Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
animegun1

Liitunud: 10 Sept 2008 Postitusi: 397 Asukoht: Tallinn - LA/Mustakivi
|
Postitatud: Teis Juul 06, 2010 19:15 Teema:
|
|
|
LennY kirjutas: | Sain teada ,et meie klassi peaks järgmine aasta tulema vahetusõpilane Jaapanist  |
Väga huvitav.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Teis Juul 06, 2010 19:48 Teema:
|
|
|
Minu kooli jaapani vahetusõpilasega läks nii, et ma mängisin temaga korra võrkpalli, pikim sõnavahetus oli, siis kui ütlesin "Teeme!" ja ükskord sattusime vetsus kokku. Tore poiss oli ikka. |
|
Tagasi üles |
|
 |
christian91
|
Postitatud: Teis Juul 06, 2010 20:20 Teema:
|
|
|
Suutsin täna Tallinna kesklinnas paduka kätte jääda, kulus alla minuti, et mu teksad ja tossud tilguksid veest.  |
|
Tagasi üles |
|
 |
Enriko

|
Postitatud: Teis Juul 06, 2010 20:59 Teema:
|
|
|
Mina aitasin vanaemal kardinaid pesta, pärast tõin kasvuhoonest tilli ka. _________________
ONE PIECE! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Kolm Juul 07, 2010 00:06 Teema:
|
|
|
Nautisin padukat algusest lõpuni trollipeatuses. Äikest lõi ja inimesed kiljusid. |
|
Tagasi üles |
|
 |
LennY

|
Postitatud: Kolm Juul 07, 2010 12:08 Teema:
|
|
|
Enriko kirjutas: | Mina aitasin vanaemal kardinaid pesta, pärast tõin kasvuhoonest tilli ka. |
ma pean täna kardinaid pesema awwieee |
|
Tagasi üles |
|
 |
Panda

|
Postitatud: Kolm Juul 07, 2010 15:35 Teema:
|
|
|
Käisin Reaperzi õde, kes Raekoja platsil pussnuge müüs, stalkimas. Lõpuks leidsin ka, kuigi suht kaua aega läks.
Mida kõike inimesed ei tee, kui neil igav hakkab... |
|
Tagasi üles |
|
 |
raidomees Kasemees Enn elab kase sees

|
Postitatud: Kolm Juul 07, 2010 17:47 Teema:
|
|
|
Katsusin hobuseid, higistasin päikese käes, katsusin veel hobuseid, tulin koju, tilkusin higist. Ja kell on kohe 7. Päev sisustatud.
Aa ja animulisti signatuur ei uuenda end enam... Te ei saagi teada, mida ma vaatan parasjagu. Te kindlasti olete kurvad, andestage.
Aga ma nüüd muutsin selle ära.
Viimati muutis seda raidomees (Kolm Juul 07, 2010 19:34). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
tõrvik

|
Postitatud: Kolm Juul 07, 2010 18:26 Teema:
|
|
|
Üritasin goodanime webile minna ja POP website has been reported as unsafe |
|
Tagasi üles |
|
 |
shether

|
Postitatud: Nelj Juul 08, 2010 11:15 Teema:
|
|
|
värvisn juuksed roheliseks, woooo! |
|
Tagasi üles |
|
 |
Chiisan

Liitunud: 17 Sept 2004 Postitusi: 421 Asukoht: selline vahva karudega ja häste segamini tuba :P
|
Postitatud: Nelj Juul 08, 2010 11:22 Teema:
|
|
|
Käisin eile äikesega ujumas, vaatasin ponyo ära, üritasin bakast vastava teema leida ja vaimustust jagada, feilisin ja ise ka uut ei viitsi teha.sest miyazaki on naguniigi tuntud ja alati hea, tõin Diego tagasi Tartusse ja nüüd kohe lähen oma väiksele vennale bussile vastu, et midagi koos põnevat teha  _________________ /\_/\ (\_/)
( o_o) ('_')
(")_(") (")(") |
|
Tagasi üles |
|
 |
douji

