Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
acousmatique

|
Postitatud: Laup Juul 17, 2010 01:13 Teema:
|
|
|
Võhik kirjutas: | Mul õnnestus ka ülikooli pääseda. Saisis märkisin, et tulen õppima kah, seega enam tagasiteed ei ole.
Nüüd on vaja endale ainult elamine Tartus välja vaadata. |
Praegu on kõige parem aeg otsimiseks ka. Soovitan kiirelt tegutseda, muidu parimad pakkumised kaovad ära. Libisevad sõrmede vahelt läbi nagu liiv! _________________ ☞ [...LIL B MIXTAPE PLAYING VERY LOUDLY...] ☀ |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Laup Juul 17, 2010 01:52 Teema:
|
|
|
Võhik! Võhik, ou Võhik kuule! Üürime korterit kuule! _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Laup Juul 17, 2010 10:10 Teema:
|
|
|
Sain samuti Tartusse ülikooli sisse, aga mul pole ka mitte kuskil elada (see oli vihje)
Ja minuga hakkab kohe midagi põnevat juhtuma- lähen tunni aja pärast Kuremaa järvele paadiga sõudma.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
SSJ_Silver ei piinle enam

Liitunud: 7 Dets 2006 Postitusi: 1013 Asukoht: Tallinn/San Diego
|
Postitatud: Laup Juul 17, 2010 21:00 Teema:
|
|
|
acousmatique kirjutas: | Võhik kirjutas: | Mul õnnestus ka ülikooli pääseda. Saisis märkisin, et tulen õppima kah, seega enam tagasiteed ei ole.
Nüüd on vaja endale ainult elamine Tartus välja vaadata. |
Praegu on kõige parem aeg otsimiseks ka. Soovitan kiirelt tegutseda, muidu parimad pakkumised kaovad ära. Libisevad sõrmede vahelt läbi nagu liiv! | Samas ühikasse saab alles 20ndast regada
Sain ka Tartu Ülikooli sisse ja mõtisklen hetkel, kas minna füüsikat või hoopis materjaliteadust õppima. _________________
"White clouds rush under us, cold winds brush against our cheeks, together up here in these blue skies we can fly as high, and as far as our hearts will take us." |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Teis Juul 20, 2010 00:34 Teema:
|
|
|
Täna jälgisin puu pooleks murdumist ja maha kukkumist oma kodu tänaval.
Stopa kirjutas: | Võhik! Võhik, ou Võhik kuule! Üürime korterit kuule! |
Davai! Kõlab nagu plaan. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Teis Juul 27, 2010 22:42 Teema:
|
|
|
Täna sai Vanalinnas käidud . Nii palju turiste ...mida nad siin kõik küll teevad ? Sai veel raamatu poodides ringi tõmmeldud . Õhtuks jalad nagu 2 tarretise hunnikut . Nüüd igavusest ja liigsest vabast asjast tuhnin bakas ringi . |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ummi lovely berry

