtaks. ma vaatan, et need tubade joatused üsna pillapalla ja üleüldse nähtamatud inimesed kohad kinni pannud.
i hate grammarnazis
Viimati muutis seda ZeroEndorphine (Laup Aug 14, 2010 23:45). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 13:01 Teema:
|
|
|
ZeroEndorphine kirjutas: | seegamul jääb vist tulemata, kui imekombel veel autoga minejaid ei teki... |
Specter kirjutas: | Tõenäoliselt liigun reedel Tartust ja autoga. |
Just sayin'. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Esm Aug 09, 2010 13:27 Teema:
|
|
|
Võib-olla ma maksan raha ära, võib-olla mitte. Ei pääse netipangale ligi praegu. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
|
Tagasi üles |
|
 |
MyLeafy

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 01:00 Teema:
|
|
|
Nii, sorry et sai pisut hiljak jäädud (Trenn jäi hilja peale) aga tuleks ka ja maksaks hiljem, ja peale enda paneks veel mõned inimesed kirja. Ja kuna sai lostinthemist nõusse räägitud siis saab võtta 8 kohalise auto kus on veel 3kohta vabad.
aga kirja paneks:
1.MyLeafy
2.cartoonmaniack
3.Triip
4.lostinthemist
5.(tüüp kelle kasutajanime ma ei tea)
...ja ülejäänud kohad on vabad...heal juhul (nii kui nii) saab tasuta minu autoga  _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to... |
|
Tagasi üles |
|
 |
erick küps PSP-d plõgistav noormees

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 08:53 Teema:
|
|
|
Tegin (loodatavasti viimasel hetkel) ülekande ära.
Sooviksin kohta Specteri autos. _________________ --taevas linna kohal oli läbikõrvetatud vooluringi värvi-- |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 09:24 Teema:
|
|
|
MyLeafy kirjutas: | Nii, sorry et sai pisut hiljak jäädud (Trenn jäi hilja peale) aga tuleks ka ja maksaks hiljem... |
Registreerumine käib siiski maksmise alusel ning raha peab olema kohal enne kokkutulekut. Omast taskust ma midagi maksta ei kavatse. Seega raha võib tulla ka päev varem, peaasi, et enne kokkutulekut kohal.
See käib kõigi kohta, kellel veel on huvi kokkutulekule registreeruda. Kes veel on ebakindlad olnud kuid neljapäeval veel maksta soovivad, siis võite julgelt teha. Kohti veel on.
Ja paluks identifitseerida see tegelane, kelle kasutajanime ei tea. Niisama suvalisi ei taha üritusele. Animevaataja või bakaga seotud peaks olema.
erick kirjutas: | Sooviksin kohta Specteri autos. |
Triinu auto on täis, seega saad koha lostinthemisti autos. _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
MyLeafy

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 11:33 Teema:
|
|
|
Sain kasutajanime teada- Tizer
ja raha saab kindlasti enne üle kantud nii et sellega pole probleemi _________________ ----------------------------------------------
That's for me to know and for you to... |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 11:43 Teema:
|
|
|
Ma loodan, et sellest suurt probleemi ei teki, kui ma praegu ära maksan. Eile läks natuke midagi valesti. Aga tulija olen täiesti kindlalt. _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Specter

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 21:26 Teema:
|
|
|
Teoreetiliselt on mu autos 5 kohta ; ). Reaalne mahutavus sõltub peamiselt mahtuda soovijate koibade pikkusest.
Korralduslik küsimus Tartust liikujatele: kas me teeme ka suvise kokkutuleku puhul piduliku autodesse pakkimise Tartu Maxima parklast või peab iga ekipaa¾ ise vaatama, kuidas hakkama saab? _________________ : ) |
|
Tagasi üles |
|
 |
genky hommikune tõus

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 22:51 Teema:
|
|
|
Heihoo! Pmst Random tuleb eraldi autoga, mis tähendab, et Tallinnast tulijatele on tekkinud vabu kohti juurde Seega kes transpordi tõttu mõelnud mitte tulla, mõelge ümber ja tulge! _________________ Asashio | AniMatsuri | MyAnimeList |
|
Tagasi üles |
|
 |
Piu tavaline eesti naine

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 09:38 Teema:
|
|
|
Mina oleks ka Randomi autos, sest tema sõiduajad on natuke sobivamad. Pealegi ma olen hinnatud/vihatud codriver  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
teshrin

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 12:44 Teema:
|
|
|
Specter kirjutas: | Korralduslik küsimus Tartust liikujatele: kas me teeme ka suvise kokkutuleku puhul piduliku autodesse pakkimise Tartu Maxima parklast või peab iga ekipaa¾ ise vaatama, kuidas hakkama saab? |
Millise Maxima? There are six of them... : |
Ja ma ei käinud talvisel, vabandage mu rumalus.
Aga ma oleks esimese variandi poolt. : ) _________________ You're only young once, but you can be immature forever.
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 13:18 Teema:
|
|
|
Äkki saaks siis enda ja inuisenpai ka randomi autosse, kuna reaperz lääb tagasi pandaga ja see tekitab hetkel kohtade probleemi ja tagasi saamisega mul oleks vääga suured raskused X_x  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 14:06 Teema:
|
|
|
aga kas siis tartlastel on mingi aeg millal nad kõik liikuma tahavad hakata?
Mul niisma huvitav kui palju ma pean tööd üle laskma. _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|