|
|
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
toomas

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Reaper

|
Postitatud: Püh Juun 13, 2010 18:13 Teema:
|
|
|
Ilm oli täiega saast, nagu arvata oli.
Läupäeva õhtupoolikul oli veel enam-vähem, aga pühapäeval... 
Viimati muutis seda Reaper (Püh Juun 13, 2010 19:40). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
Stopa kibestunud sotsiopaat

Liitunud: 18 Nov 2008 Postitusi: 1719 Asukoht: Shibuya-ku, Tokyo
|
Postitatud: Püh Juun 13, 2010 18:21 Teema:
|
|
|
Pühapäevane ilm jättis jah soovida aga muidu oli minu arust jumala lahe üritus - kunagi võiks veel.
Right now i'd kill people for a massage~ _________________
Arvake ära kaks kõige paremat animefrantsiisi üldse. Saatke oma variandid mulle. Võitke ¹okolaadi. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Shirotoki

Liitunud: 11 Veeb 2010 Postitusi: 334 Asukoht: Põltsamaa/Tallinn
|
Postitatud: Püh Juun 13, 2010 18:43 Teema:
|
|
|
Ilm oli väga külm ja vihmane.
Aga kõik oli väga lahe, eriti inimesed  |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Püh Juun 13, 2010 20:27 Teema:
|
|
|
Minu meelest oli tegu igati kordaläinud üritusega, seda isegi hoolimata ilmast, mis ei olnud tõesti just ideaalne. Samas midagi hullu ju ka ei olnud - vihma olulisemal osal ajast tegelikult ju ei sadanudki, oli vaid see õrn tuuleke, mis tegi olemise kohati veidi külmaks ja ähvardas telgid kogu täiega jõkke ujuma saata.
Aga millegi üle kurta küll ei saa. Esimene päev möödus praktiliselt ilma vihmata ja kui tuul välja arvata, siis üsna ideaalsetes aerutamistingimustes. Sääski ju peaaegu ei olnud! Õhtul sai nautida huvitavat lihtsatest materjalidest püstitatud sauna, mis oli üks igati mõnus lõõgastusvahend (olgugi et minu maitse jaoks natuke jahedavõitu), ja jões ujumas käia.
Järgmisel hommikul sadas küll vihma, aga kuna meil kiiret kuhugi ei olnud ja teiseks päevaks planeeritud teekond oli üsna lühike, võisime rahulikult saju möödumist oodata. Märjakssaamist see aga kuidagi ei takistanud, sest teise päeva marsruut viis meid juba natuke kärestikulisema jõe peale. Kanuud kellelgi ümber ajada küll ei õnnestunud, aga kui esimesel päeval võis märjaks saada ainult mõne kaasaerutaja huumorivälgatusest lendu läinud veepritsmete läbi (sa tead küll, kes sa oled), siis seekord kippus jõgi nii mõneski kohas ise vett paati lennutama.
Igal juhul oli üritus taaskord ülimalt lahe ja seikluslik, seltskond oli väga tore ja otsus õhtul võsa vahel telkimise asemel kämpingusse minna õigustas ennast samuti kümnekordselt.
Tänud genkyle, kes jätkuvalt viitsib selliseid üritusi korraldada. High five!
Klõpsisin mõned pildid ka, aga kontidesse pugenud laiskus ei luba mul neid täna üles laadida. Teen seda homme.
Edit:
Ahjaa, laagriplatsil enne lahkumist inventuuri tehes sai leitud üks paar meeste plätusid ja ilmselt Riinele kuuluv lebomatirull. Põukige mind, kes oma varustust tagasi tahab. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Xire

|
Postitatud: Esm Juun 14, 2010 07:30 Teema:
|
|
|
Jõudsin ka just nüüd koju pärast 12 tunnist öövahetust.
Üritus oli igati tore, tänud genkyle järjekordse mõnusa ürituse eesti ja ka kõigile, kes viitsisid üritusel käia oma neljarattalise sõbraga.
Ilm oli talutav, kanuud mugavad, seltskond mõnus ja talu äge(koos armsate kiisudega), kahju oli ainult, et nii vähe inimesi ujuma oli nõus tulema.
Järgmise korrani... _________________ Vaadatud anime |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
Postitatud: Esm Juun 14, 2010 12:27 Teema:
|
|
|
Väga tore oli
Tohutult hea idee oli Pandaga võtta kämpingumaja. Seal oli hea soe ja saime pidevalt nii endale kui ka teistele vett keeta
Vabandused Xire ees, kelle esimese päeva suht põrguks tegime Pandaga, lauldes Lady Gagat jne...
Teise päeva sõit skullkilleriga oli parim, see jääb kauaks meelde...
Pildid laen hiljem üles.
!!! Kas keegi tunneb puudust Nummi nimelisest kruusist äkki? |
|
Tagasi üles |
|
 |
Ayra
|
Postitatud: Esm Juun 14, 2010 12:44 Teema:
|
|
|
Ütlen ka siis natuke sõna sekka. Newbie'na alguses ikka pelgasin natuke kõiki, kuid sulandusin üsna hästi (enda arust) seltskonda sisse, mis oli väga hea. Baka rahvas on ikka nii muhe! Hoolimata ilmast üks parimaid suve alustamise üritusi.
Praegu vajaks üht Baka massaa¾ituba heameelega, selg on natuke valus küll, kuid ma ei usu, et ma ainus olen. Aerutada sai ikka kõvasti.
Kanuutamine läks väga edukalt, keegi ümber ei käinud ja natuke kärestikke läbisime ka. Toomasega oli meil ikka väga hea tiim, sõudsime pea kõigilt eest ära
Ja ma ei hakka enam mainima, kui palju uusi häid sõpru/tuttavaid ma juurde sain, lihtsalt super.
WeAreX kirjutas: | Väga tore oli
!!! Kas keegi tunneb puudust Nummi nimelisest kruusist äkki? |
Mina tunnen! See on mu lemmiktass! Kodu poole sõites tuli ka see prauhti meelde, et jätsin kämpingusse selle. Ma ei tea nüüd, kuidas seda sinu käest kätte saada... aga ega sellega väga kiiret pole. |
|
Tagasi üles |
|
 |
shadowman

|
Postitatud: Esm Juun 14, 2010 19:12 Teema:
|
|
|
Tore kuulda, et vähemalt ühele uustulnukatest meie seltskond sobis.
EDIT:
Nonii, pildid üleval.
Ja neile, kes linke ei viitsi klikkida, väike teaser:
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
Karoliine

|
|
Tagasi üles |
|
 |
Helen.
|
Postitatud: Nelj Juun 17, 2010 19:21 Teema:
|
|
|
Tundub , et päris põnev oli . Ise ei saanud tulla (vanusepiirangu tõttu) .
Loodan , et tuleb veel selliseid üritusi
Viimati muutis seda Helen. (Kolm Juun 15, 2016 18:23). Kokku muudetud 1 kord |
|
Tagasi üles |
|
 |
ewty küsimus poistele ...
|
|
Tagasi üles |
|
 |
Rey

|
Postitatud: Nelj Juun 17, 2010 21:18 Teema:
|
|
|
5+ kõigile piltide eest ja tundube et teil seal ikka päris tore oli. täitsa kahju et omal aega ei olnud tulla... aga ehk õnnestub kunagi tulevikus  _________________
 |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|