|
Postitatud: Nelj Juul 08, 2010 16:25 Teema:
|
|
|
Vihastasin Treffneri gümnaasiumi, eesti haridussüsteemi ja maailma peale. Kolleeg rääkis, et nende kooli üritab keegi Treffneri vilistlane sisse astuda, lisamaterjaliks on esitatud "uurimistöö" Priit Pärnast, kus tõsimeeli väidetakse, et seda meest ei ole kohe üldse varem uuritud ja mitte mingeid allikaid pole olemas. Ma saan aru, et mõne inimese jaoks tõesti ei ole infot, millele Wikipedias linki pole ja mis Google'is esimese kahe lehekülje peal välja ei tulnud, lihtsalt olemas, aga wtf, kes seal koolis õpetavad?! Kunstiteaduslikke Uurimusi, kus minu suht'kapitaalsed Pärnast rääkivad tekstid ilmunud, on vbl veidi kõrgem pilotaa¾, aga keskkooliga töötav pedagoog võiks siiski olla kuulnud kasvõi Rahvusraamatukogu e-kataloogist (sealt Pärna otsides tulevad kohe välja vähemalt Pärnograafia raamat, Pärna KUMU näituse kataloog ja Agne Nelgi magistritöö, kõigist neist leiaks ka viited, kust lisa otsida).
 _________________ "Keegi peab seltskonnas ka peent vaimu esindama," ütles Vassikati. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Blawk

|
Postitatud: Reede Juul 09, 2010 23:59 Teema:
|
|
|
Küll see elu siin Ida-Virumaal on naljakas. Istusin arvutis ja kuulsin välisuksel, mis oli pärani lahti, koputust. Läksin siis uksele ja mingi pilves narkomaan vahib vastu ja väga algelise eesti keelega küsib klaasi vett. Läksin siis kööki ja tõin talle selle veeklaasi mida ta nii väga tahtis. Selle ajaga ilmus ema kuskilt välja, krahmas mehelt klaasi käest ja karjus ta aiast välja. Narkomaan veel palus, et äkki ta võib selle klaasi lõpetada, seda saamata lausus, et miks te kõik nii kurjad olete ja jalutas kurvalt minema. |
|
Tagasi üles |
|
 |
SaintMadeleine
|
Postitatud: Laup Juul 10, 2010 23:16 Teema:
|
|
|
Käisin Twilighti vaatamas. <- Põnev. _________________ lurker =< |
|
Tagasi üles |
|
 |
aiyoru
|
Postitatud: Teis Juul 13, 2010 00:23 Teema:
|
|
|
Tulin esmaspäeval 12.juuni Poola ja j6udsin siinse kella j2rgi kella yheks kohale.... kuskil piiri l2hedal olen...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
IceWolf

|
Postitatud: Teis Juul 13, 2010 10:28 Teema:
|
|
|
Käisin Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis vestlusel. Selgus, et mu hindeid pole SAISis ega mujal riiklikus süsteemis näha. Pean selle pärast uuesti kohale minema koos lõputunnistuse-hinnetelehega. Palav on ja ilmselt täna ei viitsi uuesti linna sõita.  _________________
Reality, be rent! Synapse, break! Banishment, this world! |
|
Tagasi üles |
|
 |
dipsy katto katto KATTO!!

|
Postitatud: Kolm Juul 14, 2010 18:35 Teema:
|
|
|
Panin Soov'i kuulutuse poegade müügiks. http://www.soov.ee/vaata.seam?id=2343752&cid=41938
Hind on kaubeldav, aga natuke kiire on. Juba sündisid uued pojad ja hetke seisuga on mul kokku 16 hamstrit. :S _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
jeree
|
Postitatud: Kolm Juul 14, 2010 19:51 Teema:
|
|
|
Mind lasti üle...mõnes mõttes...üle pika aja. Suht vastik tunne. |
|
Tagasi üles |
|
 |
christian91
|
Postitatud: Reede Juul 16, 2010 21:22 Teema:
|
|
|
OOps, I did it again! Tallinna ülikoolis vastuvõtueksam 100p ja jaapani keeles ja kultuuris RE kohal sees! Peaks mainima, et vahepeal olin mingi 51kohal:D
Ja miks again, sest suutsin ka ajalukku RE kohale saada:D
Ning kõige otsustavam on veel ees: tuleb valida nende vahel, sest nüüd ma olen kül 50-50 vahel. Vahepeal oli jaapani suund 100%. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Võhik

Liitunud: 9 Juun 2008 Postitusi: 361 Asukoht: Tallinn-Tartu mnt
|
Postitatud: Laup Juul 17, 2010 00:32 Teema:
|
|
|
Mul õnnestus ka ülikooli pääseda. Saisis märkisin, et tulen õppima kah, seega enam tagasiteed ei ole.
Nüüd on vaja endale ainult elamine Tartus välja vaadata. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|