|
Postitatud: Teis Aug 03, 2010 23:53 Teema:
|
|
|
Kuskil kaaaugel kaaaaugel sähvib välku, pea valutab. Mürinat pole veel väga kuulda, aga tuul tõuseb. _________________ baka pole surnud, me postitame siia peaaegu iga kuu |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Kolm Aug 04, 2010 00:13 Teema:
|
|
|
Olin kolm päeva suvises Saaremaa budolaagris. See oli hea. Trenn värskes õhus päikese all, tore seltskond, suitsulest, meres ujumine ja maailma serval (Sõrve säärel) kõndimine, kummituseks Bin Ladeni laul President Põõsalt. Valutavatest kehaosadest ja pisut kõrbenud näost ja käsivartest hoolimata oli see ülimalt meeldiv kogemus. Harjutasime ryukyu kobujutsu bo tehnikaid ning tutvusime ninjitsuga. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Kolm Aug 04, 2010 02:41 Teema:
|
|
|
väga pikk ja tore päev, kuid ainuke mida ma mainin on see, et ma oma venda rick roll'isin ! Ta oli tige. |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Nelj Aug 05, 2010 23:07 Teema:
|
|
|
Rein-sensei ja Kakk-senpai kutsusid mind ja Fireflowerit kaasa trenni tegema Valklasse. Hommikul oli ilm vihmane ja jahedavõitu. Sensei helistas ja arvas, et õhtu poole läheb ilm ilusamaks ja et ma plaanitust veidi hiljem end linna ajaksin. Kui olime end lõpuks linna pealt kokku korjanud, selgus, et plaanis oli tekkinud muudatus. Sõitsime hoopiski ühe klubi juhatuse liikme, Hikari dojo peamehe koju. Seal sain elus esimest korda proovida vibulaskmist. Mingil õnnetul kombel suutsin isegi noolega märki tabada. See asi hakkas mulle meeldima ja mõtlen nüüd oma vibu soetamisest. Peale selle mängisime veel petanque'i. Hiljem jõudsime päeva põhitegevuseni. Mehed harjutasid bokkenitega mõõgatehnikaid ja me, tüdrukud, tegime sai ja bo tehnikaid. Peale tõsist harjutamist jätkasime grillimise-chillimisega (õhtul oli juba täitsa jahe). Tänu armsale perekoer Rummile on mul nüüd karusnahkne ki. Tore päev oli tore. Hiljem sain veel teada, et see oli omamoodi Iaido Liidu suvelaager. _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Teis Aug 10, 2010 19:52 Teema:
|
|
|
Jalutasin kalamajas slip on'ides ja hommikumantlis ja muffiniplaadiga :p |
|
Tagasi üles |
|
 |
erik_schults
|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 14:30 Teema:
|
|
|
Sai käidud Tallinna Teeninduskooli ''katsetel'' ja on küllaltki hea tunne tulemuste kohta, kuigi ainult 1 inimene igast neljast saab sisse...
Tuli teha manna putru, aga kuradi ''eksamineerija'' nääkles minuga, et asi on liiga mage.. Kurat pane sinna rohkem soola sisse, kui see pole sinu maitse!!
Nagu mainisin, muidu läks päris hästi. Jätsin endast hea mulje.  _________________
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Aug 11, 2010 14:34 Teema:
|
|
|
Läksin hommikul jooksuga Emajõkke! Täpsemalt, Emajõe äärde, seal võimlesin väheke, ja alles siis läksin jõkke sisse. Ujusin nagu hüljes, nagu väga väsinud, peaaegu poolsurnud, hüljes. Siis läksin mööda jõge edasi, tahtsin kala püüda. Ei püüdnud kala. Hoopis harutasin 6 tundi jõe kaldal õnge tamiili lahti... Samal ajal vaatasin kuidas ilusad tüdrukud sõudmistrenni tegid.
Suurema osa sasipuntrast sain lahti, väike jupp jäi sõlme ja aina tugevamaks sõlm muutus, kuni ma enam vastu ei pidanud ja selle otsast lõikasin. Proovisin kala püüda, aga tamiil tuli jälle ja jälle rulli küljest lahti ja läks sõlme ja jäi kinni.
Mingi muhe õllekõhuga mees tuli oma koera minu juures vette ajama, aga koer ei tahtnud vette minna. Mees ajas minuga natuke juttu, tegi mu üle nalja ja pakkus õlut.
Koju jõudes sain aru, et kõndisin terve tee, tagumiku peal mingid plekid, sest istusin kuskil halva asja sees. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Silvia

|
Postitatud: Püh Aug 15, 2010 17:31 Teema:
|
|
|
selle toreda äikesetormi (08.08) ajal sai laagris oldud (Rannapungerjas), kus see suht napilt mööda läks.
Ülimalt vinge torm oli  _________________ >.< |
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Püh Aug 15, 2010 17:40 Teema:
|
|
|
Silvia kirjutas: | Ülimalt vinge torm oli  |
Oli oli .
Lausa üle 2 tunni järjest äikest ! Kas pole tore ? |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Püh Aug 22, 2010 18:00 Teema:
|
|
|
Jeeee!
Sain endale Wacom Bamboo fun Pen & Touch 
Nüüd üritan kuskilt Manga Studio EX4 saada  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Riion

|
Postitatud: Püh Aug 22, 2010 19:09 Teema:
|
|
|
4h und, 24h tööd, 1 fikseerimine.
Klassikaline kolmainsus. _________________ http://fyeahtartu.tumblr.com/
"Me oleme, mis me mõtleme.
Kõik, mis me oleme, tõuseb koos meie mõtetega.
Enda mõtetega me loome maailma"
- Buddha |
|
Tagasi üles |
|
 |
Trash

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Aug 22, 2010 22:06 Teema:
|
|
|
Sai käia larpil Koipsi saarel. Sinna tuli paatidega minna ning enne saarele jõudmist pidi vette hüppama. Toitu eriti polnud, öösel tuli kuidagi tuli ülesse saada ning riideid kuivatada.
Aga muidu oli väga lahe ja huvitav. |
|
Tagasi üles |
|
 |
uupps

|
Postitatud: Esm Aug 23, 2010 18:44 Teema:
|
|
|
Käisime sõbrannaga Apollos Skip Beat!'i ostmas ja sattusime üliägeda klienditeenindaja otsa. Kuna polnud veel püsiklient ja tegin täna selle n-ö kasutaja, siis teenindaja ütles, et annab mulle vaid seepärast 10% soodukat manga pealt, et see on nii hea manga. Küsis ka, et kas selle animet olen näinud.
Made my day.
Huvitav, kas ta ise ka manga ja animega tuttav on. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|